Arama sonuçlarınız

1. ExTReMa

Motosiklet Kardeşliği

Motosiklet kültürüne sahip motosiklet kullanıcılarının arasında yazılı olmayan bazı etik kurallar vardır. Aslında bunlara kural demek bile doğru olmayabilir. Bir tür azınlık dayanışması gibi birşeydir sanki bu. Örneğin yolda arızalanmış bir motor görseniz mutlaka durup bir bakarsınız, yardıma...
  2. ExTReMa

Kıyamet Koptuğunda Medya Başlıkları

Sabah : Biz Öldük! Anadolu ajansi : Kiyamet koptu (A.A) Zaman : Biz demistik, böyle olacagi belliydi! Dünya Gazetesi : IMKB' de endeks bir daha yükselmeyecek. Hafta Sonu : Ayhan Isik ile Hülya Avsar gizlice bulustular Erkekçe : Ayin hurisi Fanatik Gazetesi : Bu maçin galibi yok...
  3. ExTReMa

Miniklerden Evlilik Yorumları

- KİMİNLE EVLENECEGİNİZE NASIL KARAR VERİRSİNİZ? "Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları önceden ayarlamıştır. Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar."Zeynep, 10 yaşında. EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALI? "Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" Ali, 6...
  4. ExTReMa

Ucuz yollu suzuki

Arkadaşlar ilana bakın 2 000 ytl ye suzuki buldum :queen::queen: ilgilenenler varsa arasın arkadaşı :queen: Msj çekmiycekmişsiniz vede kızlar aramasınmış :queen::queen: http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_bakimli_tertemiz_racing_mobilet_WQQaXQQ5360337WQQpXQQdisplayitem
  5. ExTReMa

Bir üstündekinin hakkında ne düşünüyorsun?

Hadi arkadaşlar söylesin bakalım herkez bir üstündeki kişi hakkında ne düşündüğünü:bounce:
  6. ExTReMa

Herkez bir üsttekinin imzasına yorum yapsın...

Evet arkadaşlar yine canım sıkılıyo en iyisi oyun oynayalım herkez bir üsttekinin imzasına yorum yapsın ve puan versin bakalım :queen::queen:
  7. ExTReMa

Honda nsr125 vs Honda cbr125

Arkadaşlar youtube ta arkadaşlar karşılaştırma yapmışlar.. Bence hiç adil olmamış hatta nsr yi kullanan arkadaş kullanmayı mı bilmiyordur nedir anlamadım ama neyse :queen: vrSSB42qMx0
  8. ExTReMa

Aprilia rs125,Gilera gfr125 veya Honda nsr125... Bilen varmı?

Arkadaşlar arızalı aprilia rs125, gilera gfr125 veya honda nsr125 arıyorum.. Bildiğiniz patlak makine varsa ilgilenebilirim.. Bilenler yardımcı olabilir mi acaba..
  9. ExTReMa

Maalesef bir kertenkele kadar olamıyoruz!!

Okuyacagınız hikaye Japonya'da yaşanmış gerçek bir hikayedir. Evini yeniden dekore ettirmek isteyen japon bunun için bir duvarı yıkar. Japon evlerinde genellikle iki tahta duvar arasında çukur bir boşluk bulunur. Duvarı yıkarken, orada dışardan gelen bir çivinin ayagına battıgı için sıkışmış...
  10. ExTReMa

Bir bakarmısınız yarışıyorumda.. Rs50 vs Gpr 125

Arkadaşlar az önce bir arkadaşım iddaalaşma sonucunda beni kandırmayı başardı.. 1,5 km lik yolda yarışılacak tabiki kaybeden sonuçlarına katlanacak ama ödülü açıklamak istemiyorum.. Birkaç sorum olacak Daha önce derbi gpr125 i test ettiğimde 165 km hıza kadar ulaşmış ve orada tıkanmıştı :)...
  11. ExTReMa

Ablamız kross yaparsa :)

http://www.akilli.tv/Player.aspx?VDX=4e34c728-aaa6-464a-a875-287726881582 Gezinirken bunu buldum arkadaşlar.. ablamızın kullandığı motosiklet suzuki ts 125 :) aynısından bende varda belki izlemek istersiniz..
  12. ExTReMa

Evde kalmış kızlar mağazası..

Kadınların gidip kendilerine erkek (koca) secebilecekleri bir erkek dukkanı (magazası) acılmıstır. Magaza 5 katlıdır ve her kat cıkıldıkca, erkeklerin nitelikleri de yukselmektedir. Magazada sadece tek bir kural gecerlidir: herhangi bir katın kapısından iceri giren kadın, o kattan alıs-veris...
  13. ExTReMa

Eski filmler.. Nerdeler...

Bir yerde görmüştüm gibi geldi ama aradaım bulamadım.. Hem izlemeyenler vardır belki.. Her izlediğimde güldüğüm bir sahne :queen: 1Lu8DlBGslc
  14. ExTReMa

ExTreMa'dan Çeşitli Yazılar

K8rqozb4YeY Bu da benim biraderin sesi arkadaşlar bakın bakalım beğenecekmisiniz?
  15. ExTReMa

Motosikletiniz küçük mü geliyor?

E90oOf7YIvI Biraz araştırdım ama bulamadım.. Verildiyse affola..
  16. ExTReMa

Motoron youtube konu olmuş :) İlginç detaylar :)

NMzv0rDHxBQ İşte inceleme budur :)
  17. ExTReMa

Kurtuldum diye sevinmeyin.. Kaçışınız yok :)

Arkadaşlar replicad olan nickimi ExTReMa olarak değiştirmiş bulunmaktayım.. Zaten diğeri eskiydi hiç sevmezdim :) Neyse bununla devam edelim karıştırmayın lütfen kolay gelsin saygılar sevgiler... Bu arada eski nickimi satabilirim :) ( Çok değerlidir, Para peşin ) Malum devir para devri...