Arama sonuçlarınız

1. K

150 cc bütün scooter ler için ferformans arttırıcı dişli

bütün çinli 150 cc lik scooter lara uygun şanzıman dişlisi satılıktır.. yurt dısından getittirdim 250 lira dişliye 100 lirada kargoya verdim almak istiyenler 0544 237 74 36 nolu numaradan bana ulaşabilirsiniz satış fiyatım 200 tl dir kalkışlarda biraz ferformans düşüklügü var fakat gaza...
  2. K

Kask ve Eldiven ihtiyacı olanlar

arkadaşlar birkaç ay önce almış oldugum, LS2 kask, eldiven ve balaklavamı satıyorum ürünleri hiç kullanmadım sıfır ve kutusundadır,, ihtiyacı olanlar ulaşabilirler.. forumdan alan arkadaşıma kargo ücreti benden.. aşagıdaki linkten ürünlere bakabilirsiniz,, SAYGILAR...
  3. K

çok temiz kız gibi 150 zat

http://img80.imageshack.us/i/sl373405.jpg/ çok temiz bir makinadır, orjinaldir,, bu kadar temizi biraz zor karşınıza çıkar şimdiye kadar üzerinden çıkan işe yarar (sağlam) tüm parçalarını vericem performas kiti vardır henüz taktırmadım.. (bin tl degerinde işinize yarayabilecek yedek parça)...
  4. K

mondial 150 zat hakkında tecrübesi olanlar

merhaba bende mondial 150 zat var ben motorumda elektrik problemi yaşıyorum artık para harcamak istemiyorum 8 kere konjektör yaktı, konjektör 3 kere akü bozdu.. salak ustam çin malı çabuk bozulur diyo başka bişey demiyo ama ben konjektörde problem oldugunu sanmıyorum öle olsa herkez problem...
  5. K

150 lik scooter ler için performans arttırıcı satılık..

Merhaba arkadaslar 150 lik tüm çin malı scooturlar için performans arttırıcı.. ürün taivandan geldi (2 adet) birini mondial 150 zat marka motoruma taktım 100 km hızı zor yapan motor şimdi 130 km net görüyor (düz yolda).. ve bu şahane ürün yüzde 23 yakıt tasarrufu sağlıyor.. motor sökülmüyor...

Yeni mesajlar