Arama sonuçlarınız

1. Lucas

Tüm islam aleminin Ramazan Bayrami Mübarek olsun :)

Sevgili Mt uyeleri, bugun itibariyle Arife.. Cogumuzun inanci geregi Mübarek Ramazan ayi'nin son gunu.. Son kez sahura kalktik ve insallah son kez iftarimizi acacagiz ALLAH'in izni ile bu aksam.. Ardindan sabah kalkilacak, temiz kiyafetler giyilecek, bayram namazina gidilecek, ayakkabilar...
  2. Lucas

Alınık motosiklet

Arkadaslar, 2 silindir olmasin, 4 silindir alayim derken, Suziki Bandit mi alsam, GS 500 mu derken, yok yok en iyisi dusuk model olmasin, modeli yuksek olsun 250 cc'de yeter Hyosung GT250 Naked alayim derken, tum planlarim degisti.. Evim olmasina ragmen, ne yapacaksin motoru, o kadar para verme...
  3. Lucas

Plaka devir islemi hk.

Arkadaslar merakimdan soruyorum, bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Diyelim ki ben x sehrinde oturuyorum ve y sehrinden bir motosiklet aldim.. Ama plakasi hosuma gitti ve degistirmek istemiyorum.. Boyle bi imkan veya ihtimal var midir ? Yoksa bulundugum sehre gore plaka cikarmak zorunda miyim?
  4. Lucas

Fransa: Otomobil Ehliyeti ile Piaggio MP3 Kullanılabilir

Fransa daha önce (1996 yılından beri) 125 cc ve altı motosiklet kategorisinde ki taşıtları kullanmak için sürücünün otomobil veya eşdeğer sürücü lisansı olmasının yeterli olduğunu belirtmişti. Şimdi ise yeni 250 cc ve 400 cc lik Piaggio MP3 modelleri için de en az 2 yıllık sürücü belgesi olan...
  5. Lucas

6000 - 7000 arasi alinik motosiklet

Merhaba, baslikta da belirttigim gibi 6000-7000 YTL arasi, 2000 model ve yukarisi, Suziki GSF 600 Bandit S Suziki GS 500 Honda CBF 500 Suziki GSX 600 F Suziki GSX 750 F Yamaha FZ 6 Fazer Ve bu marka-modellere yakin oldugunu dusundugunuz her turlu tekliflerinize agicim.. Ozelden mesaj...
  6. Lucas

Evleniyoruuzzzz :)

Sayin MT uyeleri, sayin ve sevgili dostlar; Bilen bilir beni bilmeyen de zamanla bilir elbet birgun.. Taniyan tanimayana duyan duymayana soylesin, 10 Agustos 2008 aksam saat 8'de dunya evine giriyoruz.. Yalova'da olan, o gun yolu buralara dusen, ya da ulan kimdir su Lucas, gidelim de bi...
  7. Lucas

Piyasa arastirmasi :)

Merhabalar.. Yoktum uzun suredir yine geldim, zira bilgiye ihtiyacim var ve kaynagindan edineyim dedim :) yok olusumun sebeplerini aciklamak yerine yavas yavas buralarada donecegimi belirtsem affettirmis olurum kendimi sanirim.. Bu son derece duygusal ifadelerden sonra gelelim konuya :) 1998...
  8. Lucas

Evlenme teklifi icin yaratici fikir araniyor :)

Eveet, sayin MT uyeleri, dostlari, abilerim ablalarim amca ve karde$lerim.. Bu ayin sonunda hayirlisiyla babam yurt di$indan geliyo ve avatar'imdaki a$kim a$kimi ailenecek istemeye gidiyoruz.. Daha evvelinden tabiki de evlenme teklif etmek gerekiyor.. 2,5 yillik bu ili$kiyi artik resmiyete dokme...
  9. Lucas

SSK'li olanlara bir adet soru?

Rapor aldiginizda gunluk ucretinizi 2 gune kadar isyeri 2 gunden sonrasini SSK oduyor hani.. 3/2'sini oduyor degilmi ? Yoksa ben mi yanlis biliyorum?
  10. Lucas

Mondial Mondial 125 UAG Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı Silindir Hacmi : 124 cm³ Silindir Çapı ve Strok : 56,5 x 49,5 Sıkıstırma Oranı : 9,0:1 Maksimum Tork : 9 NM / 8000 Soğutma : Hava Soğutma Çalıştırma : Elden Ve Ayaktan Marşlı Ön fren : Kampana Arka fren : Kampana Yağlama Tipi : Yağ Pompası...
  11. Lucas

Aklima geldi koptum, anlatayim :)

Bugun durup dururken aklima 15 yil onceki maceralarim geldi.. Ortaokula yeni basladigimiz zamanlarda mobilet kiralardik. 2-3 arkadas toplanir birer motor kapar aksama kadar gezinirdik deli divane.. Yine o gunlerden biri, demekki paramiz cok yokmus, bi arkadasimla beraber tek motor kiraladik...
  12. Lucas

Gif programi

Arkadaslar, gif yapabilecegim kullanimi basit ve freeware olan bir program varmi tavsiye edebileceginiz.. Gif yapicam diye birkac program download ettim ama hepsi birbirinden berbatti.. Konu hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim..
  13. Lucas

Motor alsam mı? Almasam mı?

Motor alsam mı, almasam mı? Uzun süredir yukarıdaki soru kafamı kurcalıyor. Motor ehliyetim olmasına rağmen hálá bir motosiklet alıp almamak konusunda kararsızım. Arada bir arkadaşlarımın Vespa'sını kullandıkça hemen alayım diyorum. Sonra, dün gazetelerde yer alan Doktor Ömer Uzma'nın ölümü...
  14. Lucas

İlk kazam..!

Evet arkada$lar, hep kaza haberleri okuduk ders aldik, uzulduk vs. Bugune kadar hic motosiklet kazasi gecirmedim. Hala da gecirmis degilim allaha sukur. Cumartesi gunu is kazasi gecirdim. Bir kac gundur Mt'de forumlara goz atiyorum fakat yazamiyorum pek..Can sıkıntısından, agridan sizidan...
  15. Lucas

Kalın lastik ?

Cogumuz da vardir bu dert, arka lastikleri kalinlastirmak.. Peki arka lastikleri kalinlastirmanin eksi ve artilari nelerdir ? Performansi dusurur mu ? Yol tutusu artar mi ? Fren mesafesi kisalir mi ? Var midir detaylarini bilen aramizda?
  16. Lucas

Yuh artik

Gecenin bu saatinde, Düzlüğüne, yokuşuna ölürüm Türkiyeeem diye bangir bangir ve gezim gezim gezinen Parti otobusune de Yuh artik..!
  17. Lucas

Bir Harley'e sahip olmak

Bir Harley Davidson sahibi olmak cok zor degil mi ? Odedigimiz vergiler olmasa belki biraz daha mi kolaylasirmis? Odedigimiz otv moteve kdv vdv vs.vs.lere aciklayici bir ornek olsun istedim.. Harley olmasi sart degil, almayi hayal ettigimiz motorlara odedigimiz sacma fiyatlara ornek olmasi...
  18. Lucas

GiLera GFR 125 Hk..

GiLera GFR 125 modeLini kuLLanmi$ oLan var mi aranizda ? Hayatima boyLe bir motoru dahiL ettim, henuz servisti bakimdi boyaydi derken kuLLanmak pek nasip oLmadi.. Ne tur sorunLar cikarir, cok yakar ama yaktiginin hakkini verir mi ? Turbo'su gercekten i$e yarar mi ? Egzos onemLi midir ? Vs.vs...
  19. Lucas

Beyin ?

Motorda beyin hakkinda biLgi verebiLecek varmi arkada$Lar ? BeyinLi bir motorun beyinsiz caLi$masi sagLanabiLir mi ? Beyin hakkinda detayLi biLgiyi nette nerede buLabiLirim..
  20. Lucas

Siz oLsaniz ?

Az once eve geLirken kirmizi i$ikta durdum.. i$ikLara geLmeden az once sagdan bir yoL daha var, oradan donen arac arkadan kut diye gecirdi.. Motoru yan ayakLigina aLdim, indim a$$a sadece arka stop catLAmi$ti.. Adamin yanina gittim bir ozur diLer beLki diye hic te sinirLi degiLdim ayrica...