Arama sonuçlarınız

1. fusuy364

memleketimde gezim: dağ,yayla manzaraları

ılgaz dağlarının doğu uzantısında Çorumun Kargı ilçesi sınırları içerisinde küçük bir gezi yaptım.yine dağlar, yaylalar, çiçekler,böcekler,inekler... bu gezime Kargının Çakırlar ilçesinden dağa sapan yoldan başladım. gittiğim güzergaha gelmek isteyenler için; yol durumu: Çakırlardan itibaren...
  2. fusuy364

Pokut Yaylası gezimden fotoğraflar-Rize yaylasıdır-muhteşem manzaralar

Pokut yaylası, Rizenin Ardeşen ilçesinden yaklaşık 43 km. ilk önce Çamlıhemşine gidiliyor.oradan yol ikiye ayrılıyor. sağa dönüyosunuz. yaklaşık 7-8 km sonra Şenyuva köyü geliyor. oradan sola toprak yol sapıyor. buradan ise yaklaşık 13 km sonra Pokut yaylasına ulaşılıyor Yol durumu: şenyuvaya...
  3. fusuy364

Yukarı Kavrun yaylası gezimden fotolar

Yukarı Kavrun Yaylası Ayder yaylasının 13 km güneyinde(yukarısında) dır.yol durumu Ardeşenden Ayder yaylasına kadar zaten sıfır asfalt. ondan sonrası toprak yol. ama çok çamur,taşlı,çakıllı,tümsekler ve çukurlar çok fazla.:pr: Yaylada yemek yeme ve çay içme imkanları vardır. yaylada oralı...
  4. fusuy364

ayder-zilkale-Ardeşenden Sarp sınır kapısına gezi fotoları

iki günde gezdiğim yerler: zilkale(çamlıhemşinden sağa),ayder ve daha üstü ve Ardeşenden Sarp sınır kapısına Bu tabela Çamlıhemşinde. çamlıhemşinden sağa zilkaleye doğru dönüyorum. burası Zilkale. Restorasyon olduğu için ziyaretçilere kapalıydı. daha da gidecektim ama cesaret...
  5. fusuy364

kısa ve uzun far sorunum

farlarımın aydınlatma alanı çok çok az. kısa far bir kaç metre, uzun far ise 5-6 metre. tabi çok karanlık olunca biraz daha geniş bir alanı az da olsa aydınlatıyolar. Ne yapmam lazım. ustaya söyledim. hafif yukarı kaldırırız dedi. ama yine de aynı. değiştirmem mi gerekiyor.:pr:
  6. fusuy364

küçük ayder yaylası kaçamağı

beğeninize..
  7. fusuy364

Trabzon Şalpazarı yaylaları gezi fotoları

fotoları büyük boy görmek için üzerine tıklayınız.beğendiğiniz fotolar olursa orjinal boyutunda mailinize atabilirim. değişik zamanlarda(bu kış ve ilkbahar ve yaz)Trabzon Şalpazarı ilçesinin yaylalarına(sis dağı, saz alanı, erikbeli, ve kadırga yaylaları ve ismini bilmediğimiz bir çok yer) hem...
  8. fusuy364

selamlar saygılar

ismim Yusuf Aydın. Rize Ardeşen türk telekom lisesine mat. öğretmeni olarak atandım.çorumluyum.elimden geldiği kadarıyla sizlerle tanışmak ve aktivitelere katılmak istiyorum. saygılar:wiinkk:
  9. fusuy364

motorum öksürür gibi yapıyor

Motorumun sorunu bu. düşük devirde sürekli ve düzenli bir şekilde ateşleme yapmıyor. öksürür gibi gidiyor. son benzin aldıktan sonra oldu.Bunun etkisi olabilir mi acaba Bir de karbüratöre hava giden boru çatlak ve yırtık.Bunun da etkisi varmıdır ya da ne olabilir sorun. şimdiden teşekkür ederim...

Yeni mesajlar