Arama sonuçlarınız

1. C

6 Mayıs Pazar Tekirdağ gezisi düşünüyoruz!

6 Mayıs Pazar Tekirdağ Gezisi Arkadaşlar 6 Mayıs Pazar günü için Tekirdağ'a köfte yemeye gezi düşünüyoruz, Konu Dışında Metehan bir yoklama başlığı açmıştı ama netleşsin ve de gelmeyi düşünüp de o başlığı görmeyen varsa diye duyurulara açalım dedik. Bir süredir cbf150 başlığı altında...
  2. C

HondaCBF150 ile İstanbul - Sakarya (İlk uzun yolum)

Motorumu aldığımdan bu yana hep gerçekleştirmeyi düşündüğüm ilk uzun yolum olan İstanbul - Sakarya sürüşünü gerçekleştirdim bugün nihayet. İlk motosikletimle ilk uzun yolum babamın kabrinin bulunduğu Sakarya Akyazı'ya olacak diye kendime sözüm vardı. Bu sözü gerçekleştirmek adına hava durumunun...
  3. C

CBF150 ile plansız ve küçük çaplı bir gezi.

Bugün motorumla epeyce bir yol yaptım, hava çok güzeldi, izinliyim de. Önce acaba şöyle otobandan bir İzmit mi yapsam dedim. Ama açıkçası otobana dalınca rüzgar çok arttı motor 90 - 100 arası rahatça gidiyordu ama rüzgar hızla birlikte beni sarsmaya başladı, saatte öğleni geçmiş, vazgeçtim, daha...
  4. C

Nick Değişikliği(Clint out, Cloud in)

Selamlar, Clint olan Nick Name'imi (Takma ad ya da rumuz)Cloud olarak değiştirdim. Tanıdık, dost ve akrabalara duyurulur.:)