Arama sonuçlarınız

1. GKN

motosiklet aşkına :p

adamdaki motor aşkına ve ilanın feykliğine bakın:P işin garibi sabit tel. konmuş:mrgreen::mrgreen: http://www.sahibinden.com/r_1_yavrusu_ozelligini_bi_oku_bakalimWQQaXQQ11692112WQQpXQQdisplayitem
  2. GKN

Dogumgunun kutlu olsun crayzboyone

Canım kardeşim, minik cönevarım, nice nice mutlu yıllara..:) Allah yeni yaşında herşeyin en iisini nasip etsin:rendeer: Hep birlikte nice mutlu senelere insallah hediye resmi için ugrasamadım smd kusura bakma:P
  3. GKN

Kayıp Aranıyor..

gerekli bilgiler yukarıdadır, kendisinden şüphe ediyoruz, gören yada bilenlerin roloyu oromosu rica olunur.. :P:P:P
  4. GKN

Mt Istanbul(30 Kasım)kadıköyde Eğlenmeye Gidiyoruz

naapçez orda ::winkwink
  5. GKN

mutlu yıllar hoxy

ikitekerim sitesinin sahibi, hoxy nickli arrkadaşımızın bugün doğum günü:) canım kardeşim, kader arkadaşım:P yeni yılın sana istediğin her şeyin en iyisini getirir umarım.. nie mutlu yıllara:rendeer:
  6. GKN

mutlu yıllar smirnouf =))

canım benim, fatiihin torunu osman paşanın sol tarafındaki :P batlacı mehmet in öz be öz oğlu.. moldova daki gururumuz... sinan erel kardeşmiz, nice mutlu senelere yavrım benim :mrgreen:
  7. GKN

mutlu yıllar pokergs

doğum günün kutlu olsun sarperim, yeni yaşın sana her şeyin en iyisini getirir umarım:rendeer:
  8. GKN

Mutlu yullar Loft :p

mutlu yıllarrrr sedaatttt... mutlu yılll llarrr sedaattttt heppii börttt deyyy heppii börtt deyy... iiki doğduunn sedattt :P
  9. GKN

hayırlı olsun crazyboyone :)

pek kıymetli mt üyeleri, çok sevdiğim selçukk kardeşim de sonunda motosikletine kavuştu, terrtemiz bir bianchi falcon sahibi oldu ve artık o da motorize:) allah kaza bela vermesin kardeşim tekerin düz bassın:rendeer::rendeer: ite buda cönevar ın cönevarı :mrgreen: bu aralar herles...
  10. GKN

motorlu polislerimize geçmiş olsun..

bugün mhrrmkpnr la göztepe hastanesinin önünden geçerken bi kazayya şahit olduk, dönüşün yasak olduğu bir yerden ters yöne girmeye çalışan kırmızı renk bi kartal yola daldığı sırada motosikletli polislerimiz duramayarak bagaz kısmından çarparak yere düşmüşler.. 2 polisten birisi yerde yatıyordu...
  11. GKN

melocann geldi aldı gidemedi, hayırlı olsun diyelim=)

sevgili mt ailesi, son 1 haftadır karaman mt den melocannn (metin) kardeşimize yaptığımız araştırmalar sonucu istanbulda motorunu aldık, kendi izni ve rızasıylada topicini açalım dedik :) motor honda cbr 125 sihay gri, 13.700 de tertemiz bi motor, kardeşimede çok yakıştı hani:) hemen bakımlarını...
  12. GKN

nice yıllara serhat' ım :)

Bugün sitemizin uzun süredir aktif olan miniklerinden Serhat Ekinci kardeşimizin doğugünü, 17 yaşını bitirdi artık reşit oldu ehliyetini alıcak, polislerden kaçmicak:P nice yıllara kardeşim, Allah hayırlı, sağlıklı, bol paralı, bol huzurlu, deli hatunlardan uzak bi ömür nasip etsin:cherry:
  13. GKN

arkadan çarpmalarda korunmak için ilaç geliştrilmiş:))

bu gün efedrin(burak) le beraber capitol e gittik, ve biz motorcular için çok önemli bir ilaç keşfettik yoıllarca internette görüp ne olduğunu anlamadığımız ilaç meğer arkadan çarpmalarda bizi koruyomuş:P her sabah aç karnına bi tane:queen::queen::queen:
  14. GKN

PC Arızası

Sevgili arkadaşlarım 10 gündür laptopunma bir türlü çözümlenemeyen bir sıkıntıyla karşı karşıyayım bilgisayarım kısa kulllanımdan soonra bir anda mavi bi ekran vererek 'KERNEL_DATA_İMPAGE_EROR' diye bir hata vermekte ve işin garibi güncelli kaspersky ve nod32 ile tarama yapmama rağmen hiç bi...
  15. GKN

mutlu yıllar karakız..

bugün burcu un doğum günü şu an izmirde sanırım bilmem topici görürmü ama feysbukta görünce siteyede açim dedim:) yazın buluşmada kimse benne ilgilenmedi diyodu bi doğum günümü kutlamadılar demesin:mrgreen: yaşın kadar mum koyayım dedim ama biraz fazla kaçtı sanırsam:P
  16. GKN

mutlu yıllar istburak

sevgili kardeşim burak bugün itibarı ile 21. yaşını doldurdu kendisine hayatında mutluluk başarı bi uşak bide 600rr diliyorum:P seviyorum seni hemşom benim::winkwink
  17. GKN

mutlu yıllar ultraukala

akıncım doğum gününü kutlarım tesadüf feysbukta gördüm biraz önce yeni yaşın sana dilediğin herşeyi en güzel şekilde getirir umarım:rendeer:
  18. GKN

speedfight

envai çeşit pejo speedfight parçası aranıyor.. akü muhafaza kapağı, varyatör kayışı, kilometre teli, ön amortisör, arka sepet tutamağı.. gören duyan bilenlerin insaniyet namına buryaa yazmasını rica ediyorum:P
  19. GKN

mutlu yıllar EXTREMA

canım kardeşim Emrahım doğum gününü kutlar nice seneler dilerim:rendeer: umarım yeni yaşında sana bol bol 2 zamanlı makina nasip olur:P allahtan her şeyin en iyisini diliyorum senin için:cat: mutlu yıllar:cat:
  20. GKN

Biyolojik olarak takvim yaşınıza göre genç misiniz,

arkadaşlarım dünyaca ünlü doktorumuz mehmet öz ün hazırladığı bi testmiş http://www.realage.com.tr/RealAge.Web/ biyolojik yaşımızı ortaya çıkartıyormuş ben denedim 34 çıktı:queen: aslen 26 yım:) demekki genç ölcesss:queen:

Yeni mesajlar