Arama sonuçlarınız

1. ledo

Grup Sürüşü ile İlgili Detaylar

Aşağıdaki yazı 5-6 yıl önce geçmişte üyesi bulunduğum bir CCC motosiklet grubu için benim tarafımdan hazırlanmıştır. İçerikte bulunan bazı kısımlar genel kabul görmüş olsalar da bazı bölümler tamamen kişisel tecrübelerim neticesinde o dönemde o grup için ortaya atılmıştır. O dönemde gereksiz...
  2. ledo

Çappırımı geri istiyorum !

Seksenli yılların başlarında motorlar ile ilgilenmeye başlamıştım. O zamanlar motor tipleri şöyleydi : racing, chopper, vespa ve normal motor. Normal motor dediklerimiz, Jawa ve benzeri tipte olan bugünkü nakedlar, commuterler ve benzer diğer tipleri kapsardı. Zaten o zamanlar şimdiki kadar...
  3. ledo

Hyosung GV 650'ye özel egsoz

Amerikadan getirttiğim yeni egsoz Çarşamba günü takıldı :cherry: Egsoz Amerikan malı, orada bu motorlar çok tutulunca bazı firmalar sadece bu motora özel egsozlar ve parçalar üretmeye başladı. Ben de oradaki forumları araştırıp, en uygun olduğunu düşündüğüm firmadan siparişi verdim. Gümrük...
  4. ledo

Hyosung S&T Kanuni Hyosung'dan Yeni Bir Maxi-scooter : MS3 250

Hyosung’un 250 cc lik yeni maxi scooter modeli MS3 250 bu yaz ortalığı fena karıştıracak. 250 cc lik maxi scooter piyasasında hem fiyatı hem teknik özellikleri sebebi ile 2007 yazında bütün dengeler alt üst olacak gibi gözüküyor. Çoğunuzun bildiği gibi, Global firmasının yöneticileri ile olan...
  5. ledo

[MT İstanbul] Şile Gezisi ( Pazar, 21/01/07)

21 Ocak 2007 pazar günü Şileye bir gezi yapacağız. İlgilenen tüm MT'lilere duyurulur :) Hava açık gibi gözüküyor. Beklenen ısı 12-14 derece arası. Buluşma yeri ve saati : Ikea 10:30 Mesafe : yaklaşık 70 km ( bir yön ) Katılım şartları : + MT forumlarını takip etmek :cherry: + Kask ve...
  6. ledo

MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Enduro ve SS motorlardan sonra da olsa, "geç olsun güç olmasın" düşüncesi ile başlığımızı açıyorum. Hayırlı olsun :cherry: Tüm motosiklet tipleri içinde en güzelleri olan Cruiserları bir hayat tarzı olarak seçen ve motorlarını "araç" değil "amaç" olarak gören insanların MT içindeki sanal...
  7. ledo

Sevgili Kardeşim (Shamyl) Murat'a Başsağlığı Dilerim

Geçtiğimiz Ramazan Bayramının üçüncü günü talihsiz bir trafik kazası neticesinde bir süredir komada olan değerli babasının vefat haberini az önce aldım. Son derece üzgünüm ! Bu haberi burada duyurup duyurmamakta tereddüt etmekle birlikte, Yüce Allah'tan rahmet dileyecek dostlarından bu bilgiyi...
  8. ledo

Maxi Scoterlerın Şahı..Tokatlayıcı Sadrazam Motoru Beverly 500...9250 ytl...

Bak bak bak ! neler diyor. Senin ismini gördüğüm her yazıyı okurum. Beni gerçekten şaşırtabilen tek sen varsın bu sitede... Geçen gün yazdığın demokrasi dersi için de tebrikler bu arada :cat: Fiyat meselesi bu mevsimde karışır Ferco'da, liste farklıdır bayi satışı farklı. O yüzden hiç birşey...
  9. ledo

Bay Güvenlikten 96 Püf Noktası

Başka bir sitede (superevariders) Endurobasso rumuzlu bir arkadaş bu metni paylaşmış. Metnin yazarı ve tercüme edenler aşağıda yazıyor. Ben kopyala yapıştır yaptım. Bay Güvenlik' ten 96 Püf Hiç bir şey, bir motosiklet binicisinin motosikletiyle uzun yıllar boyu, kazasız belasız, mutlu bir...
  10. ledo

Ramazan, Oruç ve Motor

Sevgili Arkadaşlar, 23 Eylül gecesi itibarı ile 12 ayın sultanı Ramazan ayına gireceğiz. Hepimizin bütün bir yıl boyunca hasretle beklediği Ramazan ayı, artık iyice sıcaklara denk gelmeye başladı. Uzun yıllar önce araba kullanmaya yeni başladığımda da Ramazan yine sıcak aylara denk geliyordu...
  11. ledo

motorumu teslim aldım.

Dün motorumu teslim aldım. (GV 650, siyah ) Çok fazla test etme imkanım olmadı ancak ilk intibalarım çok olumlu... Buradan paylaşmaya devam edeceğim. Soruları olanlar varsa, elimden geldiği kadar cevaplarım. Gerçi Eralpin yaptığı testten sonra söyleyecek pek bir söz kaldığını düşünmüyürum...
  12. ledo

Gezilerdeki Grup Sürüşlerinde ki Yanlışlar ve Yapılması Gerekenler

Başka bir başlık altındaki yazımda aşağıdaki kısım vardı... Eyong kardeşim almış o yazıyı bu şekilde yeni bir başlık oluşturmuş. Kendisine Teşekkür ederim ! ( Not: Başlığı ben açsaydım, "Sürülerindeki" şeklinde beraber yazardım :mrgreen: ) Aslında bu moderatör arkadaşlara bazen sitem...
  13. ledo

Önemli : FB-GS maçı sonrası seviye koruma !

Sevgili Arkadaşlarım, Biraz sonra FB - GS maçı oynanacak. Maç bitiminde, skor ne olursa olsun, üyelerimizin bir kısmı sevincek, bir kısmı da üzülecek. Özellikle maç sonrası sıcak saatlerde bu konu ile ilgili başlıklar açılacak yazılar yazılacak. Sevinen taraf, zafer sarhoşluğu ile naralar...
  14. ledo

MOTOSHOW 06 Davetiye Dağıtımı

MOTOSHOW '06 Davetiye Dağıtımı Sevgili Arkadaşlar, Bu yıl bildiğiniz gibi iki tane fuar yapılacak. Bunlardan bir tanesi de : MOTOSHOW 06 ( 30 Mart-2 Nisan) Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksi Yeşilköy 3 Mart Cuma akşamı, Büyük İstanbul Buluşmamız, Global Motor Genel Müdür Yardımcısı...
  15. ledo

Dizlik Alırken Dikkat Edilecek Konular Nelerdir ?

Forumlarda aradım ama bu konuda bir yazı bulamadım. Bugüne kadar hiç dizlik kullanmadım, üstelik alışveriş yaparken de çok çabuk sıkılır, ne arıyorsam ilk önüme geleni alırım. Daha sonra kullanırken, eksikleri fazlaları ve gerçekte neye ihtiyaç olduğunu anlıyorum ama iş işten geçmiş oluyor. O...
  16. ledo

Alıntı: Motosikletten Mektup Var ( Tolga Büyüköner )

Sevgili Arkadaşlar, Sevgili Tolga Büyüköner, eski motorcu abilerimizden biri olup, motosiklet bilgisi ve sevgisi kadar, mükemmel türkçesi ve anlatımı ile motosiklet üzerine çok güzel yazılar da yazmaktadır. Ben onun en güzel yazılarından bir tanesini referans da gösterek sizlere sunuyorum...
  17. ledo

Piaggio Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sevgili Arkadaşlar, Gördüm ki koskoca motosiklet.net sitesinde neredeyse bir tek biz yokuz. Piaggio, Gilera ve Vespa sahiplerini ve bu modellere ilgi duyanları buluşturan, bu markalar ile ilgili her türlü bilgi paylaşımını sağlayacak bu başlığı açıyorum. Burada teknik konular, servis yedek...
  18. ledo

Racing Motor Sürerken Kask Takmaya Gerek Yok mu ?

Sevgili Arkadaşlar, Benim evim Suadiye, Bağdat Caddesi üzerinde. Yani hem caddede çok yürüyüşe çıkıyorum hem de evde otururken caddeyi seyredebiliyorum. Tabii sürekli geçen motorlara bakıyorum. Uzun süreler sonunda kafamdaki istatistik şöyle : endurocular dizlik de dahil olmak üzere tam takım...
  19. ledo

19 Mayıs vesilesi ile : Kınalı Ali Destanı

Arkadaşlar 19 Mayıs yaklışıyor, bildiğiniz gibi 19 Mayıs "Milli Direniş" in başlaması olarak kabul edilir. İşte size o direnişin hangi duygularla yapıldığını gösteren bir destan .... Lütfen atlamadan sonuna kadar okuyun... KINALI ALI DESTANI...
  20. ledo

Herkese Selamlar

Tüm Arkadaşlar, Hepinize çok selamlar... 7 Nisan dan beri üye olduğum halde bu prosedürü yerine getirememiştim. Ancak "Prometheus"un standart mesajını almak endişesi ile şimdi kısmet oldu... :) Prometheus, Bu arada Forum Kurallarını da okudum, ancak izlediğim kadarı ile tüm kurallara...