Arama sonuçlarınız

1. J

Duke 250 abs

Arkadaşlar merhaba, yamaha mt 25'imi sattıktan sonra motosiklet arayışına girdim ve beni görüntüsüyle her zaman büyüleyen ktm duke 250 almaya karar verdim ve yaklasık 1 hafta önce 2018 model duke 250 aldım. - Mt25'in satma nedenim hiç keyif alalamış olmamdı bu tamamen göreceli bir olay tabii-...
  2. J

Vites yükseltmek

Arkadaşlar selam, yaklaşık bir, bir buçuk ay önce vitesli motosiklete geçiş yaptım, daha önceden kendimin olmayan motosikletlerle - vitesli--az çok tecrübem vardı ancak kendi motosikletim olarak vitesli motosiklet tecrübem bir buçuk aya dayanıyor. Şimdi sizlere danışmak istediğim konuya gelelim...
  3. J

Mt 25 arka fren yere sürtüyor

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık bir ay önce 2020 model mt 25 satın aldım şuan 900 km'de. Geçen günlerde arka fren biraz hissiyatsız gibi geldi daha iyi tutabilir gibi düşünürken ön freni sıkmadan arka freni normal sıkmamdan biraz daha sert sıktım ve fren pedalı yere sürttü, beni şaşırtan nokta...
  4. J

Mt 25 2020

Arkadaşlar tekrar merhaba, Yaklaşık bir hafta bir konu açmıştım ''cb250R-MT25'' şeklinde ve nihayet kararımı vererek yaklasık 5 gün önce mt 25'i yamaha bayiiden aldım. İlk izlenimlerim oldukca başarılı kullanımı konusunda pcx'ten sonra çok zorlanacağımı düşünüyordum fakat altımda pcx'ten daha...
  5. J

Cb250 R mı? Mt 25 mi? Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar hepinize merhaba, yeni motorsiklet almaya karar verdiğim şu zamanda iki motosiklet üzerine yoğunlastım ve pazartesi günü bayiiden gidip bu iki motosikletten bir tanesini alacağım ancak kafamda netleştiremediğim bir kaç soru var. Öncelikle mt 25'de kesin kararlıydım dün de bayiiye...
  6. J

Kaza geçirdim!!! Önerileriniz

Arkadaşlar merhaba, maalesef ki bugün bir kaza geçirdim. Şeridimde normal hızımda seyir ederken önümdeki aracın ani fren yapmasıyla arkadan arabaya vurdum, arkada kız arkadasım vardı ikimize de bir şey olmadı. İşin iyi tarafı mı desem bilemedim ama kazayı geçirdiğim yer çevreyolu -Antalya-...
  7. J

Pcx vs pulsar ns200

Öncelikle hepinize merhabalar. Şuan mevcutta kullanmış olduğum 2015 model pcx motorsikletimi değiştirmek istiyorum, yeni motoru mu da cebimden para çıkmadan edinmek istiyorum. Piyasa araştırması yaptıktan sonra bu şartlarda bana en uygun gelen motorsiklet ns200 gibi görünüyor. Bu arada naked...

Yeni mesajlar