Arama sonuçlarınız

1. N

Ankara'da Çok Temiz, Aksesuarlı, Garantili

Detaylar aşağıda. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-ilk-sahibinden-garantisi-devam-eden-cok-temiz-58318295/detay/?
  2. N

Ankara'da, İlk Sahibinden, Granatisi Devam Eden Çok Temiz

Tüm açıklamaları ilanda yaptım. www.sahibinden.com #58318295
  3. N

Motordan Gelen Çatlama Sesi

Merhaba, motorumu sıfır almıştım ve ilk aldığımda yokuş çıkarken gazı yememeye başladığında çatırdama sesleri geliyordu ve titreşime benzer ses çıkıyordu, vitesi ufaltınca geçiyordu yaklaşık 9.000 km yol yaptım ve o ses dünden beri hep geliyor ama gazı kesince gidiyor. acaba subaplardan mıdır...
  4. N

Statör Sağlam, Motor Çalışıyor Ama Akü Şarj Olmuyor.

Merhaba, geçen haftalarda statörüm yanmıştı dğeiştirdik, şimdi ise motorum çalışıyor ama aküyü bir türlü şarj etmiyor, iki saat boyunca sürüp kontağı kapattıp hemen açtığımda dahi ne ışıklar yanıyor ne de marş basıyor. ne olur ne olmaz diye de şarjını ölçtük, şarzda sıkıntı yok, aküyü de ölçtük...
  5. N

YGS Skandalı ve Google Arama Raporları (Şok Olcaksınız)

Az önce ekşisözlük'de gördüm, birkaç yazar durumu araştırmış ve martın son günlerinde şifreli soruları çözmeye yarayan mod-medyan konusunun internette arandığını ve forumlarda "fem de gece öğretmişler" diye konuşulduğuna şahit olmuş. kul hakkı yemektir bu düpedüz. lütfen paylaşınız ki herkes...
  6. N

Arkadaşlar Bu Yazı Bir Veda Değil Elveda Yazısıdır

merhaba herkese geçen hafta, değişiklik olsun, güzellik olsun diye bir yarışmaya katıldım ama bunun yarışma olduğunu bilmeyenler ya da yarışma kültürüne sahip olmayanlar, ben yapmışım gibi bana suç atmaya kalktılar. burada tekrar söylüyorum, açılan üyeliklerle ilgi ve alakam yoktur, ev...
  7. N

Sıfır Lastik Sorunu

Selam; irc marka lastik aldım, ön lastiğin iç kısmında ama janta denk gelecek yerin 3-4 cm aşaığısnda boya dökülmesi gibi bir durum sözkonusu, gözle görülmüyor desem yeridir, sadece elle dokununca hissediliyor, kaportadan boyanın döküldüğünü düşünün, aynen öyle bir dokusu var. sorun olur mu?
  8. N

Akü Sorusu - Akü Sorunu

Merhaba malum sezon açılıyor ufaktan hazırlıkları yapmaya başladım motosikletim için. Geçen sezon motorumu kapatmadan kısa bir süre önce far anahtarını açık bırakmışım ama kontak kapalı olduğundan farlar yanmıyordu, sabah geldiğimde ise motor marşı almıyordu, yarım tur çevirip bırakıyordu...
  9. N

Bu Cihazı Aküm Kaldırır mı

Merhaba şöyle bir ses sistemine heves ettim ancak aküm kaldırır mı bilmiyorum zira fabrika çıkışı aküm mevcut. siz ne dersiniz? http://www.easy-motorcycle.com/motorcycle-amp-mp3-ipod-amplifier-2-speaker-180w-12v-p-218.html
  10. N

Ekşisözlük'de Bir Motorcunun Haykırışı

Az önce sözlükte dolanırken fark ettim, güzel tespitler yapmış ve buraya da konulması gerektiğini düşündüm. bazı yerlerde argo içeriyor ama alıntı olduğu için bozmak istemedim eğer bir hata varsa modların ikazı üzerine düzeltirim. başlık: suçlunun hep motosikletli olması başlığı...
  11. N

Akü mü Sorunlu Yoksa Marş Motoru mu?

Merhaba, motorum 2010 Nisan trafiğe çışlı ruhsatta da 2010 model yazıyor ama sanırım en son 2008'de üretilmiş kanuni caracal modelleri dolayısıyla akünün üretim tarihi hakkında bilgim henüz yok ama yarın olacak. motorumu birkaç gün önce park ettim ve kontağı kapattım ancak farlar park...
  12. N

GR 900 Onay Belgesi ve Bieffe Kaskları

Merhaba, bir tanıdığımız İtalyan kask markası Bieffe'den açık vespa kaskı benzeri birşey getirdi, getirenle konuşamadım ama kaskın arkasında onay kısmında gr 900 yazıyor. bilen var mıdır ne tür bir koruma sağladığını ve bilindik onay türlerine göre standartını? ---------- Mesaj ekleme zamanı...
  13. N

Arka Frenden Gelen Korkunç Ses ve Pedal Titremesi

Arkadaşlar selam, motorumun arka freni için pedala basınca inanılmaz bir ses çıkıyor ve pedal titreyerek geri tepiyor, daha sonraki basışlarda da tutuyor, bunu uzun süre basmayınca yapıyor. sizce nedeni nedir?
  14. N

İvmelenme: 600 cc SS - 1300 cc Cruiser

Arkadaşlar selam, geçtiğimiz günlerde tork ile ilgili bir soru sormuştum şimdi de ivmelenme ile yani hız kazanma ile ilgili bir soracağım. Kendim 200 cc Kanuni Cruiser kullanıcısıyım ve gün itibariyle arkadaşımın Kawasaki Z 750 naked motosikletini denedim ve gazı azıcık açmamla açığa çıkan...
  15. N

750 cc'lik Motor Neden 2000 cc'lik Motordan Daha Hızlı

selam bugün siteden arkadaşım cienfuegos ile bir konuyu tartışıyorduk ve belki bilen birisi olur diye buraya konu açmayı da uygun gördük. somutlaştırmak açısından marka ve model vereceğim ve bilimsel bilgisi olanlardan yardım isteyeceğim. Kawasaki Vulcan 2000 ve Kawasaki Z 750 birisi...
  16. N

Koruma Demirine Katlanır Ayaklık

Arkadaşlar genelde cruiserlarda kullanılan bu tip ayaklıklardan yapmak, yaptırmak ya da almak istiyorum. Ankara'dayım tavsiyeleriniz nelerdir? İlk aklıma gelen bi kelepçe almak bir de yıba'dan katlanır ayaklık almak ve kelepçeyi ayaklığa kaynatıp kelepçeyi de koruma demirine takmak.
  17. N

2500 KM'deki Motor Bakım İçin Açılır mı?

Merhaba, çok şükür motorumda arıza yok ve 2500'e geldi, olağan bakım yaptırmak için servise gittiğimde yapcaklarını sayarken sübap ayarına bakcağını söyledi, halbuki sübaplarımda herhangi bir ayarsızlık sözkonusu değil, yakıtta ya da motorun sesinde bir problem yok. kaldı ki başka bir usta da...
  18. N

Düşük Hacimli Cruiser Egzost Başlığı

Merhabalar, eminim ki birçoğunuz benim gibi daha yüksek hacimli motorlara geçmeden önce hem sürüş pratiği yapmak hem de para biriktirme vs. gibi maddi sebeplerden ötürü düşük hacimli cruiser motosiklet kullanıyorsunuz. Şahsen ben motorumdan görüntü ve ses beklerim, performans ikinci...
  19. N

Otomobil Kornası Motosikletlere Olur mu?

Arkadaşlar 12 voltmuş http://www.sahibinden.com/stebel_mautilus_truck_compact_havali_korna_311130-06WQQaXQQ24286490WQQpXQQdisplayitem? ürün de bu sizce olur mu motosiklete?
  20. N

KM Teli mi Gösterge mi Sorunlu

Arkadaşlar hız göstergem hiç hareket etmiyor ayrıca etmediği gibi kaç kilometre yol aldığımı gösteren sayaç da arızalı ki sanırım onun odometre. aklıma ilk olarak km teli geldi ama iki ucu da sağlamdı acaba bir kopukluk mu söz konusu anlayamadım ya da gösterge arızası? göstergedeki diğer ışıklar...