Arama sonuçlarınız

1. uzaaklardann

En Kaliteli Motosiklet Hangisi? Neden BMW?

Merhaba Motosiklet.net cemaati İşte size sahibinden sitesinde 20.05.2016 tarihi itibariyle derlediğim bilgiler ışığında yaptığım bir istatistik değerlemesi Aşağıda tek tek en büyük 9 üreticinin (4 Avrupalı, 4 Japon ve 1 Amerikalı) motosikletlerini belli bir mantık çevresinde sıralandığını...
  2. uzaaklardann

Bmw BMW S1000XR Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.bmw-motorrad.com.tr/_common/img/bikes/adventure/s1000xr/outdoor_motives/9_1920x1080.jpg Motor Tipi Su/yağ soğutmalı 4 silindirli 4 zamanlı sıralı motor, silindir başına dört subap, üstten çift eksantrik mil Çap x strok 80 mm x 49.7 mm Silindir Hacmi 999 ccm Motor gücü 11.000...
  3. uzaaklardann

Bu yazı otomobil sürücülerinin tümüne gelsin, motosiklet sürücülerinin hepsine gitsin

Öyle ağzını doldura doldura konuşan tüm otomobil sürücülerine cevaben, 2008 Nisan’ından beri motosiklet kullanıyorum. Evet, trafikte gözümün kestiği, motosikletimin sığacağını düşündüğüm her boşluğa dalıyor, şerit arasından gidiyorum. Evet, aralardan sıyrılıyor, genel olarak trafiğin akış...
  4. uzaaklardann

TÜM BMW MOTOSİKLETLERİN YEDEK PARÇA KODLARI. BUYRUN

Arkadaşlar BMW R1200R sahibiyim. Ortağım da R1200C sahibi. Geçenlerde motosikletlerimize birkaç parça lazım oldu ve Borusan İstinye'ye gittik. Parçaların birçoğunu tedarik edebildik ama bazı parçaların ellerinde olmadığı ve Almanya'ya sipariş geçeceklerini, 14 güne ancak ellerinde olacağını...
  5. uzaaklardann

Bmw BMW R1200R (2006-2014)

Öncelikle Fotolar ve hemen akabinde teknik detaylar gelsin Motor Tipi Hava/yağ soğutmalı yatık çift 4 zamanlı motor ('Boxer'), bir eksantrik ve silindir başına dört supap, merkezi dengeleme mili Çap x strok 101 mm x 73 mm Silindir Hacmi 1.170 cc...
  6. uzaaklardann

Bmw BMW R1200R (2007/2014) Uzun Dönem Testi

Motor Tipi Hava/yağ soğutmalı 4 zamanlı motor ('Boxer'), bir eksantrik ve silindir başına dört supap, .. merkezi dengeleme mili Çap x strok 101 mm x 73 mm Silindir Hacmi...
  7. uzaaklardann

Bmw BMW R 1200 R KULLANICILARI

Fotolar ve teknik detaylar gelsin... Motor Tipi Hava/yağ soğutmalı yatık çift 4 zamanlı motor, bir eksantrik ve silindir başına dört supap, merkezi dengeleme mili Çap x strok 101 mm x 73 mm Silindir Hacmi 1,170 cc Motor gücü 7.750 dev/dak'da 125 bg Azami tork 6.500 dev/dak’da...
  8. uzaaklardann

Ducati Ducati Scrambler / Bilgi Paylaşım Başlığı

Konuyu açmakta Bana nasip oldu. Aslında şu ana kadar açılmamış olmasını garipsemedim değil. Herneyse. Özellikleri gelsin. Hava soğutmalı, L twin, 803cc lik hacme sahip çift silindirli bir motor kullanıyor ki bu aynı zamanda Monster 796 modelinde kullanılan motor. Lakin Ducati mühendisleri...

Yeni mesajlar