Arama sonuçlarınız

1. GKN

bu kadarmı olur bi el atın yaaa

sevigil arkadaşlarım tam 2 haftadır 98-2000 arası bi r6 yada r1 bakıyorum, gitmediim motorcu bakmadıım ilan kalmadı:farao: ama millet olarak sorunluyuz galiba 12 diyenler 13 diyenler :queen: ucuza satanlarda leş satıyo benim sizlerden ricam sağında solunda eşinde dostunda satan varsa, bana bi...
  2. GKN

Kıbrıs'tan kimseler var mı?

kıbıstan aramıza katılıpta bana orda yedek parça bakabilecek ii güzel bi kardeşimiz varmı:) çokmu yağ çektim:queen: şaka bi yana gilera gfr için bikaç parça bakıyorum duyduğuma göre orda parçaları varmıi ve fiyatları makulmüş parça temin edebilecek yada bana temin edilecek kişi yada tamircilerin...
  3. GKN

gilera

selamlar herkese gilera gfr 125 motosikletim sargısı yandığı için ateşleme yapmıyor ve bu güzel yaz günlerini makinasız geçiriyorum:salut: ihtiyacım olan sargı (manyeto) ve volan aslında sadece okuyucu bile uydursam olayı çözerim ama sargı ve manyeto ihtiyacım olacak ilerde sizden ricam elinde...
  4. GKN

gfr 125

slm herkeze 94 mod bi gliera gfr 125 almayı düşünüyorum, 2 motora baktım bakacağım bikaçtane daha var. motor hakkında daha önce kullanan varsa yada bilgisi olan yakıt tüketimi performansı teknik özellikleri kullanım konforu yedek parça bulunurluğu gibi konularda bilgi verebilirseniz sevinirim...
  5. GKN

bi bakarmısınız

selam herkeze sormak istediğim bişey var geçen gün kazalı bi suzuki bandit buldum ve almak istiyorum şu an bi otoparkta yatıyor ve üstünde plakası yok şase numarasından 2005 sigortasının ak sigortadan yapıldıını öğrendim ve ruhsat sahibine ulaştım, oda bana motoru sattığını söyledi şu anki...

Yeni mesajlar