Arama sonuçlarınız

1. TAYFUNBORA

Küçük Bir Gezi Gebze-Ağva-Kandıra-Kerpe 320 km cik:)

Herkese merhabalar. Bende bir gezi paylaşmak istedim.Ağustos ayında yaptığımız hafta sonu kaçamağı Ben Tayfun-Hyosung XRX 125 Kardeşim Yıldırım-Hyosung RT 125 Arkadaşım-Alper-Honda CBF 150 Resim eklemek ve yorumlar yazmak pek beceremediğim bir olay.Yanlış bir yolla yapıyorum sanırım çok uzun...
  2. TAYFUNBORA

Satılık Hyosung XRX 125 SUper Moto

İlan No:#58723045 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-xrx-125-sm-super-moto-58723045/detay/
  3. TAYFUNBORA

Kickbox'mu Wushu mu?

Herkese merhabalar. Kışın yaklaşması ile birlikte eskisi kadar motora binemeyeceğimi düşünerek ve de eve kapanmama adına spora başlama kararı aldım.Şu an sadece haftada 1 gün halı saha maçı yapıyorum.Evime yakın olan Kartal'da güzel bir kompleks var.Her türlü sğpor aktivitesi mevcut.Fitness...
  4. TAYFUNBORA

Okuduğunu anlayamamak.

Merhaba sevgili arkadaşlar. Bir süredir aklıma takılıyordu. Az önce de Kadıköy'de motor sesinden rahatsız olan ve son derece haklı buldugum bir üyenin açtığı konuyu okurken defalarca aynı şeye rastlayınca konu açmaya karar verdim.Okuduğumuzu anlayamıyoruz.Dikkat ettim açılan her konuda bu...
  5. TAYFUNBORA

Hyosung Xrx 125 için lastik,arka ön dişli ve zincir arıyorum

Arkadaşlar merhaba, Buz Motor'dan Michelin marka lastik fiyatı aldım montaj dahil 500 tl:silent: Fiyat bana pahalı geldi doğrusu.Lastik ölçüleri 110 70 17 MC 58 H 130/70 17 MC 62 H .Uygun fiyat alabilme ihtimalim olan bir yer var mı acaba önerebileceğiniz? Ayrıca Ön Arka Dişli ve zincir için...
  6. TAYFUNBORA

2 Gündür Olanlara Hayırdır İnşallah Diyorum!

Arkadaşlar herkese merhaba.2 gündür olanları maddeler halinde sıralıyorum Dün; 1- Dün Sabah motorum ile işe gelmek için yola koyulmadan önce 2. kaskımı arkaya bağladım ve yola çıktım.Kartal'dan Gebze'ye doğru otobanda 90 km hız civarında giderken bir araba yanımdan korna çalıp geçti.Arabaya...
  7. TAYFUNBORA

Yeni Motorum XRX 125

Gayet seri bir motor 15 bg guc yeterli.Sehiç içinde kaldırım bariyer farketmeden sürüş yapmak çok keyifli:mrgreen:Sıkışık trafikte en ufak bir ara yetiyor geçiş için ayrıca çok yüksek bir motor olmasıda görünürlüğü arttırıcı:cat:(Kırmızı olan diğer motor kardeşimin ki.) Uploaded with...
  8. TAYFUNBORA

HEY KARADENİZ UŞAKLARI BİR YARDIM:)

Selam arkadaşlar.Bu haftasonu muhtemelen Cumartesi günü memleketim Kastamonu Cide ye gidiyoruz kardeşimle.Bu sene 3.cü gidişimiz olacak.15 gün iznim var.Vakitte hazır yeterliyken 2 motor Karadeniz turu yapalım dedik.Cide'de3 bir kaç gün kalıdıktan sonra Hopa'ya kadar gidip geze geze dönmeye...
  9. TAYFUNBORA

iSTANBUL CİDE 500 KM GEZİ

Arkadaşlar merhaba.08/07/2011 tarihinde akşam 18:00 'de Gebze'den Cide' yaklaşık 500 km olarak gezi yapacağiz. Güzergah Gebze-Düzce-Bolu-Devrek-Bartın-Amasra-Kurucaşile-Cide.Yolculuğumuz 3 motor 5 kişi şeklinde olacak.Ben(Tayfun)Eşim(Aysun)Kardeşim(Yıldırım)Baldız (Gülşen) KAyınbirader...
  10. TAYFUNBORA

St Kanuni Hyosung 2009 Satılık

Arkadaşlar motorumu satıyorum.İlgilenenlere duyurulur 53459421 ilan no http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2009-model-32000-km-de-tertemiz-aksesuarli-bankaci-dan-53459421/detay/
  11. TAYFUNBORA

Motosikletlerimiz Hyo Gv 250,Hyo Rt 125

Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  12. TAYFUNBORA

Anasayfadaki 16 nisan ehliyet sınavı reklamı

Çok dikkat çekici.Yanıp sönüyor.Kırmızı ve Beyaz renkler kullanılmış.Kısacası reklam için gerekli tüm enstürmanlar var.İster istemez göz takılıyor.Bir okuyorsun" 16 Nisan Ehliyet ........" falan diye bir reklam.Tarihi geçmiş bir ilan.Anasayfada neden duruyor çözemedim:silent: Siz dostlarla...
  13. TAYFUNBORA

Bugün zam aldım :)

Arkadaşlar bugün harika bir gün.Uzun süredir çalıştığım bankamda bugün zam aldım.Zam oranını yazıyorum.Kimse kıskanmasın lütfen! Tam % 2,98:queen: Yorumsuz....
  14. TAYFUNBORA

Bayiden sıfır motor alırken...?

Arkadaslar bayiden sıfır motor alıcam.Ruhsat çıkartma vs işlemler için masraflar ne kadar çıkar acaba? 5100 tl motorun fiyatı. Satıcı 400tl 500 tl gıbı bır rakamda masraflar tutar dedı.Bılgım olmadığı için emin olamadım.Var mı fikri olan acaba?
  15. TAYFUNBORA

2005 Hyosung Gv 250 Mi REGAL RAPTOR SPYDER mi?

Ben uzun zamandır motor araştırıyorum.Aslında aklımda sadece hyosung gv 250 vardı.Ama malesef 0 km sine gücüm yetmiyor.Şu an piyasadada yok anladığım kadarıyla.7,500 tl ye sadece bir yerde gördüm.O da peşin fiyat.Bende mağazalardan alabileceğim chopper 0 km chopper araştırdım.250 cc lik Regal...
  16. TAYFUNBORA

2.el Hyosung 2007 model 24000 km de

Moto-dostlar merhaba.Cumartesi 2.el Hyosung 2007 model 24000 km de motor bakmaya gidicem.Motorun sahibi Ümraniye'de.Acaba bildiğiniz yakın servis var mı?İyi ve güvenilir bir ustası olan. Motorla ilgili tavsiyesi olan varsada paylaşmasını rica ederim.Model ve km hakkında. Ve son olarak nelere...
  17. TAYFUNBORA

Ben geldim şimdi geldim:) hyosung gv 250 arıyorum

2 yıldır motor alma işini bir türlü beceremedim.Ama bu 2 yıl boyunca keyifle buradaki üyelerin tecrübelerini bilgi paylaşımlarını ve gezilerini sürekli zevkle okudum:queen: Artık alma zamanım geldi.Daha önce Honda Titan,Modenas ve Piaggia Scooter modellerini kullandım.Ama hayalimde hep chopper...

Yeni mesajlar