Arama sonuçlarınız

1. Mr_Bad_Guy

izmir dragları

izmir pınarbaşı pistinde yapılcak olan bi drag yarışı vardı bu sezon bu ay olduğunu hatırlıyorum da tam olarak ayın kaçındaydı? ve kimler geliyo bu yaRIŞA?görüşelim!!
  2. Mr_Bad_Guy

canlı kalp atışı

http://www.specialdefects.com/v1/embed/heart_preloader.html mesela motorun üstünde adrenalin hat safhadayken nasıl oluyor??görmek için mouse u kalbin ortasına götür..
  3. Mr_Bad_Guy

....mı? yoksa ....mı? oyunu

dostlarım cidden çok zevkli bişey sararsa deniyelim. herkes bi öncekinin sorusuna cevap veriyo, sonradan kendisi de bi soru soruyo. örnek olması için ilk soruyu ben vericem. chooper mı?racing mi
  4. Mr_Bad_Guy

Oha!

başka bir başlık içinde verdim tutmadı..bakalım yorumlara bence direk Oha!
  5. Mr_Bad_Guy

F1-SUPERBIKE

:mrgreen: acaba diyorum büyük bir organizatör olsam ve M.Schumaer'li FERRARI F1 !!! ile Valentino Rossi'li Radbusa !!! veya Hayabusa'yı !!! :farao: piste cıkarsak olaya ilgi ve yarısın durumu nasıl olur... ??
  6. Mr_Bad_Guy

---RADBUSA---

RADBUSA HAKKINDAKİ TÜM YORUMLAR!!! GERÇİ BİZİM SOKAKLARDA GÖRMEK DAHA NASİP OLMADI UZUN SÜRTEDE OLMAZ AMA EN AZINDAN DUYMUSSUNUZDUR HAYABUSA RACING TEAM IN YENİ SAHESERİ.... :farao:
  7. Mr_Bad_Guy

nasıl başladınız?

motor kullanmaya izlemeye hayran olmaya onun için delirmeye nasıl başladınız?yani özgürlüğü nasıl keşfettiniz iki teker üstünde? valla ben arkadaş ortamında bi kereden bişey olmazla başladım...
  8. Mr_Bad_Guy

harley davidson & hard rock

acaba niye harleyciler&hard rock hep beraber düşünülür ki?niye sanki birbirini tamamlayan et-tırnak misali iki yaşam tarzı olarak görülür?!!

Yeni mesajlar