Arama sonuçlarınız

1. ahmetnr

msn adresim hacklendi yardım

arkadaşlar msn adresim haclendi nasıl bir yol izlemeliyim
  2. ahmetnr

buffer_özden babasını kaybetti

27/03/2007 günü gece fenalaşan babası nı hastaneye kaldırdı ancak doktorların acil müdahalesine rağmen babası kurtarılamadı allah rahmeteylesin arkadaşım başın sağolsun emin dayı 1933 doğumluydu bizleri o büyüttü eski motorculardandı eski yapraklı motor ehliyeti ile yaptığı gezileri...
  3. ahmetnr

İşçilik Bu Olsa Gerek (HRD saat gibi makine)

arkadaşlar parçaların zamanın müsade ettiği teknolojide nasılda birbirlerine uyum sağladığına bakın işte ayrıntırın daha belirgin olduğu gerçek görüntü: http://hrd.ham-radio.ch/Real_HRD.jpg
  4. ahmetnr

Honda NR 750 Farklı bir teknoloji

Honda NR 750 Selam sizlere teknolojisine hayran kaldığım Honda NR 750 den bahsetmek istedim. NR’yi aslında 1992 yılında bir gazete sayfasında tanıdım ve bu güne kadar beni etkilediği ortada olsa gerek (ahmetnr) motosikletler içerisinde en yüksek teknoloji ile üretilmiş bir motora sahip ancak...
  5. ahmetnr

motorlarada R harfi ne ifade ediyor

selam arkadaşlar motorlarda r harfinin anlamını bilen varmı gsxr-zx6r-cbr rr -r6 gibi bilen varsa paylaşalım sağlıklı mutlu motorlu günler:cat:
  6. ahmetnr

2006 mondial 125AGK 3800km temiz

600 lük bir motosiklet almayı düşünüyorum motor çok temiz ancak depoda hafif bir ezik var yan ayaklığından yere düştü 1000ytl [email protected] tel:5352579603 ADANA :salut:
  7. ahmetnr

mondial çok titreme yapıyor nasıl gideririz

selam arkadaşlar modial 125agk motorum ama çok titriyor ön dişlisini değiştirip büyük taktım ilk titreme kadar yok ama devir arttıkça titremede artıyor bu hususta çalışma yapan oldumu :salut:
  8. ahmetnr

MONDİAL 125AGK ile 120km/h

selam arkadaşlar bende 4 aydır mondial 125 agk var ama devir saati 5. viteste sonuna kadar geliyor ancak 105km yi geçmiyor geçenlerde ön dişlisini 15 ten 16 ya yükselttim bayağı fark yaptı ve 120km/h kadar çıkıyor ama motor hafif olduğundan bu hızda çok sallanıyor pek emniyetli gidiliyor desem...
  9. ahmetnr

adana-antalya sahilden

herkese selamlar arkadaşım ve ben iki motor ceyhan'dan antalya'ya bir motor gezisi planlıyoruz mondial 125agk-yamaha125ybr yolculuğumuz esnasında birçok güzel yerler göreceğimize inanıyoruz yolumuz üzerinde motorcu arkadaşlar davet ederlerise bir çaylarını içer tanışırız bu ay içerisinde çıkmayı...
  10. ahmetnr

mondial 125 AGK motor devri hakkında

selam arkadaşlar bende mondial 125agk var motorum şimdilik güzel ancak 5.viteste 11000 devire kadar geliyor fakat hız 105-110 arası dişlilerinde değişiklik yapmak istiyorum daha önce değiştiren veya tavsiyesi olan varmı herkese bol neşeli km ler dilerim
  11. ahmetnr

alarm hakkında

arkadaşlar selam mondial 125agk motorsiklet aldım alarm taktırmayı düşünüyorum önereceğiniz alarm varmı birde apt merdiven boşlunda kalacak ne önerebilirsniz herkese selamlar
  12. ahmetnr

Kawasaki ZX6R Ninja kırankmili arıyorum

2555555555555555566663333333
  13. ahmetnr

yakıt tüketimi

600 lük bir makina almak istiyorum yakıtı nasıl çokmu fazla azmı örnek vereyim bende mz 251 vardı 2lt ile 23 km yol gidiyor ve bu çok fazla 600 lük ler 2lt ile kaç km yol gider arkadaşlara selamlar ""her insan ölür ama her insan yaşayamaz""saygılar
  14. ahmetnr

600 lük

merhabalar ben 600 lük bir makine almak istiyorum ninja- cbr tercihimdir nekadar fiyata alabilirim

Yeni mesajlar