Arama sonuçlarınız

1. Crazy Motors

Motosiklete Immobilizer Uygulaması Nasıl Yapılır? - Video'lu

Merhabalar, Bu videomda motosiklete immobilizer uygulamasını nasıl yapabileceğimizi tüm detaylarıyla anlatmaktayım. Uygulamaya Ait Video: https://youtu.be/0vDEbe2WVMs Kullandığım ürüne ait link: http://s.click.aliexpress.com/e/b4ctwI80 Saygılarımla, iyi seyirler. Diğer...
  2. Crazy Motors

Motosiklete Uzun Tur Camı Nasıl Takılır? (Pulsar 200NS) - Video'lu

Merhabalar, Bu videomda motosiklete (Pulsar 200NS) uzun tur camını nasıl takabileceğimizi tüm detaylarıyla anlatmaktayım. *Motosikletimi uzun tur camıyla satın almıştım. Bir işlem için sökmem gerekiyordu ve geri toplar iken nasıl takılabileceğini sizler için video altında gerçekleştirdim...
  3. Crazy Motors

Motosiklet GPS Takip Sistemi (Motor Blokaj Özellikli) - Tüm Detaylarıyla Video'lu

Merhabalar, Bu videomda motosikletim (Pulsar 200NS) için satın aldığım GPS takip cihazının tanıtımını, kullanımını ve motosiklet üzerindeki montajını nasıl yapabileceğimizi tüm detaylarıyla anlatmaktayım. Takip cihazı motor blokaj özelliklidir, yani uzaktan bir sms ile motor durdurma...
  4. Crazy Motors

Motosiklet Alarm Sistemi Nasıl Montajlanır? / Pulsar 200NS - Video'lu

Merhabalar, Bu videomda motosikletimin güvenliği için aldığım alarm sisteminin montajını nasıl yapabileceğimizi tüm detaylarıyla göstermekteyim. Kullandığım ürüne ait link: http://s.click.aliexpress.com/e/csSRkUks Uygulamaya Ait Video: https://www.youtube.com/watch?v=YS28cQ5LGNg Bu...
  5. Crazy Motors

Motosiklet Ayna Uzatma Aparatı ve Montajı (Ayna değiştirmeye son) - Video'lu

Merhabalar, Bu videomda Pulsar 200NS motorumun arkayı göstermede yetersiz kalan aynalarına, ayna uzatma aparatı montajı yaparak bu sorunu ortadan kaldırıp daha güvenli bir görüş açısı elde edilmiştir. Aynı şekilde ayna görüş sorunu yaşayan farklı motosiklet kullanıcılarınında sorununa çözüm...
  6. Crazy Motors

Yeni Pulsar 200NS Aküsü Nasıl Sökülür & Takılır? (ve Akü Ölçüsü) - Video'lu

Merhabalar, Bu videomda Yeni Pulsar 200NS motorumun aküsünü nasıl söküp takabileceğimizi tüm detaylarıyla anlatmaktayım. Motosikletin akü ölçüsünü ise (video içeriğinde de mevcuttur) *Uzunluk ~150mm *Genişlik ~86mm *Yükseklik ~107mm Video: https://www.youtube.com/watch?v=YEocszxXqnU...
  7. Crazy Motors

Motosiklete Şimşek Etkili LED Aydınlatma Uygulaması / Pulsar 200NS - Video'lu

Merhabalar, Bu videom da Pulsar 200NS motorumun kısa/uzun, park ve plakalık ampullerini 6000K LED ürünlerle değişimini yaparak yeni bir görünüme kavuşturdum ve yapmak isteyen arkadaşlara nasıl yapacaklarına dair ışık tutması niyetiyle paylaşmak istedim. Uygulamaya Ait Video...
  8. Crazy Motors

Mondial 150ZAT, Ön Fren Balata Değişimi - Video'lu

Bu videomda motosikletimin ön fren balata takımını nasıl değiştirebileceğimizi anlatmaktayım. Aynı veya diğer motosiklet kullanıcılarına ışık tutması adına paylaşımını yapmak istedim. Uygulamaya Ait Video: https://youtu.be/3JIwljEkXnU Saygılarımla, iyi seyirler.
  9. Crazy Motors

Mondial 150ZAT, Dişli Kutusu Yağ Değişimi - Video'lu

Bu video'mda scooter'imin kavrama dişli kutusu yağının nasıl değiştirildiğini göstermekteyim. Aynı veya benzeri scooter kullanıcılarına ışık tutması adına paylaşımını yapmak istedim. Uygulamaya Ait Video: https://www.youtube.com/watch?v=4MREdG6_-HU Saygılarımla, iyi seyirler. ----------...
  10. Crazy Motors

Scooter'da Karbüratör Temizliği Nasıl Yapılır? - Video'lu (Mondial 150ZAT)

Merhaba arkadaşlar, Mondial 150ZAT motorumun ağır bakım zamanı geldi derken, kolları sıyırmıştım ve başlamıştım işlemlere.. Bu başlık altında sadece karbüratör temizliğini nasıl yapabileceğimizi anlatan videoyu paylaşacağım. Hazır motor kısmını açmış iken subap ayarını da yapmıştım ve daha...
  11. Crazy Motors

Scooter'da Subap Ayarı Nasıl Yapılır? - Video'lu (Mondial 150ZAT)

Merhaba arkadaşlar, Mondial 150ZAT motorumun yavaş yavaş ağır bakım zamanı geliyor derken, fırsat bulup başladım bakım işlemlerine. Bu başlık altında sadece subap ayarı nasıl yapabileceğimizi anlatan videoyu paylaşacağım. Ama hazır motor kısmını açmış iken karbüratörün temizliğini de...
  12. Crazy Motors

Scooter'da Tüm Detaylarıyla Kavrama Grubu (Balata-Kayış-Varyatör) İşçiliği - Video'lu

Merhaba arkadaşlar, Ne zamandır aklımda olan Kavrama grubuna bugün el attım. Bu kapsamda; - Varyatör bilyesinin değiştirilmesini, - Kayış konturolünü, - Kavrama balata kontrolünü, - Kalkışlardaki titreme sorununun çözümünü, - Ayak marşı geri nasıl takılacağını, - Kavrama grubunun sökülmesi ve...
  13. Crazy Motors

Scooter Genel Bakım (Yağ, Buji ve Filtreler) - Video'lu (Mondial 150ZAT)

Merhaba arkadaşlar, Foruma girmeyeli baya zaman oluştu, yaklaşık 7 yıldır ilk ve tek motorum olan Mondial 150ZAT’ın bakımı için kolları birkez daha sıyırdım ve motoruma genel bir bakım yaptım; buji, hava ve benzin filtresi, yağ ve yağ filtresini değiştirdim. Bu bakımları yaparken video altına...
  14. Crazy Motors

Gazı açınca motorum boğuluyor stop ediyor

Merhaba arkadaşlar Motorum Mondial 150Zat ve Bugün yolda evime gelmek üzereyken gaz yememeye ve boğulup istop etmeye başladı. Sorun şu sekilde; hiç birşey yokken bianda gaz kesti yolun sağına zor attım kendimi sonra gazi açınca sesi değişip (yani boguluyor) stop ediyor, rolantide calismasinda...
  15. Crazy Motors

İstanbul'dan Ücretsiz Yavru Hamster'ler

ÜCRETSİZ YAVRU HAMSTER'LER Adı : Emre İletişim Adresi : Sarıyer/İstanbul Teslim Edilcek Adres : Yeniköy Mah. Sarıyer/İstanbul Hasmter'ın(ların) Fiyatı : Ücretsiz Resimlerde görüldüğü gibi 6 adet 10 Şubat (2015) günü doğan (15 günlük) yavru hamsterim var ve yavruların 3 haftalık...
  16. Crazy Motors

Bilmediğim Trafik Cezası!!! (MTV - Tahsilat Bilgileri)

Merhaba arkadaşlar, Biraz önce motosikletimin MTV'ni ödedim ve tahsilat bilgileri bölümüne baktığımda aşağıdaki ödenmiş ceza ile karşılaştım :sunny: Bu nedir böyle, haberim olmayan bir ceza ve ödeme :silent: Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
  17. Crazy Motors

Yeniköy Köybaşı Caddesi üzerinde kaza!!!

Merhaba arkadaşlar. Dün saat 20:30 civarında yeniköy üzerinden sanayi mahallesine motorla giderken Yeniköy Honda servisi bitişiğindeki çiçekçinin önünde yağıştan dolayı kötü bir kaza olmuş :pale: Yetişmem yere geç kaldığım için biraz sabırsızlık ediyordum Yeniköyde bu saatte bu ne trafiği...
  18. Crazy Motors

150ZAT Katalizör Bağlantı Hakkında

Merhaba arkadaşlar. Çin işi motorumun benzin borularını daha kaliteli benzin borularla değiştirdim. Ama motorumun katalizör çıkışından motora (nereye bağlandığını bilmediğim) bağlantısı yoktu. Yani egzostan katalizöre bağlantı var, katalizörden motora yok. Bağlantısı olduğunu biliyorum ama bazı...
  19. Crazy Motors

Mondial Mondial 150ZAT hakkında herşey...

Merhaba arkadaşlar. Belli bir süre motor kullanıcısıyım. Sizlerden yardım bekliyorum ama sadece bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa memnun olurum, lütfen bilgisi olmayan yorumda bulunmasın. Kullandığım motor bir şekilde pert oldu (motor modeli veya nasıl olduğu hakkında sorular sormazsanız...