Arama sonuçlarınız

1. thaii_vtec

Motorumu satıyorum...??

Başka makinaya geçiceğimden Çarlimi satıyorum... Ona çarli adını koymuştumda =)):P Neyse size özelliklerini falan sayıyım ben... 250 cc lik bir motordur... 2006 modeldir ve siyah renktedir... 5000 km dedir... 4 zamanlı, çift silindir bujileri,balataları değiştirilmiştir... 5000 ne kadar 4 kere...
  2. thaii_vtec

Motorumu satıyorum...?

Arkadaşlar Motorumu satıyorum... SUZIKI ve MASAI nin yapımıdır... parçaları rahat temiz edilir fabrikasından... fabrikası tuzla tarafındadır... Bujileri yeni değiştirdim... 3500 km ciwarlarındadır... 3500 km boyunca 3 kere yağı değişmiştir=)) koruma demirleri vardır... Farları mavi...
  3. thaii_vtec

[MT İSTANBUL] Ziyaret mi yapsak? Şehitliğe

Arkadaşlar bugün forumda okudum... huzur ewıne falan zıyaret yapmıssınız bole bı yere zıyaret tekrar yapma ımkanımız warmı sızce?yada baska bı yere? yada daha guzel bı yere ŞEHİTLİKLEREMİ GİTSEK? topraklarına bi su döksek FATİHA okusak?
  4. thaii_vtec

Motorumu paylaşmak istedim sizinle=) nasıl sizce?

Nasıl sizce arkadaşlar=)) ilk göz ağrım Kanki'M:P=)):mrgreen::) Valla ilk zamanlar uyyamıyodum heycanlar... onun üstünde olunca huzurlu oluyorum valla =)):P tabi benimde onu taşıdıgım zamanlar olmuştu:P:P herşey karşılıklı bin gün o seni bigün sen onu =))haksızlık ama be bn 55 kılo o 186 kilo...
  5. thaii_vtec

[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

-İ-S-T-A-N-B-U-L-&-1-4-5-3 ...ANADOLU ATEşşŞİ BULUŞMASI... Arkadaşlar Şubatın 16 inde cumartesi günü (MT İSTANBUL) buluşması gelmek isteyenler isimlerini yazdırsın...Bu arada Hafta sonu olucak... ucuz yollu bi yer olucak park sorunuda olmucak.... =)) Mrb abilerimmm ve ablalarımmm...
  6. thaii_vtec

Kaza yaptım... durumum iyi...

bugun 3. kazamı yaptım ailemin haberi yok motoru tamirhaneye cektım durumum iyi... ama ölümden son saniyede kurtuldum bugune kadar 3 kaza gecırdım we 3 üde ölümlüydü... cok kotu morelım bozuk streslııyım yeter yha...:'(:'(:'( yeter artık geberıcem...
  7. thaii_vtec

...Kısa ve öz ben thaii_vtec tanışmak isteyen buyursun =))

siteye dün üye oldum ama bbıı cok kısıyle tanıstımm we cok ıyı kısıler... teskkur onlara=)) ve yenı kısılerle tansmak mutlu eder benı...:bounce::wiinkk: