Arama sonuçlarınız

1. M

R25 - crf 250l tercihinde yardım

Merhaba arkadaslar öncelikle ikiside farklı dünya hemşehrim diyeceğinizi tahmin edebiliyorum ve haklısınızda. 19 yaşında üniversite öğrencisiyim 2012 de Çin malı olan ilk motorumu aldim küçük yerde ara sira bindigim icin ehliyet sorunum olmadi 10.000 kmden fazla yol yaptim bir buçuk yıl önce...
  2. M

250 cc için tavsiyeleriniz

Merhaba arkadaşlar 250 cc bir motor almayi düşünüyorum. Motordan istedigim 2 sey var 1. HIZ 2. TİP bu özellikte calibre var ama bütçemin üstünde biraz max 4000 TL'lik olmasi gerekmektedir. Bu paraya alabileceğim motor tavsiyelerinizi bekliyorum. Simdiden Teşekkürler.
  3. M

Yüksek cc Motor Almak İçin Yardımınıza İhtiyacım Var

Merhaba arkadaşlar, kafamda 2 seçenek var ama ne yapmalıyım pek bilmiyorum. İlk başta aklımdan calibre 250rr geçiyodu ama uzun araştırmalar sonucunda 6-7 bin lira verilmeyeceğini anladım. Barkın abiden (altın elbiseli adam) bir calibre 250'nin videosunu istedik çekmedi sağolsun. Neyse artık...
  4. M

Kararsızım Fikirlerinize İhtiyacım Var

Merhaba sevgili motorcu arkadaşlarım :) Şuan 2 yıl önce sıfır aldığım bir 125 lik mondial var artık ufak geliyor bunu büyütmek istiyorum bütcem 4-5 bin tl arası ilk başlarda 2. el bir 250 cc apachi cross düşünüyordum fakat sonradan şehir içinde gereksiz olduğunu düşündüm. Alacağım motorda tip ...