Arama sonuçlarınız

1. Reina

Honda CBR 125R düşünüyorum ama...

Arkadaşlar merhaba herkese.. :rendeer: Motosiklete yeni başlayacağım ve Honda CBR 125R almayı düşünüyorum. Ancak; 1.90 boyundayım ve 95kg ağırlığındayım. :silent: Ve bu motor bana ufak gelecek gibi. Kullanan iri yarı arkadaş varsa benim gibi, yorumunu bekliyorum. :) Ayrıca CBF 150 de...
  2. Reina

Markalar ve menşeileri?

Aprilia, Ducati, Gilera, Vespa, Piaggio, Moto Guzzi, Derbi - İtalyan Asya motor, Mondial, Kanuni, Çelik, ramzey - Çin BMW - Almanya Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha - Japon Hyosung (st kanuni), sym - Güney kore Harley- ABD peki; zongshen, kuba, keeway, kymco, zealsun, mz, bisan, tvs, regal...
  3. Reina

Kanuni Racer 200s Nasıldır?

Arkadaşlar, İnternette uygun fiyatlı başlangıç için buna rastladım; sizce nasıldır? Kanuninin nasıl bir marka olduğu ve bu model hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim:) http://www.kanuni.com.tr/Motosiklet/MotorDetay/Racer-200s-4
  4. Reina

Motosiklet düşünüyorum ama...

Merhabalar arkadaşlar, Aranıza yeni katıldım ve tanışma bölümünde yazdığım gibi motosiklet almayı düşünüyorum. Bu konuda hiç tecrübem yok ve hiç motosiklet kullanmadım şimdiye kadar:) Ancak araştırma yapıyorum uzun süredir. Küçük hacimden başlamak gerekiyor. Racing tarzı düşünüyorum (125 veya...
  5. Reina

Merhabalar (Enis Büyüktaş)

Merabalar arkadaşlar, Sitenize yeni üye oldum. Öncelikle sitenizde gezindim ve motorsikletler konusunda bilgi sahibi ve bilinçli üyelerinizin olduğunu gördüm. Ben esasen otomobilciyim ve Autoshow, Otohaber, AutoMotor&Sport dergisi takip ediyorum yıllardır. Dünya üzerinde üretilen her marka ile...