Arama sonuçlarınız

1. BLACK_ICE

kaskımı boyadım yeni imajı sizce nasıl

cafcaflı renklerinden kurtuldum artı yorum sizde nasıl olmuş
  2. BLACK_ICE

cross pist krokisi

arkadaşlar üniversitemizde cross yarış düzenliyebilmek için kolları sıvadık ama bize cross yarış pisti için kroki lazım yani atlama rampası vb. gibi ilgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi
  3. BLACK_ICE

kıbrısa motosikletle gelmeyi düşününen varmı?

arkadaşlar kıbrısta motosikletle gezmek çok zevkli bişey yooları çok düzgün benzin fiyatları çok ucuz trafik soldan ama farklı ve motosiklete saygılı bi ülke şimdi gelmek isteyenler:rendeer:
  4. BLACK_ICE

kıbrıs mt kuruldu

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22838 en hayırlısı neyse o olsun :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
  5. BLACK_ICE

[KKTC - MT]

Artık yavru vatanımızda da birşeyler yapmaya başlıyacağız inşallah en hayırlısı olur hadi tüm kıbrıslı motosiklet tutkunları buraya.....:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
  6. BLACK_ICE

KEEWAY ARN 125 kullanıcıları!!! buraya

evet arkadaşlar motoruma kavuştum sayılır artık tüm keeway arn 125 kullanıcılarını buraya bekliyorum http://www.hemenpaylas.com/download/1271617/Beton_204___Small_.jpg.html http://www.hemenpaylas.com/download/1271626/Beton_203___Small_.jpg.html
  7. BLACK_ICE

AS 200 GY-2 kullanıcıları lütfen bana yazın

ben 200 gy almayı düşünüyorum ama arkadaşlarım bi sor bakalım kullanıcıları memnunmu falan dedi nasıl iyimi arkadaşlar.......
  8. BLACK_ICE

ciddi sorunumuz pizzacılar

Bu gün akşam saat 17:00 sularında araba ile eve giderken kavşakta kırmızı ybr 125 kazası gördük bi baktık kasksız bi pizzacı kontrolsüz kavşaktan hızlı ve dikattsiz geçmiş ve yola çıkan beyaz bir arabaya sol ön tekerin üstünden çarpıp uçmuş suçlu motor biekaç şehirdeki arkadaşlarda aynı fikirde...
  9. BLACK_ICE

2 gündür denizli polis kaynıyor okuyun

Arkadaşlar 2 günde 2 arkadaşımada ceza kesildi ehliyetsizlikten ve hemen polislere suç attılar sizce ehliyetsiz gezmek doğrumu ?
  10. BLACK_ICE

2.el korumalı ceket almak istiyorum

satıcak olan arkdaşlar fotoğraflarını,bedenlerini ve ücretlerini gönderirlerse evinirim [email protected]
  11. BLACK_ICE

Şerit ihlali yap küfür et

geçen mt gezimizde pamukkale aqua polata gittik işi çıktı ben onu denizliye geri getiriyordum yol gidiş geliş tek şerit pamukkale arabsı benim şeridime geçiyo sağım mucurlu orta çizgilerde hafif var ben keni şeridimi ortalamış gidiyorum ana biri korna çala çala kafa kafaya bana geliyo eyüp okay...
  12. BLACK_ICE

Polisimiz Neden Kask Takmıyor ?

Dün akşam arkadaşlarımla konuşuyoduk ve hiç bir motorlu polisin kask ve koruma giysilerini giymediğini fakettik acaba devletin motoru olunca insanlar zarar görmüyo mu ?
  13. BLACK_ICE

Renkli Vizör Görüşü Etkiler Mi?

Renknkli vizör kullanımı gece görüşü etkilermi?:rendeer: :rendeer:
  14. BLACK_ICE

motorsiklet oyunları listesi

1-Moto Gp (PC GAME) :pale: 2-Moto GP 2 (PC GAME) :salut: 3-Moto Gp 3 (PC GAME) :cherry: 4-Motocross Madness (PC GAME) :rendeer: 5-MX vs. ATV Unleashed (Playstation 2) :P...
  15. BLACK_ICE

Rocken Coke Konvoyu Buraya

Rock'n Coke peki sen gidiyomusun? Arkadaşlar bu seneki organizasyona ben ve kuzenim gidicez denizliden motorlarla çıkcaz aydın izmir ordan istanbul olarak kaba bi plan yaptık plan ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır liste aşşağıdadır katılmak isteyenler yazılsın 1-Black İce:okay şen denizli...
  16. BLACK_ICE

Bugün Benim Doğum Günüm

Bugün 18 yaşıma giriyorum walla sabah geldiğimde mail adresimi kontrol ettim ve ilk kutlayanın motosiklet.net olduğunu farkettim teşekkür ederim:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
  17. BLACK_ICE

Kaza Yaptim

:salut: :salut: Beyler 30 dkka önce kaza yaptım röfüje girdim anlatıyım olayı yer ıslaktı ara yoldan çıktım sağa yattım ana bi baktım yatııken ıslak yere girmişim vıjjjt röfüjdeyi hemen baktım motorda fazla bişey yok çalıştırdım tekkara kiraladığım yere sizce keeway 125 sol far yerinden çıktı...
  18. BLACK_ICE

Deneyimli olanlar cvp yazsın sorunum büyük

mt yüzündan babamla tartıştık bida gezilerde kimsenin motorunun arkasında görmicem seni diye arkası hafif küfürlü devam etti sizce ne yapmalıyım yardımcı olun :rendeer: :rendeer: :rendeer: :salut: :salut: :salut:
  19. BLACK_ICE

motora ses sistemi döşetmek motoru bozarmı ?

son günlerde scooter tipli motorlarda hoparlör görmeye başladım sürekli müzik dinliyolar sizce motorsiklette hoparlör doğrumu?????????????? :silent: :silent: :silent: :silent:
  20. BLACK_ICE

motora benzin katkısı katan varmı

motora benzin katkısı konulur diye duydum ama bazı arkadaşlar koyarsan motoru eve elinde götürsün diyolar sizce..... konulur mu? konulmazmı?:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: