Arama sonuçlarınız

1. muRRat

OSCARLAR (kısa ve öz LOTR götürdü =) )

2004 Oscar ları kazananlar TAM liste (76.cı Akademi Ödülleri): Best Picture: "The Lord of the Rings: The Return of the King." Actor: Sean Penn, "Mystic River." Actress: Charlize Theron, "Monster." Supporting Actor: Tim Robbins, "Mystic River." Supporting Actress: Renee Zellweger, "Cold...
  2. muRRat

CUMARTESİ VE ERTESİ =)

Öncelikle sözlerime cumartesi gelen beni kırmayan tüm arkadaşlara teşekkür ederek başlamak istiyorum. Doğruyu söylemek gerekirse ben sadece skullhunter (erhan) ve invent (Savaş) in geleceğini sandım. Daha önceden tadınığım arkadaşların bile gelmeyebileceğini düşündüm. AAAa bir de baktım saat...
  3. muRRat

CUMARTESİ MOTOSİKLET.NET ilk buluşma

İlk buluşmanın saati 18:00 olarak belirlenmiştir. Buluşma yeri: Beşiktaş Barbaros bulvarı çıkışı YILDIZ ÜNİVERSİTESİ yan kapısındaki ciğerci! (Tarif epey komik oldu ama bulması kolay) Barbaros bulvarından çıkarken Boğaziçi köprüsü çıkış sapağına gelmeden hemen önce YILDIZ ÜNİVERSİTESi yan...
  4. muRRat

2005te MOTORSIKLETLERDEN DE VERGİ ALINACAK

Ne düşünüyorsunuz? Köprüyü keselim mi? :mrgreen: Ya utanmadan araba gibi yıllarca bizden aynı geçiş ücretini alırken güzel (o kadar eyleme rağmen) Şimdi de vergi alacaklar. YA nasıl sinir oluyorum. Yakında uzaktan kumandalı arabalardan da vergi alırlar :pl:
  5. muRRat

TÜM CAMİAYA MERHABA

Selamlar! Ben de şu anda motoru olmayanlardanım. 929RR ile kazadan sonra motorsuz kaldım. Motorsiklet sitelerinden bunu seçme sebebim ise racing kullanıcı, meraklılarının ağırlıklı olduğunu düşünmemdendir. Motorcu neye binerse binsin motorcudur elbet. Ama sürüş, gidilebilen yerler herkesin...

Yeni mesajlar