Arama sonuçlarınız

1. sarıdev

İstanbulu İyi Bilen Arkadaşlar Bir Bakabilir mi?

Esasında konu motorlu kurye arayışımızın olması ama başlığı o şekilde açmak istemedim.Hemen işin detaylarına giriyorum arkadaşlar.İlan kariyer nette aktifleştirilecek başvurular ordan yapılacak.İşyeri Bağcılar Ateştuğladadır.Maaş 1000 tl agi ile 1070 tl oluyo,sigortanız var,yemeğiniz var,km...
  2. sarıdev

cbf 150 ci arkadaşa teşekkürler

Bu sabah Bağcılar İstoç istikametindeki tünelde motorsikletçilerin sürekli kullandığı emniyet şeridindeki lögar kapağını canını tehlikeye atarak kapatmaya çalışan ve benim bile son anda farkettiğim cbf çi arkadaşa çok çok çok teşekkür ederim.
  3. sarıdev

Balıkesir Burhaniyedeki Kaza

Tali yoldan ana yola çıkan araç motorsiklete çarpıyor ve acı son iki ölü.Yeter artık diyorum böyle dikkatsizlik olmaz olsun böyle kaza olmaz olsun.Tali yoldan çıkıyorsun nasıl dikkatsiz çıkarsın.Bu adama tüm hakaretleri etsem ölen geri gelmiyor ve malesef yine tek diyebileceğimiz Allah rahmet...
  4. sarıdev

sahibinden 1961 model java

Bence bu yaşına rağmen oldukça temiz ve sevimli bir motorsiklet tabi görüntü olarak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-sahibinden-satlik-1961-model-jawa-cezeta-54631225/detay/

Yeni mesajlar