Arama sonuçlarınız

1. GKN

idda üzerine 954 vs 1000 rr

Model: Honda CBR 954 RR Year: 2002 Category: Sport Rating: 77.7 out of 100. Show full rating and compare with other bikes Engine and transmission Displacement: 954.00 ccm (58.21 cubic inches) Engine type: In-line four Stroke: 4 Compression: 11.5:1 Bore x stroke: 75.0 x 54.0 mm (3.0 x 2.1 inches)...
  2. GKN

melocan kaza yapmış..!

melocanla konuştum biraz önce kaza yapmış çocuk, girdiği bi virajı alamamış soorası malım köprücük kemiği kırılmıiş, alçıya alamamışlar sadece sarmışlar, 20 gün o şekilde kalıcakmış.. vicıdında bunun dışında önemsenecen bi yara yokmuş.. motor haşat tabi.. geçmiş olsun kardeşim, allah acil...
  3. GKN

yardıma ihtiyacın olunca ara demiştinizya..

selamlar arkadaşlarım çoook zor 1 haftanın sonuna dooru yaklaşıyorum kendimce, bu hafta azrail peşimizi bırakmadı, çok sevdiğim bi arkadaşımın vefaatı üzerine kendi rahatsılığımla boğuşmaya başladım merak edenlere kısaca; yıllardır çektiğim bir ışığa hassasiyet sorunum vardı, en sonunda göz...
  4. GKN

5 kasım çoook önemli bi günmüş:)))

26 sene önce önce bugündü:) kadıköy şifa hastanesinde:) sarışın bi hemşirenin kucağında gözlerimi açmıştım:queen:
  5. GKN

araplar.. garip adamlar

abi adam patinaj çekiyo ya:)) mutlaka sesini açıp izleyin:queen: http://www.youtube.com/watch?v=-FvNSe1A0m8 http://www.youtube.com/watch?v=-FvNSe1A0m8
  6. GKN

bi soruda benden:)

şindi bildiğimiz üzere karbüratörlü makinalarda senkron ayarı dediğimiz bi ayar vardır makina soğukken dengesiz çalıştığında anlarız yada kompresyona bırakıldığında öksürmesinden enjeksiyonlu makinalardada bildiğim kadarıyla aynı sıkıntılardan problem yaşanırsa TPS sensörü arızasından dolayı...
  7. GKN

drag ın böylesi :)

http://www.youtube.com/watch?v=gsHgi7d02-s :queen::queen:
  8. GKN

motoru çalınanların dikkatine

bugün sabah aldığım bi bilgiye göre anadolu yakasında bi depo patlatmış polis, 8 tane makina çıkmış 1 i hayabusa, sahibinin arkadaşı beni aradı hangi karakolda yada otoparka çekildiğine dair henüz bi bilgi ulaşmadı bişeyler duyarsam yazarım tekrar yada poliste tanıdığı olan araştırabilir..
  9. GKN

cep telefonu

selam arkadaşlar bostancı başarı elektronikte yakın tanıdığı olan yada orda çalışan kimseler varmı sitemizde? bi işim varda orda, önemli..:wiinkk:
  10. GKN

ntv de kenan

şu an kenan 1. kupası alıyor italian round yazıyor arkasıda italya ayağında birinci oldu.. hadi hayırlı olsun :cat::cat:
  11. GKN

amcam r1 le uçmaya çalışıyo

http://www.metacafe.com/watch/760255/yamaha_r1_sportbike_jump_and_gets_huge_air/ adam cross tan racinge geçmiş olmalıki bulduu yerden uçuyo..
  12. GKN

2007 başlarnda topladıım motorum..

biraz önce bi arkadaş bi başlık açmış motor yapan varmı diye bende elimdeki fotolarla motorumu yopladıım aşamaları ölümsüzleştiriyim dedim:cat: tabiki o şimdi yeni sahibinde, adam rengibi bile deiştirmiş..:queen:, hurdadan başlıyoruz ve hayaata...
  13. GKN

hayırdır??

sahibinden com dan bana gelen mesajı aktarıyorum.., Sayın gökhan varol, Sahibinden.com üzerinde bulunan 4532525 numaralı MOTORUM ÇALINDI ilanınız aşağıdaki sebepler nedeni ile sistem operatörlerimiz tarafından onaylanmamıştır. Sayın üyemiz,girmiş olduğunuz ilan sistemimizde yer alan ilan...
  14. GKN

düz kontak

arkaadaşlarım düz kontak yapılan yani anahtarsız çalıştırılan bi motorun farları yanarmı? lütfen konu ile bilgili arkadaşlar msj atsın, çok hassas bi mesele benim için...!
  15. GKN

motorum çalındı yamaha

arkadaşlarmı bu şerefsizler sonunda banada uğradı, bu sabah saat 10 da evden çıktım istanbul ekibinin ağva gezisine katılmak üzere otoparka indim bir baktım makinam yok.........::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2:: mavi renk 99 model yamaha r6 sağ ve sol...
  16. GKN

rrrrrrrrrrrrr 6:)

selam arkadailarım dün sabah itibarı ile makinama kavuşmuş bulunmaktayım:) 99 model 42.000 de yamada r6 makinam temiz, karenajlarda ufak tefek çizik çüzüü var ama olcak o kadar şansıma istediim aksesuarlar üstünde michelin lastikler, arka 190:bounce: harris elcikler ve tank pad akropovic egzoz 2...
  17. GKN

acil kan aranıyor

selam herkeze bir yakınım için yarın yani 26.07 tariihli ameliyatı için B rh (-) kan lazım, kan cerrahpaşa da verilecek 3 kişi olması kafi dedi doktor, ilgilenen arkadaşlar 0532 747 72 16 nolu telefondan bana (gökhan) ulaşırsa sevinirim
  18. GKN

2 garip foto :)

öle gezinirken dikkatimi çekti, inşallah yayınlanmamıştır..:wiinkk: :queen:
  19. GKN

antalyalı arkadaşlarım bi bakarmısınız?

selam herkeze bi motor alıcam inşallah, yamaha makina antalya alanyada sahibiyle konuşup anlaştık ve eğer satmazsa salı günü sabah antalyaya gidicem motora bakmaya ve iiyse almaya sizden özellikle antalyalı arkadaşlardan ricam orda ii bi servis varmı bildiğiniz yetkili servis olursa çok daha...
  20. GKN

bebeğim gidiyor..

selam herkeze motorumu bugün itibarı ile satmış bulunmaktayım, akşam teslim edicem, birazdan çıkıp son kez sahilden bi kardal kadıköy yapıcam, ve sonkez exup ı koyup yatıcam virajlarda.. daha öncede motor sattım ama nedense bu sefer koydu biraz aslında beni çok üzdü kerata, çok uğraştırdı ama...

Yeni mesajlar