Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
27/03/2007 günü gece fenalaşan babası nı hastaneye kaldırdı ancak doktorların acil müdahalesine rağmen babası kurtarılamadı allah rahmeteylesin
arkadaşım başın sağolsun
emin dayı 1933 doğumluydu bizleri o büyüttü eski motorculardandı eski yapraklı motor ehliyeti ile yaptığı gezileri...
arkadaşlar parçaların zamanın müsade ettiği teknolojide nasılda birbirlerine uyum sağladığına bakın
işte ayrıntırın daha belirgin olduğu gerçek görüntü:
http://hrd.ham-radio.ch/Real_HRD.jpg
Honda NR 750
Selam sizlere teknolojisine hayran kaldığım Honda NR 750 den bahsetmek istedim. NR’yi aslında 1992 yılında bir gazete sayfasında tanıdım ve bu güne kadar beni etkilediği ortada olsa gerek (ahmetnr) motosikletler içerisinde en yüksek teknoloji ile üretilmiş bir motora sahip ancak...
600 lük bir motosiklet almayı düşünüyorum motor çok temiz ancak depoda hafif bir ezik var yan ayaklığından yere düştü 1000ytl
[email protected] tel:5352579603 ADANA :salut:
selam arkadaşlar modial 125agk motorum ama çok titriyor ön dişlisini değiştirip büyük taktım ilk titreme kadar yok ama devir arttıkça titremede artıyor bu hususta çalışma yapan oldumu :salut:
selam arkadaşlar bende 4 aydır mondial 125 agk var ama devir saati 5. viteste sonuna kadar geliyor ancak 105km yi geçmiyor geçenlerde ön dişlisini 15 ten 16 ya yükselttim bayağı fark yaptı ve 120km/h kadar çıkıyor ama motor hafif olduğundan bu hızda çok sallanıyor pek emniyetli gidiliyor desem...
herkese selamlar arkadaşım ve ben iki motor ceyhan'dan antalya'ya bir motor gezisi planlıyoruz mondial 125agk-yamaha125ybr yolculuğumuz esnasında birçok güzel yerler göreceğimize inanıyoruz yolumuz üzerinde motorcu arkadaşlar davet ederlerise bir çaylarını içer tanışırız bu ay içerisinde çıkmayı...
selam arkadaşlar bende mondial 125agk var motorum şimdilik güzel ancak 5.viteste 11000 devire kadar geliyor fakat hız 105-110 arası dişlilerinde değişiklik yapmak istiyorum daha önce değiştiren veya tavsiyesi olan varmı herkese bol neşeli km ler dilerim
600 lük bir makina almak istiyorum yakıtı nasıl çokmu fazla azmı örnek vereyim bende mz 251 vardı 2lt ile 23 km yol gidiyor ve bu çok fazla 600 lük ler 2lt ile kaç km yol gider arkadaşlara selamlar ""her insan ölür ama her insan yaşayamaz""saygılar