Arama sonuçlarınız

1. Levsy

Ölünce MSN hesabımız ne olurmuş

Bazen insanlar öyle aptalca şeylere kafa yorup bir de haber yapıyorlar ki. Ölünce MSN hesapları ne olurmuş, domainler ne olurmuş vs vs... Yahu ben öldükten sonra onlar da gebersin bana ne :) Hürriyet'te bugün yayınlanan habere bakın: Ölünce MSN hesabınıza ne olacak ? hurriyet.com.tr...
  2. Levsy

Bergama'da "Aynaları sökme modası" saçmalığı...

Bayram için gittiğim Bergama'da geçen seneye oranla motosiklet sayısının ciddi oranda arttığını gördüm. 60.000 nüfuslu bu ilçede piyasada ne kadar motosiklet çeşidi varsa neredeyse hepsini görmek mümkün. Eh, bir motosiklet tutkunu olarak bunları görmek güzel. Ancak önemli 2 konu var: 1...
  3. Levsy

Panik fren korkum depreşti :)

Trafikte seyrederken önümdeki araçların aniden frenlemesi benim en büyük kabuslarımdan biri. Çünkü 2 defa başıma geldi ve her ikisindede arka tekerleği kilitleyip fena savruldum, ancak adeta mucize eseri ikisinde de düşmedim. Bu nedenle öndeki araçla mesafeyi hep uzak tutmayı deniyorum ancak bu...
  4. Levsy

Adana'da bir genç motosiklet hırsızları tarafından öldürüldü...

Adana'da mahalleliyi sokağa döken cinayet. Adana’nın Hadırlı Mahallesi’nde 18 yaşındaki Tekin Erdik, emanet aldığı motosikleti çalmaya çalışan 3 kişiye müdahale edince bıçaklanarak öldürüldü. Zanlılardan ikisi kaçarken, biri kendisini yakalayan mahalleli tarafından linç edilmek istendi...
  5. Levsy

MT Ankara - Lastik firması önerebilir misiniz?

Arkadaşlar, 1 saattir internetten araştırıyorum sonuca ulaşamadım. Dükkan dükkan, mağaza mağaza dolaşmamak için internetten bakayım dedim ama internette bir Ankara firması aramak çoğu zaman bunalıma yol açıyor. Benim 125 KT'nin lastiğini değiştirmek istiyorum. Kendi orjinal lastiğini almak...
  6. Levsy

Ne zaman hayal etmeye başladınız, ne zaman kavuştunuz?

Arkadaşlar şimdi eminim çoğumuz bir sabah uyandığımızda "Yahu bugün gideyim de bir motosiklet alayım bari" diyerek başlamadık bu sevdaya. Az önce aklıma geldi de, motosiklet almayı ciddi ciddi düşünmeye 2006 Mart-Nisan aylarında başlamıştım. Motosikletimi alasıya kadar geçen süreç benim için...
  7. Levsy

Bolu Tüneli'nden geçecekler dikkat.

Bolu Tüneli'nden geçecekler dikkat BOLU Dağı Tüneli’nde sürücülerin hız limitlerine uymaması ve yaşanan kazalar üzerine tünel içerisinde radarla hız kontrolü yapılacak. Elektronik radar sistemiyle aşırı hız yapan sürücüler kamerayla tespit edilerek ceza kesilecek. TEM yolu Bolu Dağı...
  8. Levsy

Soma'da motosiklet kazası. Sürücünün durumu ağırmış.

Kaza Cuma günü olmuş. Forumda yeralmış mı diye aradım bulamadım. Haber ağağıdaki gibidir. Linkte kazanın resimleri var. Cuma akşamı meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Saat 23:00 sıralarında Atatürk Caddesinden aşağı doğru giden plakasız Yamaha marka motorsiklet Tavşanlı...
  9. Levsy

Terbiyesiz Türk Futbolcu

Almanya'da top koşturan amatör futbolcunun yaptığı hareket, tüm Almanya'da konuşuluyor. Almanya'nın Duisburg bölgesi amatör liginde mücadele eden VfvB Ruhrort/Laar takımının Türk forvet oyuncusu Sezgin Özhan'ın takım fotoğrafı çekildiği sırada cinsel organını göstermesi büyük tepki çekti...
  10. Levsy

40 derecede yol verme kavgası

ADANA’da motosikletli 2 kişi, aşırı sıcak havanın da etkisiyle yol verme yüzünden tartıştıkları otomobil sürücüsünü tekme tokat dövdü. Kavga sırasında araç trafiği kilitlendi, hasta taşıyan ambulans da bir süre geçemedi. Atatürk Caddesi’nde, 01 ZL 930 plakalı motosikletin ismi belirlenemeyen 20...
  11. Levsy

Ankara AOÇ Kavşağındaki "umursanmayan" tehlike.

Arkadaşlar Atatürk Orman Çiftliği kavşağında yaklaşık 1 haftadır tüm araçlar ve özellikle motosiklet sürücüleri için büyük tehlike oluşturan bir büyük, iki küçük delik var. Çukur falan değil, resmen delik. Yolun altından su kanalı gibi bir şey geçiyor ve bunun üstünde bir araba tekerininin...
  12. Levsy

Ankara Kesikköprü Gezisi

Bu forumda daha önce motorize ekip tarafından açılmış konuyu okuyup resimleri de görünce ben de Kesikköprü Gölü'ne gitmeye niyetlenmiştim. Beraber gideceğimiz arkadaşımın durumları bir türlü müsait olmayınca ben de kendim gitmeyi düşündüm. Aynı topicteki CBF150'nin verdiği yüzeysel tarife göre...
  13. Levsy

Fazla yağın zararı var mı?

Arkadaşlar benim motorda yağın fazla olduğunu farkettim. Hava falan yaptı da ondan mı öyle görünüyor diye biraz dolaşıp parkettim ve motoru soğutup kontrol ettim gene fazla. Çubuktaki üst çizginin 7-8 mm üstünde seviye. Bunun zararı var mı? Gerekli alet edavatım olmadığı için boşaltmıyorum ve...
  14. Levsy

Merhaba. Kafamı allak bullak ettiniz ama bu forumu çok sevdim.

Merhaba arkadaşlar. Bir Mondial 250 almaya niyetlendim ve motor hakkında bilgi edinmek için webi araştırırken bu siteyi buldum. Dünden beri neredeyse tüm sayfaları dolaşmaktayım. Ancak Mondial hakkında yazılanların çoğu olumsuz olduğu için kafam fena karıştı :silent: Sadece o tarz makinalardan...

Yeni mesajlar