Arama sonuçlarınız

1. Alper41

Mecidiyeköy Gülbağ'ta Kapalı Otopark

Herkese selamlar , motorumu 10-15 gün içinde İstanbul'a getirmeyi düşünüyorum , Şişli Belediyesinin Otoparkına ve Gülbağdaki başka bir otoparka sordum fakat yerleri yoktu . Mecidiyeköy-Gülbağ civarında bildiğiniz kapalı otopark varsa yardımcı olabilirmisiniz
  2. Alper41

EN500 İçin Tek Sele Arıyorum .

Herkese kolay gelsin . en500 için tek kişilik sele arıyorum uçuk fiyatlardan söz etmeyecek arkadaşlar . buradan özel mesaj atabilir . yada mail gönderebilirler . [email protected]
  3. Alper41

Kenan Sofuoğlu Moto2'de ilk kez podyumda

Motosikletteki gururumuz, 2 kez Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Moto2'de ilk defa podyuma çıkma başarısı gösterdi. Kenan Sofuoğlu, Hollanda'nın Assen Pisti'nde koşulan sezonun 7. yarışını 2. sırada tamamlamayı başardı. Kenan Sofuoğlu, Hollanda'nın Assen Pisti'nde koşulan sezonun 7...
  4. Alper41

Photoshop tan anlayan yardimci olabilir mi ?

Uploaded with ImageShack.us arkadaslar motorumu komple sedefli beyaza boyatmayi dusunuyorumda acaba aranizda ps programinda motoru beyaz renge cevirip buraya ekleyebilecek olan varmi ?
  5. Alper41

Pas sorunu

Arkadaşlar , aynalarımın arkasında ufak tefek paslanmalar mevcut bunları nasıl çözücez , aklımda cif vb. var ama pek de aklım yatmıyor , alternatif çözümler bekliyorum sizden .
  6. Alper41

Harika bir klip

http://www.youtube.com/watch?v=x4mU8ZqMZPU harika bir klip , verildiyse özür dilerim .
  7. Alper41

yeni motorum EN500

600Fti , Dragstardı derken kendimi EN500 ün üstünde buldum gerçekten mükemmel performanslı bir motosiklet. suan üstünde yaklasık 100 km kadar yaptım i motosikletim 35900 km de buyrun buda fotoğrafı :)
  8. Alper41

kawasaki en500 için "EN" yazılı depo stickerlarından arıyorum

kawasaki en500 için "EN" yazılı depo amblemlerinden arıyorum irtibat=05062723376 [email protected]
  9. Alper41

Keeway Kalitelimidir ?

Arkadaşlar o kadar döndüm dolaştım fakat ailemin ısrarı yüzünden suan için küçük hacimli bi motor almaya karar verdim Keeway SuperShadow modeli hoşuma gidiyor Keeway kaliteli markamıdır ? teşekkürler kullananların yorumlarını alalım.
  10. Alper41

Suzuki İNTRUDER VS 600 YADA VS 800 ARANIYOR

7000-9000 TL ARASINDA 45000 KM YE KADAR SUZUKİ İNTRUDER VS 600 YADA VS 800 ARIYORUM İLETİŞİM İÇİN ÖZEL MESAJ , YADA NUMARAMI ARIYABİLİRSİNİZ 0506 272 33 76 [email protected]
  11. Alper41

Sizce bu motor alınırmı ?

http://www.sahibinden.com/sari_rengi_sevenlere-29WQQaXQQ24706666WQQpXQQdisplayitem sizce bu motor alınırmı bi abime düşünüyoruzda görüşleriniz cok önemli tşkler km den dem vurmayın cünkü cok gezebilen biri değil ve honda içinde 40000 km aşırı değil
  12. Alper41

Hiç motosiklete bindinmi amca ?

Evet eminim hemen hemen herkesin başına geliyordur cogunluklada biz gençlerin ne zaman babamla aramızda bi motosiklet muhabbeti olsa dükkandayken illa gelir bi amca cocugum aman Allah korusun sakın binme , babamada motor falan alma ölmek mi istiyor bu cocuk falan filan gibi şeyler , bende...
  13. Alper41

10 numara başlangıç motoru 600f?

http://www.sahibinden.com/on_numara_baslangic_motoru_-34WQQaXQQ23136827WQQpXQQdisplayitem Arkadaşlar sizcede 600f başlangıç motoru olabilirmi olabilir diyenlerde var olmaz diyenlerde çevremde birkaç tanıdıgım var 600f ile başlayan sizce dikkatli kullanıldıgı süreç içinde 600f başlangıç motoru...
  14. Alper41

Elcik koruma hakkında

Arkadaşlar cross motorlarda kullanılan elcik korumalar hakkında düşüncelerim var bazen motorla yattığımızda elimiz gaza takılır kalır bu benim başıma birkaç kez geldi yada bazen düşecek gibi olurken o anlık paniktenmi bilmiyorum ama elimiz gazda takılı kalır ve düşeriz diyelimki elimiz gazda...
  15. Alper41

Başlangıç Motor Virago XV 535

Arkadaşlar abiler başlangıç motoru olarak virago xv 535 dogru bir seçim olurmu vede maks 5.5 milyarlık birşey düşünüyorum 40.000km deki bi viragoyu 60.000km ye kadar kullanabilirmiyim motoruma iyi bakıcam , vede uzunyolda iyimidir ? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler BAŞLANGIÇTAN KASTIM...
  16. Alper41

Suzuki Neden Ufak Hacimli SuperSport üretmiyor .?

Arkadaşlar belki daha önceden açılmış olabilir böyle bir konu eğer açıldıysada özür dilerim , sizce neden Suzuki , diğer rakipleri gibi ufak hacimli supersport motor üretmiyor ? güzel olmazmı bi suzuki gsx-r 250 :) ---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı...
  17. Alper41

Kıbrıs GaziMagosa'da Motosiklet Mağazası Varmıdır ?

Arkadaşlar sömestr tatilimin yarısını Kıbrıs'ta geçireceğim , kask alacagım Kıbrısta yaşayan arkadaşlar varsa lefkoşa yada gazimagosa civarında kaliteli ürünler satan motosiklet mağazaları varmı ? şimdiden sağolun
  18. Alper41

Sizce hangi japon ?

1.suzuki 2.yamaha 3.kawasaki 4.honda
  19. Alper41

Merhaba mont alıcam yardımcı olurmusunuz...

Arkadaşlar yaz-kış giyebilecegim 200 liraya kadar güzel bi mont arıyorum tavsiyeleriniz varsa link olarak topic e ekleyebilirseniz çok sevinirim birde şu mont hakkında kullanan varsa yorum yada öneri alabilirmiyim . http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45325
  20. Alper41

Aynı Resme Ait 3 İlan Dikkatli Olun !!!

Arkadaşlar, Yamaha Dragstar 650 ye merak sarmam nedeniyle sahibinden.com da ilanlara bakarken birşey gözüme çarptı aynı motosikletin fotosuyla 2 sayfa içinde tam 3 ilan bulunmakta benim kafama takıldı bilgilendirme amaçlı olarak vermek istedim buyrun linkler ...

Yeni mesajlar