Arama sonuçlarınız

1. ExTReMa

3000 Yılnda Neler mi olacak? Gir bak..

3000 yılında bizi nasıl bir hayat, nasıl bir ortam bekliyor? 3000 yılında neler icat edilecek bu icatlar hayatımızı nasıl etkileyecek? Merak ettiniz değil mi? İşte size düşündüren birkaç fotoğraf :) 3000 yılında makyaj yapması çok daha kolay olacak. 3000 yılında eğer bilgisayara küfür...
  2. ExTReMa

Satılık Yamaha Rx115

2000 model 13800 km de kırmızı renk yamaha rx115 marka motosikletimi daha büyük birşeyler alacağım için satmak istiyorum.. Motor tamamiyle japondur.. Herşeyi orjinal.. Fiyat görüşülür şuan tam bişey söylemek istemiyorum ciddi alıcılarla anlaşırız bir şekilde.. Temizliğine diyecek yoktur sanırım
  3. ExTReMa

Toplu Motosiklet Sürüşleri

Dağınık ve disiplinsiz bir grup yerine organize olmuş bir grup olarak yapılan bir sürüş tüm sürücüler için daha güvenli bir sürüş sağlamaktadır. Bu hem grubun kendinden hem de dışardan gelebilecek etkilerde görülebilir. Eğer bir grup düzenli bir şekilde seyahat ediyorsa bireyler birbirlerinin...
  4. ExTReMa

Test sürüşünde kaza :)

iyi kalktı ama sonunda kötü vurdu.. Daha önce verildiyse özür :) 9o15EALghp0
  5. ExTReMa

Dakika 1 Gol 1, Çarpıp kaçtı..

Daha yeni boyadığım apriliayı bugün tekirdağdan geldikten sonra denemek için çıkarmıştım ki olan oldu.. Kardeşim ile beraber 2 motosiklet tura çıktık çarşıda bir tur attıktan sonra eve dönüyorduk ki kasise geldim önde ben arkada kardeşim gidiyorduk.. motor freni ile yavaşlıyordum ki tam kasisin...
  6. ExTReMa

Çılgın motorcu :)

Hoşuma giden videoyu paylaşmak istedim hatta koptum diyebilirim :queen: 46u5MQCJZgY
  7. ExTReMa

İngilizce bilenler yardım edermisiniz?

Arkadaşlar yarın için türkçeye çevirilmesi gereken kısa bir metnim var acaba türkçeye çevirebilirmisiniz
  8. ExTReMa

Asker mektubu

Arkadaşlar aradım forumda bulamadım daha önce acıldıysa kilitler modlarımız :) sevgili hakkus, mektubunu aldim. gelmesi ne denli sevindiriciyse de okuduklarim o denli üzücüydü. demek askere gittiginden beri çavusun size özellikle de sana yapmadigi kalmamis. "suçum olsa yanmam" diyorsun...
  9. ExTReMa

Vietnamın yurdum insanı

'Dana Ferhat' vakası sadece bizde yok. Daha komiği Vietnam'da yaşandı. 2003 yılında Sivas'ta otomobilin içinde taşınarak veterinere götürülen ve dünyaca üne kavuşan 'Dana Ferhat'ın ardından bir vaka da Vietnam'da objektiflere yakalandı. Moped türü motorsikletin selesine sıkı sıkı bağladığı...
  10. ExTReMa

Kendini zeki sananlar bu testi mutlaka yapsinlar!!

Tiklayin ve sorulara ciddi cevap verin, sonra IQ sonuçunuzu görün.. Hadi kolay gelsin.. http://www.lazland.com/testis/
  11. ExTReMa

Önerilerinizi bekliyorum.. Kararsız kaldım

Arkadaşlar malum sezon açılıyor ve ben motoru boyamak istiyorum.. Ama renk konusunda kararsızın.. Şuana kadar kafamdakileri en aza indirmeyi başardım ve sizinde fikrinizi almak istiyorum. Renkler şunlar.
  12. ExTReMa

korkunç kaza videosu..

Arkadaşlar konuyu değiştiriyorum o video bayağı bi kötüydü kusura bakmayın Bu bir filmin fragmanı konuyu boşuna açmış olmıyım ig-p3oLqewg
  13. ExTReMa

Telefonunu Yaz Adamın Nerde Olduğunu Bulsun...(denendi)

http://www.sat-gps-locate.com/german/index.html
  14. ExTReMa

izmirde kaza..

Arkadaşlar bugün saat 16.00 - 16.30 arası izmir aliağada motosiklet kazası olmuş ferhat isimli bir arkadaşımızın malesef bacağı kopmuş şuan durumu hakkında bilgi vericek birileri varmı?
  15. ExTReMa

Hangi Ünlüye benziyorsunuz

http://www.myheritage.com.tr/FP/Company/tryFaceRecognition.php Ben yaptim güzel bişe cıktı, insanlari %olarak ünlülere benzetiyor işde benim benzedigim ünlü Resmin altında bulunan oklara basarak diğer benzediginiz ünlüleride gorebilirsiniz ve hemen resmin sol tarafina tıklarsaniz orada...
  16. ExTReMa

Hoşgeldin 2008

Yeni yılda herkesin mutlu sağlıklı olmasını temenni ediyorum nice yıllara... ilk mesaj benden olsun :queen:
  17. ExTReMa

Sigara İçen çocuğun Babasına Söylediği Yalanlar

baba: sen sigara mı içiyon len !? çocuk: ne sigarası , para verdiğin mi var. gasteye çay sardım içiyom ---------------: baba: sigaramı içiyon len !? cocuk: yok baba , yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi , o bakimdan yani baba: ha ok ozaman ---------------: baba: sen sigara mı içiyon len ...
  18. ExTReMa

100 öpücük

Yurt dışınnda yaşayan adam karısına bir mail gonderiyor: Sevgili karıcığım, bu ay maaşımdan sana para gönderemiyorum, onun yerine 100 öpücük gönderiyorum. Sen benim bir tanemsin. Kocan Allen Karisi da ona cevap veriyor, Sevgili askim, Gonderdigin 100 öpücük için tesekkür ederim. Masraflar...
  19. ExTReMa

Tanımlanamayan bir cisim elimize ulaştı..

Evet arkadaşlar bunu tanımlayabilecek birisi varmıdır? Biz çözemedikte ne olduğunu :)
  20. ExTReMa

Düşündüğünü bulan program...

http://www.dingobeta.com/ Keçi tuttum bildi abi adam iyi yazmış programı :)