Arama sonuçlarınız

1. Makine

MoToR (Cengiz) Abimizin Doğum Günü Kutlu Olsun!

Merhaba Adana'dan iyi dostumuz, abimiz sayın Cengiz abimizin bugün doğum günü. Kendisine uzun ömürler diliyor. Mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesini Allah'tan diliyorum. Beraber çok gezi yapıp arkadaşlarımızla sohbet ortamlarını oluşturduğumuz Cengiz abimiz MT ailesinin eski üyelerindendir...
  2. Makine

[Adana MT] 21.01.2007 / Eshab-ı Kehf (Yedi Uyurlar) Gezisi

Merhaba Bu haftasonu Adana MT olarak Tarsus - Eshab-ı Kehf'i gezmeye karar verdik. Buluşma Saati: 07:30 Hareket Saati: 08:15 Buluşma Yeri: Ç.M.S.K önü Süleyman Demirel Bulvarı Rota: Otobana girip Tarsus'dan çıkılıp Eshab-ı Kehf'e gidilecek. Dönüş yolu güzergahı yemek sonrası karar...
  3. Makine

14.01.2007 [Adana MT] Cennet-Cehennem Çöküntüleri ve Astım Mağarası Gezisi

Merhaba Bu haftasonu yönümüzü Adana'nın batısına komşu il Mersin'e çevirdik. Mersin bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış önemli bir bölge. Çok önemli tarihi mekanları ve çok güzel gezilecek yerleri var. Bizde bu önemli ve etkileyici yerlerden biri olan Cennet-Cehennem Çöküntüleri, Astım...
  4. Makine

14.01.2007 [Adana MT] Cennet-Cehennem Gezisi

Merhaba Bu haftasonu Adana MT olarak Mersin Cennet - Cehennem - Astım Mağrasını gezmeye karar verdik. Buluşma Saati: 08:00 Hareket Saati: 09:00 Buluşma Yeri: Ç.M.S.K önü Süleyman Demirel Bulvarı Rota: Otobana girip Mersin - Çeşmeli'den çıkılıp Narlıkuyu mevkisinden Cennet Cehennem'e...
  5. Makine

07.01.2007 [Adana MT] Anavarza Gezisi

Merhaba Bir pazarımız daha güzel bir gezi ile noktalandı. Bu hafta Anavarza Örenyerini gezmeye gittik. İşte resimlerle gezi raporumuz. Öncelikle geziye katılan arkadaşlarımız: Toplamda 19 motor, 1 araba, 26 kişi olarak gezimizi gerçekleştirdik. Makine (Hasan) = Suzuki V-Strom 650 klasel...
  6. Makine

07.01.2007 [Adana MT] Anavarza Örenyeri Gezisi

Merhaba Daha önce yaptığım Anavarza gezisini Adana MT olarak tekrarlamayı kararlaştırdık. Buluşma Saati: 08:00 Hareket Saati: 08:30 Buluşma Yeri: Ç.M.S.K önü Süleyman Demirel Bulvarı Rota: Otoban'dan Misis - Organize Sanayi bölgesinden çıkılıp Ceyhan - Kozan yol ayrımına dönülecek. Dönüş...
  7. Makine

27.12.2006 Çarşamba [Adana MT] Yılbaşı Eğlence Planlaması Toplantısı

Merhaba Arkadaşlar yılbaşı için bir etkinlik planlıyoruz. Bu nedenle hem katılım durumu hemde yapılacak organizasyon için fikirlerinize ihityaç duymaktayız. Tüm Adana'lı arkadaşları Çarşamba günü saat 20:00'de Ç.M.S.K'da bekliyorum. Görüşmek üzere.
  8. Makine

24.12.2006 [Adana MT] Toprakkale ve Kaynargöz Gezisi

Merhaba Geziye Katılan Arkadaşlarımız Makine (Hasan) = Suzuki V-Strom 650 tüzemen (Yücel) = Honda Shadow 750 BUnReCU (Burcu) = Asya AS150T-1 Tequ (M.Ali) = Zealsun 200GY-A ertuğrul (Ertuğrul) = Zongshen 200 Fuut (Fuat) = Bmw R50 500 qrar (Erhan) = Keeway 250 Supershadow okan79 (Okan ve eşi...
  9. Makine

24.12.2006 [Adana MT] Toprakkale - Kaynargöz Gölü Gezisi

Merhaba 24.12.2006 Pazar günü Osmaniye Torakkale ve Kaynargöz gölü'ne yemeğe gitmeyi kararlaştırdık. Tüm motorcu arkadaşlarımız davetlidir. Buluşma Yeri: Süleyman Demirel Bulvarı Ç.M.S.K önü Buluşma Saati: 08:00 Hareket Saati: 08:30 Rota: Adana 'dan otobana girilip Toprakkale çıkışından...
  10. Makine

17.12.2006 [Adana MT] Simit Şelalesi - Eyner - Akören Örenyeri Gezisi

Merhaba Bu haftasonuda güzel bir gezi yapıp evlerimize döndük. Yolda üzücü durumlarla da karşılaşmış olsak da gezimiz gene çok güzel oldu. İşte resimlerle gezi raporumuz. Katılan Arkadaşlarımız Makine (Hasan) = Suzuki V-Strom BUnReCU (Burcu) = Zongshen cross Ertuğrul = Zongshen cross Kazım =...
  11. Makine

17.12.2006 [Adana MT] İskenderun Arsuz Gezisi

Merhaba Bu hafta hem biraz yol yapmak hemde deniz özlemimizi gidermek için İskenderun Arsuz'a gitmeyi kararlaştırdık. Geziye tüm motorcu kardeşlerimiz davetlidir. Buluşma Günü: 17.12.2006 - Pazar Buluşma Yeri: Süleyman Demirel Bulvarı Ç.M.S.K önü Buluşma Saati: 08:00 Hareket Saati: 08:30...
  12. Makine

10.12.2006 [Adana MT] Kızıldağ Yaylası Gezisi

Merhaba Yeni bir gezi raporumuzla karşınızdayız. Bu gezimizde de oldukça maceralı anlar yaşadık. Tüm katılan arkadaşlarımız oldukça keyifli anlar geçirdiler. Resimlerle gezi raporumuzu sunuyoruz. Geziye 14 motor 19 kişi katıldı. Geziye Katılanlar: TT532 (Tamer) - Honda Transalp ertuğrul...
  13. Makine

10.12.2006 [Adana MT] Kızıldağ Yayla Gezisi

Merhaba 10.12.2006 Pazar günü Kızıldağ Yaylasına gezi yapmaya karar verdik. Tüm motorcu kardeşlerimiz davetlidir. Gidilecek Yer: Kızıldağ Yaylası Toplam KM: Gidiş-Dönüş yaklaşık 230km Buluşma Yeri: Süleyman Demirel Bulvarı Ç.M.S.K önü Buluşma Saati: 07:30 Hareket Saati: 08:00 Güzergah...
  14. Makine

06.12.2006 Adana MT Gezi Planlama Toplantısı

Merhaba 06 Aralık Çarşamba günü Çukurova Motor Sporları Kulübünde saat 20:00'de buluşuyoruz arkadaşlar. Herkes araştırma yapsın alternatif rotalar çıkaralım. Güzel bir gezi planlayalım. Yoklama alıcam herkes gelsin :P Görüşmek üzere.
  15. Makine

03.12.2006 [Adana MT] Tekir - Karboğazı Piknik Gezisi

Merhaba 03.12.2006 [Adana MT] Tekir - Karboğazı Piknik Gezisi'ni ufak tefek sorunlar olmasına rağmen tamamladık. İşte resimlerle gezi raporumuz Diğer arkadaşlarda resimleri eklesin lütfen. Kararlaştırdığımız gibi Ç.M.S.K önünde arkadaşlarla buluştuk. İşte kulüp önünden kareler...
  16. Makine

03.12.2006 Adana MT Tekir - Karboğazı Piknik Gezisi

Merhaba 03.12.2006 Pazar günü meteoroloji verilerine göre hava açık ve bu güzel günü değerlendirmek adına ünlü Karboğazı Geçidine barbekü yapmaya gitmeyi kararlaştırdık. Yemek ve servis işlerini kulüp gerçekleştiricektir. Yanında yemeğini getirmek isteyen arkadaşlarımız getirebilir. Özellikle...
  17. Makine

26.11.2006 [Adana MT] Karaisalı - Yerköprü Gezisi

Merhaba İşte yeni bir gezi raporumuzla Adana MT olarak karşınızdayız. Bu gezimizde çok şükür kazasız ve oldukça eğlenceli olarak tamamlandı. 1 - 2 ufak can sıkıntısı durum olduysa da bu durumu bile keyfli bir hale getirmeyi başardık. İşte resimlerle gezi raporumuz. Geziye Katılanlar Pazer...
  18. Makine

11.11.2006 [Adana MT] Anavarza (Caesarea, Anazarbus) Örenyeri Gezisi

Merhaba Pazar günü yapmayı planlalığım Anavarza Örenyeri gezisi özel bir sebep nedeniyle cumartesi gününe almak zorunda kaldım. Mail attığım ve elimde telefonu olan arkadaşlara durumu bildirdim. Forumumza Osmaniye'den katılan airman arkadaşımız 'a haber veremediğim için Pazar günü arkadaşımız...
  19. Makine

12.11.2006 [Adana MT] Anavarza Örenyeri Gezisi

Anavarza Örenyeri Gezisi Tarih: 12.11.2006 - Pazar Buluşma Yeri: Çukurova Motor Süleyman Demirel Bulvarı Buluşma Saati: 09:00 Hareket Saati: 09:30 (Belirtilen saatte kesin hareket edilecektir.) Gezi İçeriği: Anavarza Kalesi gezilecek. Dilekkaya (Anavarza) köyü gezilecek. Yemek için geziye...
  20. Makine

22.10.2006 Adana MT İki Kale (Yılan Kale - Tumlu Kalesi) Gezisi

Merhaba Her pazar olduğu gibi gezi yapmayı planlamış ve ne zamandır aklımda olan Adana Kaleleri gezisini gerçekleştirmeyi düşünüyordum. Başlangı olarakta dağ kaleler zinciririn ilk kalesi olan Yılan Kaleden başlamaya karar verdim. Pazar sabahı her zaman olduğu gibi kulüp önüne gittim. Çünkü...