Arama sonuçlarınız

1. whampir19

bisan roadstar 250 arıyorum

arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bisan roadstar arıyorum satan arkadaşların mesaj gönderebilirse sevinirim
  2. whampir19

ramzey qm 3500 lira fiyatı çokmu

arkadaşlar ramzey qm 250 1800 kmde çantası ve birkaç ek parçası var 3500 lira istiyor sizde bu rakam yüksekmi ilk motorum olacak yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
  3. whampir19

istanbul avrupa yakasındaki motor bayileri

arkadaşlar haftaiçi ve ç.tesi günü çalıştığım için dolaşamıyorum geçen hafta sonu eminönüne gittim motorları arastırmak için sadece bir tane honda ikinci el vardı başka yoktu sirkecide oda çok eski bir modeldi ve 40bini geçmişti kmsi bu hafta sonu pazar günü gene motor araştırmak için gideceğim...
  4. whampir19

chopper ikinci el arıyorum

slm arkadaşlar ben istanbulda yaşıyorum ikinci el bir chopper motor almayı düşünüyorum 1000 lira ile 1250 lira arası peşin verip kalanıda taksitle ödemeyi düşünüyorum motorunu satacak olanların bilgi vermesini rica ediyorum sıfır da alabilirim bu bütçede aam çok fazla motosiklet bayisi...
  5. whampir19

slm arkadaşlar ilk motorumu alacağım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

tekrardan slm. yaşım 20 ve ilk motorumu almak istiyorum ve cruiser - chopper tarjı bir motor istiyorum çelik motoru ve kanuni yi hondayı bir çok motor markasını arastırdım çokta bir bilgim yok motorlar hakkında caracal 200 uygun gibi geliyor ama teknik özellikleri hakkında hiç bilgim yok veya...

Yeni mesajlar