Arama sonuçlarınız

1. wanda

Gezi iptali ve bir serzeniş..!!!!

26 temmuz günü açtığım tekirdağda motorcu arkadaşlarla birlikte köfte yeme davetimi belirttiğim topic malesef hiç itibar görmemiştir, 178 sefer görüntülenmesine karşın iki kişi dışında görüş bildiren olmamıştır, ne yazıkki bazı arkadaşları motorun arkasına...
  2. wanda

01,08,2010 Hafta sonu gezisine davet..

10,08,2010 pazar günü, Tekirdağda köfte yemeye gidiyoruz, bu geziye dahil olmak isteyen arkadaşlar toplanma yeri olarak 1, ağustos pazar günü sabah saat 9,30 da E5 yolu üzeri incirli kadir has metroport city önünde toplanıyoruz, hareket saatimiz 9,45 olacaktır...
  3. wanda

Trafik yasaklısı bir makina..

Yorumlarınız..?? DODGE TOMAHAWK..!!
  4. wanda

Ehliyet sınav sonuçları.

03.07.2010 Tarihli Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı, Sınav Sonuç Bilgileri açıklanmıştır, yazılı imtihanı kazanan arkadaşlara, direksiyon sınavında başarılar diliyoruz. http://www.ehliyetsinavsonuclari.com/ehliyet_sinav_sonuclari.htm
  5. wanda

Zinciri yağlamak..

Mt zincirlerinin yağlanması bilindik şekilde piyasada olan sıvı yağlar ile yapılıyor, bazende piyasada özel zincir yağları adı altında yağlar varki tartışma götürür bir konu, benim sizlere zincirin nasıl yağlanması konusunda bir önerim olacakki, bu sistemide 60...
  6. wanda

Arka fren diski arıyorum..

Arkadaşlar motorum kawasaki kle 500 arka fren diski inceldi ve hafifte yalpalama var çabuk balata tüketiyor, diski değişmek yerinde olur diyorum, ancak bulmakta sorun ancak kadıköydeki z motor orjinal parça temin edebiliyor adamlarda bu konuda tek tabanca...

Yeni mesajlar