Arama sonuçlarınız

1. yasdal

NC 700S

Marka: HONDA Model: NC 700 S KM: 52.000 Renk: Siyah Fiyat: 17.300 TL Açıklama: lastikler yeni pr 2 zincir disli yeni bakimi yapildi gp on cam (orj. cam mevcut) gp hugger koruma demiri elcik isitma gidon yukseltme elcik koruma topcase eagle eye Sisler 52 binde. kondusyonu yerinde. masrafsiz...
  2. yasdal

34 HDV 08'in sürücüsü kaza yapıp vefat etmiş tanıyan çıkar mı?

Haberin Linki : http://www.ntvmsnbc.com/id/25539183/ İSTANBUL - İstanbul'un Üsküdar ilçesi Boğaziçi Köprüsü Beylerbeyi sapağında meydana gelen kazada, 34 HDV 08 plakalı motosikletin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarına savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine...
  3. yasdal

Honda NT 700 Deauville

Üstteki fotoğraflarda görünmüyor. SHAD topcase mevcuttur. ilan linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-nt-700-deauville-149108534/detay/ Uygun bir motosiklet bulduğum için kısa bir süreliğine fiyatı indirdim. Tertemiz. Sıkıntısız Deauville. 4 Silindir istediğimden...
  4. yasdal

İntruder M800 2006 14.750 TL

Marka: Suzuki Model: VZ 800 M800 KM: 44.000 km Renk: Siyah Fiyat: 14.750 TL Açıklama: Geçen yıl bir arkadaşımdan kazalı alıp yaptırdığım ve 1 senedir severek bindiğim M800 ümü farklı tarz denemek için elden çıkaracağım. Ekstralar ; Koruma demiri (özel yapım) Sisy Bar (Özel yapım) Sis Farları...
  5. yasdal

ibretlik bir kaza ... Allah Rahmet Eylesin.

Ankara'da otobanda hız yaptığı söylenen bir SS kullanıcısı vefat etmiş. Facebook sayfasında 299 yazan hız göstergesi fotoğrafları ve arkadaşları tarafından "otoban otoban ollalı böyle yarışçı görmedi" yorumları ... Yazık. Genç bir arkadaşımızmış...
  6. yasdal

VZ800 M800 intruder ön jantı ve ön çamurluğunu arıyorum

2005- 2009 Arası seriden ön jant ve ön çamurluk ihtiyacım var. çıkma veya orjinal olabilir. Jant için lastik ölçüm 130x90x16" eğer uyacağını düşündüğünüz başka marka jantlar varsa değerlendirebilirim.
  7. yasdal

Aksesuarlı VL 250

Marka: Suzuki Model: VL 250 Intruder Tipi : Chopper / Cruiser Yıl : 2005 Km: 49500 Motor Hacmi : 126 - 250 cm3 Motor Gücü : 25 hp'e kadar Silindir Sayısı : Çift Silindir Vites : Manuel Renk : Siyah AÇIKLAMA: Şehir içinde kullanılabilecek V motor (başlangıç veya şehir cruiserı) en iyi cruiser...
  8. yasdal

mikuni karbüratör 97,5 meme bulmak lazım.

Dostlar VL 250 motosikletim normalden biraz fazla yakıt tüketiyor. Geçen gün Garajda karbüratörünü söküp inceledik Kaya Abi ile. ŞAmandıra ayarlarını ve memeleri kontrol ettik. Ana jet meme üzerinde 97,5 yazıyor. Biz ölçüyü kontrol etmek için elimizdeki ince matkap uçları ile deneme yaptık...
  9. yasdal

Suzuki İntruder 250 - 2005 Model

8.250 TL Marka: Suzuki Model: VL 250 Intruder Tipi : Chopper / Cruiser Yıl : 2005 Km : 44000 Motor Hacmi : 250 cm3 Silindir Sayısı : Çift Silindir Bakımları yeni yapıldı. By gokhanyasdal at 2012-07-13 By gokhanyasdal at 2012-07-13 By gokhanyasdal at 2012-07-13 By gokhanyasdal at...
  10. yasdal

Tel Jant Akordu için Usta ? İstanbul Anadolu Yakası

Selamlar. Bostancı, Maltepe veya Ümraniye yakınlarında jant akordu yapabilen iyi bir usta önerebilir misiniz? Genelde gittiğim yerler bu işi kendileri yapmıyor. Motoru bir iki gün bırakın halledelim gelin alın gibi bir tavır takınıyorlar. Muhtemel jantları söküp arabanın bagajına atıp...
  11. yasdal

Koruma Demiri Yapımı - ''Kendin Yap Projesi''

Selam arkadaşlar; Geçen hafta bir toplantımızda konusu geçmişti. Koruma demiri ihtiyacım vardı. Çoktandır aklımdaydı ama bir türlü girişememiştim bu işe. Vesile olunca hem benim 250 intrudere ve arkadaşım İlker Erin'in 89 model 1100 Magnasına koruma demiri yapmaya karar verdik. İstanbul...
  12. yasdal

Gidon Saati Yapımı - Kendin Yap Projesi

Geçtiğimiz haftalarda fuarda gezinirken Highway Hawk'ın cruiser motosikletler için ürettiği gidon saatini görmüş beğenmiş, fiyatına göz atınca almaktan vazgeçmiştim. Bilenleriniz vardır, çalıştığım fabrikada torna, freze, punch vs. ekipman açısından pek sıkıntım yok. Bu saati yapmak ne kadar zor...
  13. yasdal

Cruiser Tipi Ön Cam Yapımı

3-4 ay önce bir arkadaşımın kırılan ön camının aparatları ile pleksi glas'dan cam kestirip kendime ön cam yapmıştım. Park yerinde üzerine tahta parçası düşmüş, kırıldı. Bende yenisini kendi istediğim gibi yapayım dedim. Paslanmaz aparatları CNC Punch tezgahta yaptım, Pleksi parça reklamcıda...
  14. yasdal

Çamur gibi sis... 13.02.2012

Bu sabah masmavi gökyüzüne uyandım ve neşeli bir biçimde motoruma atlayıp işin yolunu tuttum. İstanbul Maltepe - Dudullu arası bi 15 km yolum var her sabah. Bilenler olacaktır kayış dağının arkasından marmara eğitim köyünün önünden bir orman içi yol var. Benim motosiklet almama en büyük etken o...
  15. yasdal

Viraj'da iyi ve kötü konumlanma

Öndeki sürücü ne kadar iyi konumlanıyorsa arkadaki de o kadar kötü. En az 5 kez karşı şeride geçmek zorunda kaldı. KArşıdan araç gelmemesi büyük şans. https://www.facebook.com/photo.php?v=10150176198473509
  16. yasdal

A(-) Kan ihtiyacı (Ümraniye Hisar Hastanesi) 31.01.2012 İstanbul

Yakın arkadaşım Erdem Göktepe'nin babası yarın sabah (31.01.2012) 9:30 da Ümraniye Hisar Hastanesinde açık kalp ameliyatı olacağından A RH - kana ihtiyaçları vardır. Kan verebileceklerin mümkünse bu gün içerisinde 0555 808 20 75 no'lu telefon numarasından ERDEM'e ulaşmalarını rica ederim. Bu gün...
  17. yasdal

Periferik Bakışın Önemi

" Aşağıdaki Yazı One Mor Mile Riders e-posta grubundan alıntıdır. " Hep bahsettiğimiz BAKIŞ olayının önemini birkez daha irdelemek amacıyla. Motosiklet kullanırken tek yöne bakmak, başka yönden gelen tehlikeleri görmememize neden oluyor. Aynı durum otomobil kullanırken de oluyor. Kazaların...
  18. yasdal

Bu kız neden düşmüş ?

Evet yorumları alalım. Hanım ablanın kıyafetler tamam, hani pek de öyle galeriden aldım yola fırladım gibi bir havası yok ama bu virajda düşmesine sebep olan hatası neydi sizce?
  19. yasdal

Garaj'da Led Sis Farı Yapımı

Selam dostlar ; Üyelerimizden Audioslave (Cihan) arkadaşımla birlikte eski bozuk bir takım sis farını Led fara çevirdik ve monte ettik. Çok iyi bir iş çıktı. Ledler hazır satılıyor. Herhangi bir elektrik bilgisi gerektirmeyen basit bir işlem. Far tasının arkasını kesme işi biraz meşakatli. Biz...
  20. yasdal

Kenan Sofuoğlu: Motosikletten Soğudum

İtalyan pilot Marco Simoncelli'nin Moto GP Malezya Grand Prix'inde meydana gelen kazada yaşamını yitirmesi, ağabeyini pistteki bir kazada kaybeden Kenan Sofuoğlu'nu da derinden üzdü. Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Marco Simoncelli'nin Moto GP'de sezonun bitimine bir yarış kala ölmesine çok...

Yeni mesajlar