Arama sonuçlarınız

1. E

Beyler bu motosiklet fuarı bittimi?

Ya cuma cumartesi pazardı biliyorum ama çok yoğun olduğumdan gidemedim :pr: oysaki aylar öncesinden plan yapmıştım :pale: bu fuar bidaha açılırmı? açılsada ne zaman açılır ya çekiliş felan umrumda değil fuara gitmeyi çok istiyodum bi yardımcı olun hele
  2. E

Tekteker yapan motosiket fotosu YARDIMM..

Beyler bundan 1-2 ay önce internette bi foto bulmuştum. Ön kaldıran bir motosikletçiydi ve foto inanılmaz derecede çok hoşuma gitti indirdim bilgisayarıma ve birgün sonra yaptğm bi yanlıştan malesef pc çöktü fotoda gitti fotoyu nerden bulduğumu hatırlamıyom bu veya bunu gibi foto bulanlar...
  3. E

Trafikten men edilen motorla ilgili yardım

Beyler bizim buralarda bi motor var honda activa var. Adam motoru satıyo ve noter felan uğraşmamak için motoru trafikten çekmiş. Yani plaka yok. Bu motorda ehliyet istenirmi? bide diyelim ben mahalle arasında felan gezerken polis benim plakamın olmadığını görünce beni çevirip ceza felan kesermi...
  4. E

Motosiklet kullanmaya yeni yeni başlıyorum yardım

Arkadaşlar 5 ay sonra motosiklet ehliyetimi alıcam yani 17 me basıcam ama ehliyetimi alır almaz küçüklüğümden beri hayalim olan honda cbr600rr almayı düşünüyorum fakat çevremdeki motorcular bana düşük cc bir motorsikletle başlamamı söylüyo ben zaten önceden honda cbr125r ve cbf150 kullanmıştım...

Yeni mesajlar