Arama sonuçlarınız

1. Chronix

Hyosung Yedek Parça Kredi Kartı Taksit

Merhaba, Motoruma bazı parçalar almak istiyorum ama gördüğüm kadarı ile piyasa da parçaları kredi kartına taksitle veren yer bulmak oldukça zor.bildiğiniz hyosung'un parçalarını kredi kartı ile taksitle satan yerler var ise paylaşırsanız sevinirim.bu arada motora ne oldu ki bu kadar parça lazım...
  2. Chronix

Bu Motoru Arayan Var mı ?

Dün şirinevler tarafında arkadaşıma kahvaltıya giderken bir motor gözüme çarptı.. belli ki uzun zamandır orda plakası yok, motorun hava filtresi dışarıda sarkıyordu.. motor şirinevler de barbaros caddesi 1. sk ile fatih caddesi arasında kalan apartmanların arasında duruyor. Motorun...
  3. Chronix

CANON SX40 HS GARANTİLİ

Garantili 2 aylık makina case logic çanta transcend class 6 8GB bellek Tripod kutusu ve tüm dökümanları verilecektir. Canon SX40HS ile çekilen Resimler
  4. Chronix

İğneada Longoz Ormanların da Kamp

Merhaba, uzun zamandır gitsek gitsek nereye gidip kamp yapsak diye düşünürken iğneada da bulunan longoz ormanlarının bize iyi geleceğini düşündük ve pazar sabahı hafif yorgun bir şekilde iğneadaya doğru @zenon (sabit-CBF150), @undocab(Celal-GT250R), Nafel (Honda Transalp) ve ben (Artçı):pale...
  5. Chronix

Bilge Adam İngilizce Eğitimi 3 Kur

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-egitim-kurumlari-dershane-bilge-adam-ingilizce-egitimi-3-kur-77214848/detay/
  6. Chronix

Ticari taksi hatalı döndü motorsiklet sürücüsü öldü

Şişli'de hatalı dönüş yapan taksiyle çarpışan motorsiklet sürücüsü hayatını kaybetti 20 Mart 2012 Salı, 00:35:12 İstanbul Mecidiyeköy istikametinden gelen Mehmet Nurullah Turgut (28) yönetimindeki 34 GAS 54 plakalı motorsiklet, Pangaltı yönünden gelerek karşı şeride hatalı dönüş yapan Kamil...
  7. Chronix

Ücretsiz Hyosung GT650 Yağ Filtresi..

muhtemelen 1-2 yıl daha 650 kullanmayacağım için ücretsiz gelen yağ filtresini ücretsiz veriyorum, ilk mesajı atıp adresini yazana kargolayacağım..
  8. Chronix

SAMSUNG S5830 GALAXY ACE CEP TELEFONU (siyah)

Merhaba, Telefon 2 haftalıktır ve vatan computer den alınmıştır.. sıfır ayarın da fiyatı 520 TL http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_s5830_white-s5830-galaxy-ace-cep-telefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=52650
  9. Chronix

Hyosung Debriyaj Sıyırması

Arkadaşlar, Motosikletim 2010 GT250 comet. 2 hafta önce newfren debriyaj balatası ve km baya olduğu içinde ara sacı aldım ve değişimini yaptım . kullandığım yağ ise ipone v-twinler için üretilen bir yağ 15 50.şimdi sıkıntı şu değişimi yaptım ancak motor 3,4 ve 5. viteslerde 6000 7000 devirden...
  10. Chronix

Kask ile bankalara yaklaşmayın, şu olaydan sonra vururlar kesin.

Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Bankalar mevkiinde faaliyet gösteren bir bankaya pompalı tüfekle girerek 26 bin Euro, 30 bin dolar ve 60 bin lira çalan zanlı, olaydan yaklaşık 6 saat sonra, suç aleti silah, motosiklet ve çaldığı paralarla birlikte saklandığı yerde yakalandı. Olay...
  11. Chronix

16 Yaşındaki Motosiklet Sürücüsü

Ordu'da teröre lanet mitingine katılmak üzere yola çıkan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi kız, 16 yaşındaki motosiklet sürücüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Talihsiz kızın ölüm haberini alan arkadaşları, hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Kaza, bugün saat 12.30 sıralarında meydana...
  12. Chronix

Kültür ajansı gitti, bize vergisi kaldı

İstanbul Kültür Başkenti Ajansı için 2008’de benzin ve mazota konulan kültür vergisi ajans kapatılmasına rağmen hâlâ toplanıyor. Ne zaman sona ereceği ise bilinmiyor 17 Ekim 2011 Pazartesi, 09:32:36 İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı 30 Haziran 2011 tarihinde tasfiye edilerek...
  13. Chronix

SATILIK GT 250

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-st-kanuni-gt-250-comet-mont-ve-kask-hediye-60127417/detay/
  14. Chronix

Ölmeye ve Öldürmeye Devam Ediyoruz!!!!

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde meydana gelen kazanın ardından dram çıktı. Yol kenarında otostop çeken genç, yarış yapan bir motosikletin çarpması sonucu feci şekilde can verdi. 21 yaşındaki Ferhat Asa'nın, askerlik yaptığı Denizli'de hava değişimi alıp memleketi Bursa'ya gitmek üzere yola çıktığı...
  15. Chronix

X-Ring ve O-Ring Zincir Pim Aranıyor

Arkadaşlar Merhaba 2 hafta önce şanssız bir şekilde kullanmış olduğum X-Ring zincir piminden ayrılıp koptu. Daha sonra arkadaşla gidip o an bulabildiğimiz en uygun bir o-ring zinciri alıp taktık ve ne talihsiz bir durumdur 5-6 km sonra o da piminden ayrılıp koptu. Şimdi ikisine de pim arıyorum...
  16. Chronix

Lapseki (Bereket Tanrısı Aksesuar)

Çanakkale li arkadaşlar, şu bereket tanrısı heykelinin kolye veya anahtarlığını arıyorum bu konuda arkadaşlar yadımcı olursanız sevinirim.
  17. Chronix

Taksim Meydan da Magandalar (Taksici ve Esnaf)

1-2 saat önce taksim meydanın da herkes gibi arkadaşlar la büfelerin önüne motosikletimizi bıraktık ve dönüşümüz de inanılmaz bir manzara ile karşılaştık.. bir grup magandanın motorları istif ederek park edilen yerin ortasından yol açmaya çalıştıklarını gördük, yalnız istif edilme şeklide öyle...
  18. Chronix

Durun be arkadaşım durun!!!

Kim bunlara para verip 17 yaşında motosiklet sahibi yapıyor be arkadaş!!!!! Dur ihtarına uymayan motosikletli, polisin ayağını kopardı Balıkesir'in Havran İlçesi'nde rutin trafik kontrolü sırasında ''dur'' ihtarına uymayan bir motosiklet sürücüsünün çarptığı trafik polisinin bacağı diz...
  19. Chronix

naked mı R mı alsam

Selam arkadaşlar. Kısa süre içerisinde Hyosung gt250 comet veya gt250R alıcam. Fakat hangisini alsam diye kararsızım. Eskiden olsa direk naked derdim ki zaten eski tip farı severim. Fakat şimdi beni etkileyen 2 durum var 1 ) 2011 GT250R gerçekten çok güzel olmuş 2)...
  20. Chronix

Düştü Düştü Düştü GT 250

Düştü Düştü Fiyat cuma gününe kadar geçerlidir daha sonra yine değeri fiyatından satışa devam edeceğim...