Arama sonuçlarınız

1. satoyama

HJC C70 Alınır Mı ?

Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum, harika bir kask parasına göre. ls2 yi geçtim nolan n86 vardı bende öncesinde, içinde fırtınalar kopuyordu..
  2. satoyama

Kilis'te küçük plaka serbestken neden diğer şehirlerde yasak?

Kilis annemin memleketi bende yeri ayrıdır, benim de dikkatimi çekmiştir, Kilisli lerde bir plaka takıntısı var cidden. zamanında konu açmıştım neden 79 plaka cam çerçeveli oluyor diye :D istanbulda 2 tane kilis plaka motor vardı, biri ybr125 diğeri rx125 ikisi de cam çerçeveli plakaydı. :)
  3. satoyama

motosikletlerimiz

benim de küçük cc :D
  4. satoyama

motosikletlerimiz

Forumun eski düzeninde nicklerimizin altında bize ait olan motosikletimizin adını modelini yazıyordu, o neden kalktı acaba?
  5. satoyama

yakıt rekoru kırdım

o yolu bir kaç kez gittim, hep iniş yokuş aşağı olması ve akışına bırakmanız nedeni ile az yakmış olması normal. hatta videom da var. :D kaç sene öncesi.
  6. satoyama

Bu iş böyle olmuyor maaşlı çalısan olarak

Bu foruma 2006 da üye oldum, o zaman 26 yaşındaydım, o yıllarda gençlerin ve abilerimizin istekleri mutlulukları çok farklıydı. herkes ufak bir gezide veya kendi motosikleti ile, alabildiği ekipmanı ile mutluydu.. şimdi gençler çok haklılar çünkü durum umutsuz bir hal aldı..
  7. satoyama

Yavas hareket ederken dıreksıyona zor hakım oluyorum

sh yeni makine fabrikasyon bir hata ve kaza olacağını sanmıyorum fakat bu bahsettiğiniz durumlar gidon göbeğinin sıkı olmasından da olur.
  8. satoyama

TVS RTR 200 için en iyi Yağ seçimi ? Tam sentetik Liqui Moly ?

10w-30 tam sentetik Putoline alabilirsiniz oldukça kaliteli bir markadır. ama şimdi gördüm almışsınız hayırlısı olsun. o marka da en iyilerden biridir, 10w-40 yağların çoğu yarı sentetiktir, fakat özellikle tam sentetik olanları da var. bazı markalarda.
  9. satoyama

Yağ Seviyesi Nasıl

Motoseverrr bey çok güzel izah etmişler, yağ boşaltma tapasının altında ki metal süzgeç ile değiştirilebilen harici yağ filtresi tamamen farklı şeylerdir. birisi yağ değişimi sırasında yağda çapak tortu var mı onu izlemek içindir, diğeri ise yağ pompasının hemen çıkışında, yağın içinden her...
  10. satoyama

TR Motor Kültüründe Neden Sadece Japon Merakı Var ?

Çok güzel bir konu ve başlık.. Ben oldum olası o gemide olmayı istemedim. nedenlerini biliyorum tekrarlamaya gerek duymuyorum, sadece bir dönem sevdiğim için honda cub kullandım, yakıt ekonomisi ve yine etrafta fazla olmadığı ve cub sürüşünü sevdiğim için.. yani gidip cbf150 almadım.. ama hep...
  11. satoyama

Yağ Seviyesi Nasıl

Metin bey, nmax ve pcx lerde değiştirilebilir yağ filtresi bulunmuyor. yani yağ filtresi yok.
  12. satoyama

Yağ Seviyesi Nasıl

Bazı scooterler de vidalamadan, bazılarında vidalayarak kontrol edilir, mesela italyanlarda vidaladıktan sonra bakılıyor seviyeye. Yamaha da nasıl bilmiyorum ama önemli bir konu. scooteriniz kaç km de? yamaha nmax bir miktar yağ eksiltebilir. aklında olsun bunlar krankları rulmanlı olduğu için...
  13. satoyama

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Yıllar önce vespa gts250 ile İstanbul dan Konya bozkır üzerinden Alanyaya ineceğim. Konya bozkır da bir po istasyonu var orada benzin aldım, ödemeye gittim, bi geldim orada ki genç pompacı motoru kenara çekmiş. nasıl sinirim tepeme sıçradı, ya sen bunu devirsen ne olacak? buna sen izin almadan...
  14. satoyama

Bayilerde Yine Forza Bitmiş

Ben alacaktım sıfır, 276bine çantalı 3 ay önce bayii de vardı.. sonra motosiklet ustası bir arkadaşım var, ona danıştım. bana şunu dedi. sana gitmez o torbacı motorunu napacaksın, sen vespa adamısın boşver dedi.. o an soğudum :D
  15. satoyama

DRİFTL YE YAZILIM

3500tl ni boşa harcama abicim.
  16. satoyama

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

İstediğiniz kadar eğitim sertifika alın hiç biri gerçek tecrübenin yerine geçmez. mutlaka önce max 10-15 beygir arası motosiklet veya scooter ile başlamanız olacak. konu motor hakimiyeti sürat yapmak vs değil, önce bu hacimde bir makine ile trafiği okumayı öğrenmeniz daha kolay olacaktır...
  17. satoyama

trafik polisleri masum motorculardan ne istiyor ya

Ehliyetsiz kasksız ve kurallara uymadan motosiklet kullananları görmeleri elemeleri beni her zaman memnun eder fakat arka çanta "top case" ler için saçma sapan olan ceza ve uygulama gibi durumlar çok sinir bozucu, mesela ben arka çantamı söktüm, kaskı elimde taşıyorum ve her seferinde "lanet...
  18. satoyama

İnsan İlişkileri Ve Modern Çağa Ayak Uyduramamak

Merhaba, benim yaşım 45 oldu, 26 yaşında bu foruma üye olmuşum, neler gördüm kimler geldi geçti, anlattıklarınızı ben de sizin ile aynı yaşlarda yaşadım ve halen yaşıyorum. okurken de yaşamış kadar oldum. etrafınızı çok dikkate almayın.
  19. satoyama

İstanbul içi mont tadilatı yapan yer..

Arkadaşlar istanbul da mont tadilatı yapan bir yer var mı bildiğiniz?
  20. satoyama

2006 dan beri bu piyasa neler gördü neler..

Pioneer marka motosikletler.. regal raptörler.. deve kuşuna benzeyen mondial 150re ler.. uçanlar kaçanlar, az yakanlar, abartı yakanlar. daha 500km de garanti patlatanlar. Asya A62BC3G8 gibi modeller. ayaktan frenli presto scooterler. 72 çeşit model honda activa spacy çakması çinliler. herkes...

Yeni mesajlar