Arama sonuçlarınız

1. D

cbf 150 aldım

merhaba arkadaşlar 2 aydır çinli motorlrı araştırırken en sonunda cbfe karar verdim ver cbf için sipariş geçtim kısmetse yarın alıyorum cbf 150 mi bakalım 160 vura bilekcemiyiz tigerı 2500 ytlye sattım alırken 4500 ytlye geldi bana bu kadar piyasasız mıotor daha 7bindeydi :)
  2. D

full orjinal 2006 model 125' lik ramzey scooter

Marka: Ramzey Model: RMZ 125 T-22 KM: 6000 Renk: Parlament Mavisi Fiyat: 1.100YTL Açıklama: Motorumun herşeyi orjinaldir. Kazası belası değişen yeri yoktur ve modifiyelidir vede şansıman yağı motor yağı hava filtresi buji yeni değişti motor 5900 km de 5800 de değişti bunlar motor çok temiz model...
  3. D

Monerolar nasıl?

Merhaba arkadaşlar motorumu bir monero bayisiyle takas yapmaya karar verdim kanuni tiger'ı monero pioner modelini alacağım sizce monero nasıldır? kalite olarak ve yedek parça sııntısı varmı en önemlisi cvplarını bekliyorum.
  4. D

Zealsun Parça Sorunu

Merhabalar, ben dün konu açmıştım hangi chopperı almalıyım diye ve en sonunda zealsun 150-19 almaya karar kıldım. Fakat bir bayisi polen motorun battığını ve parça sıkıntısı olduğunu söyledi. Başka bayiler öyle birşey olmadığını söylüyor ve baktığım motorlarda tipi en çok hoşuma giden zealsun...
  5. D

Hangi Chopperi almalıyım

Merhaba forumda bu konuda baya bir arama yapım fakat tam olarak aradığım şeyi bulamadım. Ben önceden kanuni 250 tiger kullanıcıydım ve memnun deildim şimdi sattım ve bir karar verip güzel bir chopper alacağım. Aklımda Jinlun JL 150-5 Keeaway Superlight 150 Çelik Crown 150 ve regal raptor...
  6. D

ybr 125 mi cbf 150 mi almalıyım?

Merhabalar ben kanuni tiger motorumu sattım max 3000 ytl bütçem var sizce hangi motoru almayım yada farklı bir model söylermisiniz? japon istiyorum 2. el sıfır çinden iyidir. CBf 150 mi daha seridir ybr 125 mi? ybr 125lerde turbo var fln diye duymuştum ama bu fiyatlarda bana kaliteli hangi...
  7. D

150 KN mi? 125 KT mi?

Slm ben kanuni tiger motorumu sattım ve mondial almayı düşünüyorum fakat bu iki model arasında kaldım ikisininde fiyatları aynı ben 150 kn düşündüm çünkü benim için performans önemli 150 kn daha iyi performans verir diye düşündüm :)
  8. D

motorunuzun sesinimi çoğalmak istiyorsunuz egzoza gerek yok

tiger-250 motorumun hava filtresini söktüm temizlemek için baktık elle çıkmıyor bende gidip nalburdan ufak bir fırça alayım dedim nalbura giderken tozsuz yollardan gidecektim motoru çalıştırdım motordaki ses bana motoru ile oynanıp apart egzos takılmış bir tofaşı andırdı verdim gaz verince...

Yeni mesajlar