Arama sonuçlarınız

1. GSXRR

2005 suzuki gsxr1000 çalındı

29.08.2012 günü kağıthane gürsel mahallesinden ÇALINMIŞTIR. Bulan veya görenlerin 0532.306.68.99 numaralı telefondan iletişime geçmelerini rica ediyorum.. Motor Mavi beyazdır.Belirgin olarak Hotbodies stickerlı ve Hotbodies GP egzostludur. Pirelli Corsa Yarış lastikli Çelik fren hortumlu ...
  2. GSXRR

2005 1000 RR mı 2006 1000 RR mı Yardım...

Merhaba arkadaşlar Size bi soru sormak istiyorum.. 2005 1000rr repsol Alınır mı? herhangi bir bildiğiniz rahatsızlığı karın ağrısı varmıdır ? Kıyaslama yaparken 2005 ve 2006 arasında gidip gelsek yaş faktörünü dikkate almasak Hangisi tercih edilmelidir? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımdan...
  3. GSXRR

Satılık 2009 model Yamaha YZF R6

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yzf-r6-full-rizoma-dolu-garantili/detay İlanı incelemenizi Öneririm.. ilgilenenler ilan sahibini yada beni arayabilirler.. anıl : 533.433.54.35
  4. GSXRR

Motosiklet Alım satım Aman dikkat....

Merhaba arkadaşlar Başımdan ilginç bir hadise geçti ve sizlerle paylaşmak istiyorum.Fikir vermek isteyenlere ihtiyacım var. 03-04-2010 Tarihinde yeni bir motosiklet almak için karar verdim ve verdiğim karar doğrultusunda bir arkadaşımın vasıtasıyla bir motosiklet aldım..Satıcı arkadaşla...
  5. GSXRR

çookk acill b rh negatif kan

Merhaba arkadaşlar yakın arkadaşımın annesi için çok acil b rh negatif kan'a ihtiyaç var.. Yardımcı olacaklar lütfen ilgilensinler.. İstanbul Çapada yatmakta,istanbuldan verebilecek varsa gelip alırız.. Ulaşmak için Semih : 0530.441.08.93 B rh Negatif kan. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  6. GSXRR

HONDA 1000 RR ARAYIŞI İÇERİSİNDEYİM...Yardım..

Merhaba arkadaşlar Motorumun satışını yaptım.. Şuanda 1000 RR almaya karar verdim ve Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var..Kullananlar Kronik rahatsızlıkları var mı yok mu ? Bunları merak ediyorum.. Kime sorsam 2006 öncesi 1000 rr alma diyor.. nedenini sorduğumda sağlıklı cevaplar alamıyorum...
  7. GSXRR

İlanı Okuyun ve gülmekten kırılın :)

Öncelikle ilan sahibiyle konuştum..Kendisini bu kadar açık olmasından ötürü takdir ettim :) Çok komik bi kişilik örneğiydi vatandaş :) Açıklamasına gelince : Abi diyor , Sanki tarabyada yalı dairesi satıyoruz bi teklifler bir mesajlar geliyo diyo gülmekten mide rahatsızlığı yaşarsın diyo ...
  8. GSXRR

Microsoft, XP’den desteğini çekiyor

Microsoft hem Windows 7 kullanıcılarını hem de Windows XP kullanıcılarını yakından ilgilendiren önemli bir karar aldı. Yapılan açıklamaya göre Windows Server 2000, Windows 2000 Professional ve Windows XP Service Pack 2 işletim sistemlerine verilen destek 1 Temmuz'da sona eriyor. Artık bu...
  9. GSXRR

İşte dünyanın en büyük motosikleti!

5.5 metre uzunluğa ve 2.6 metre genişliğe sahip Canavar Motosiklet, kilometrede 20 litre mazot tüketiyor! Bu hafta sonu Almanya'da düzenlenecek olan motosiklet fuarı, motor tutkunları kadar, bu konuyla hiç ilgisi olmayanların bile yüreğini hoplatacak modellerle dolu... Magdeburg kentinde...
  10. GSXRR

bENZİN Fiyatları Hakkında& KINAMA...

Merhaba arkadaşlar 2010 Yılına ilk girdiğimiz saatlerde zam furyası başlatıldı.Bundan nasibini alan ve bizi bir hayli ilgilendiren bir konuda maalesef Benzin ve Petrol ürünlerine yapılan zam.!!!! Bu konu hakkında bir çok şey yazılmış çizilmiş olabilir ancak ben gerek kendi araştırmalarım...
  11. GSXRR

Bi bakın yArdım Help Help Help Kask Hakkında...

Merhaba arkadaşlar Bir arkadaşım Kask almak istiyor Ve bugün baya bi kritik yaptık..Sizden ricam Yardımcı olmanız.. İstedği Hafif olması,Rüzgarı az alması ve Full face olması...Supersport'ta kullanacak.. Bi model üzerinde yoğunlaşmış ama nasıldır bilmediğim için sizlere danışmak istedim.Ayrıca...
  12. GSXRR

Power slide ile ilgili bir video

Mrb arkadaşlar Power slide supersport kullanıcıları açısından çok keyif veren ve bir o kadarda Tehlikeli olan bir sürüş Biçimidir..Bu tarzın hem izleyiciye büyük keyif verdiği hemde kullanan kişiye büyük bir adrenalin yaşattığı kabul edilmiştir..Bu tarz ile ilgili bir video buyrun... Ayrıca...
  13. GSXRR

Koruma Takozu malzemesi Nedir? Nereden bulabilirim.

selamlar koruma takozunun malzemesi nedir? piyasada bir çok şey mevcut ama en iyi olarak tabir edilen ve alınıp istenilen ölçüye göre tornacıda yaptırilabilecek bir malzemeyi nereden bulabilirim..Bilgi verirseniz memnun olurum...
  14. GSXRR

Yağmurda SS böyle kullanılır.....

İzleyip hatta defalarca izleyip bişeyler alabilmek lazım...İnanılmaz bir Sürüş İnanılmaz bi hakimiyet... Diğer video sitesi (İngilizce ve daha kısa video): www.dumpert.nl - Kiyonari @ Donington - SBK Superpole İngilizce videonun başında spiker, Kyonari'nin bunu tüm haftasonu çalıştığını...
  15. GSXRR

Bende Tanıtayım Kendimi :)

Selamlar Arkadaşlar Uzun bir süredir siteyi yakından takip ediyorum.Forumlardaki faydalı bulduğum bilgileri okuyor.Bilgi bankamı geliştiriyorum.Kendi kendime Siteye üye olmadan Hep almanın doğru olmadığı kanaatine vardıktan sonra Üye olma kararı ve Kendimi tanıtma kararı almış bulunuorum. (...
  16. GSXRR

Gaziantepte Motosiklet kazası

Gaziantep'te yaya geçidinden geçerken yarış motosikleti anne ve iki çocuğuna çarpma anı MOBESE kamerası tarafından görüntülendi. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan anne kurtarılamadı. KORKUNÇ KAZA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ Olay, İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İstasyon Caddesi...
  17. GSXRR

Supertrapp Egzostlar Amerikan Malı

Ürün Amerikan malıdır. www.supertrapp.com adlı siteden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.. Amerika'da nascar araçlarına egzost yapan çok önemli bir firma,aynı zamanda motosiklet serisi için üretim yapmakta Uygulamaları internet sitesinden görebilirsiniz performans artışları gözle görülür...

Yeni mesajlar