Arama sonuçlarınız

1. Espaniole

125 cc İle Uzun Yol(550 km) + Yeni Motorum(Bol Fotolu)

Selamlar mt ailesi. Yaklaşık 1 hafta önce yeni motorumu aldım. Kendisini ve aldıktan sonra geldiğim yolu paylaşacağım sizinle. Bundan önce motosiklet geçmişimden bahsedeyim. Virüs vücuda girdikten sonra aldığım ilk motor Sym Fiddle 2 idi. Scooter olması, güzel görünmesi ve kolay kullanılması...
  2. Espaniole

Bakım süresinin gecikmesi sorun olurmu?

Selamlar. Pazartesi günü Konya Cihanbeyli'ye motosiklet almaya gideceğim. Motosiklet şu an 975 km de ve sanırım bin bakımına girmemiş. Yaklaşık 400 km yapıp Bursa'da bakıma sokmayı planlıyorum. İlk bakımın bu kadar gecikmesi sorun olurmu? Teşekkürler.
  3. Espaniole

MotoGP 13 oynayanlar?

Selamlar. Yaklaşık 3 aydır oynuyorum bu oyunu ve halen açar oynarım henüz sıkılmadım çok acayip olmuş. Motosiklet ve yarış sevenler için birebir.Grafikler,motor sesleri,yapay zeka,kask içi ve dışı görüntüler çok iyi yapılmış.Oynayanlar bana hak vereceklerdir. Oyuna çaylak olarak başlıyoruz...
  4. Espaniole

Bursa Mt 1. Dağyenice festivali :)

Selamlar arkadaşlar,Bu gün Bursa Mt grubu olarak Köyyenice göletine gittik.Buyurun fotoraflar: Buluşma noktası 1 ykm önü: Sonra 2. buluşma noktasındaki arkadaşları da alıp 3. buluşma noktası olan çalı yolu opete gittik. Bu abimiz gruptan değildi,fakat buluşma noktasında bizi görüp...
  5. Espaniole

Motorcu ortalığı dağıttı-Rusya'da kavga

http://www.youtube.com/watch?v=NVsntw7QgtE&feature=related
  6. Espaniole

Bursa'dan selamlar Motosiklet.net!

Selamlar abilerim ablalarım kardeşlerim :) Ben Bursa'dan 19 yıllıkBurak.Burak yıldız. Yaklaşık 1 yıldır motosikletle aktif olarak ilgileniyorum.Motor hastalığı bana da bulaştı.İzlemediğim video,okumadığım yazı,öğrenmediğim bilgi kalmadı.Lafın gelişi :P Motosiklet.net'i de bu sayede buldum...