Arama sonuçlarınız

1. cakalaz

GSX 600 F Hakkında Bilgi İstiyorum...

Merhaba arkadaşlar; Hyosung'u şu sıralar değiştirmek üzereyim. GT 650R - 600F derken GSX 600F buldum bir tane. 2005 Model ; 40ooo km de... Acaba bu motor hakkında bilgi alabileceğim kimse var mı aramızda? 40ooo km yüksek bir rakam mı? Fiyat olarak 8ooo TL de anlastık... Alınca her hangi bir...
  2. cakalaz

NeLeR OLuYoR ; SuLaR YüKSeLMiŞ; [KOCAELİ/DeĞiRMeNDeRe]

Hava mükemmel sıcaktı ve Değirmendereye gittik yine :) ilk kez değirmendere sahilini böyle gördüm bugün... Deniz yükselmiş; GEL-GİT oldukca fazla.. Sahilde yürümek imkansız cünkü; neredeyse diz boyu su var :cyclopsan Sahilin sonuna gitmek mümkün değil ; YoLLar Suyla kaplanmış ... Meshur...
  3. cakalaz

"ALPeR_SaTRiaNi" "Doğum Günün Kutlu olsun Kardeşim"

Vayyy ; Dostum; İyi ki doğdun :) İyiki yazın Yalovaya geldin :) İyiki Tanıstık :) Seni Seviyoruz ; Hapi Börttey :)
  4. cakalaz

30 Saniye bakın; Sonra . . .

Verildi mi bilmiyorum ama ; bir bakın bakalım :) Arkadaşlar; Facebook'ta bişey dkkatimi cekti de paylaşayım dedim... Yaptım; gercekten oldu... 1. Fotoğrafı büyük boyuta getirin 2. Ortadaki alt alta dizili 4 Noktaya bakar halde 30 saniye kadar beKleyin... 3.Ardından Kafanızı Tavana...
  5. cakalaz

[KOCAELİ MT] GöLCüK DaĞLaRıNDa ViRaJLaRıN TaDı; 3 Motor 3 KiŞi =)

FOTOĞRAFLAR GÖZÜKMÜYORSA SAYFAYI YENİLEYİNİZ :) Merhaba arkadaslar; Sabah bir uyandım hava mis gibi. Güneş yakıyor; sıcaklık 22 derece ! Hemen aLDım elime malzemeleri motoru temizledim. Ardından kız kardeşimi biraz site turu attırdım; Sonrasında Doğru GöLCüK :bounce: Bizimkilerin yanına :)...
  6. cakalaz

[ DİZLİK ] ÇoK ARaDıM; ÇoK TaRaDıM; EN RaHaTıNı ALDıM! [ DİZLİK ]

Arkadaşlar; Bir çoğumuz yeterli korumalarımız olmadan motosiklet kullanıyoruz. Bazılarımız belki de Kaskını bile takmaya üşeniyor. Fakat özellikle soğuk havalarda vücut sağlığımız için korumalarımıza ihtiyacımız var. Dizlik Konusunda bir çok öneri oluyor. Fakat kimse görmeden; denemeden...
  7. cakalaz

[YALOVA MT] 29 EKiM CuMHuRiYeT BaYRaMı KoRTeJi FoToĞRaFLaRı

Bugün gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Korteji Fotoğraflarımız... Yaova MT olarak Cok kalabalık olmasak da, Elimizden geldiği kadar Katılım sağladık ve cok ilgi gördük... Motor üzerinde Cekildiği için Fotoğrafların bazılarında titreşim oldu kusrumuza bakmayın artık :) Katılan ve ilgi gösteren...
  8. cakalaz

4 MoToR, 4 KiŞi, Kocaeli MT, İZNiK GeZiSi ;)

Dün akşam arkadaslarla oturma esnasında, nereye gidelim nereye gidelim dedik :) Sonunda İznik olsuni Köfte yiyelim de gelelim diyerek turumuzu az önce bitirdik :) Buyrun Fotolar :) ARIZA MI VAR YOKSA :queen: :bounce...
  9. cakalaz

Yalova International Bikerfest FOTOĞRAFLARI...

Bugün Mezit ve armağan ile bulustuğumuz Festival alanı biraz boş olmasına rağmen yine sıcak bir ortam vardı... Yalnız Koca Motosiklet.net ten 3 kişi olması bizi duygulandırdı :farao: Buyrun Fotolar ; Yola Cıkıyorum :) YMSK Üyesi ; Dostum ARMAĞAN VE ÇADIRI :)...
  10. cakalaz

""iLk@yy""MoToR ALMaMDaKi UĞRaŞLaRıNDaN DoLaYı SoNSuZ TeŞeKKüRLeR...

Evet arkadaslar; sonunda bugün Hyosung GT 250 R ımı aldım.. Daha doğrusu ben almadım;Hatta ben daha görmedim bile, Motor evin içerisinde Yalova da beni bekliyor.. İLKaY Arkadasımız sağolsun, Annemle beraber, sabahın 8 sinden beri benim için uğrastı, İST dan aldı , Yalova ya teslim etti...
  11. cakalaz

"ORG" SeVeNLeR, ÇaLaNLaR, ÇaLMaK İSTeYeNLeR BuRaYa...

Merhaba Arkadaşlar.. Cocukluğumdan beri bir ORG merakım vardır.. Babama sonsuz teşekkürler ki hiç mahrum bırakmadı beni ; iyi caldığımı gördüğü her zaman yeni bir ORG almıstır bana :cherry: Kendimce bişiler calabiliyorum ; şu an da yeni bir ORG aLıyorum.. Yarı profesyonel bir ORG buldum ...
  12. cakalaz

SaMSuN'lu Arkadaşlar Bakabilir mi acaba?

Merhaba arkadaşlar! Samsun'da görüştügüm bir Hyosung için acaba kimden bilgi alabilirim.. Bu motoru benim için yarım saat ayırıp bakabilecek, Motordan anlayan kimse var mı acaba ? Veya Motoru bilen tanıyan kimse var mı ? :wiinkk...
  13. cakalaz

EnTeReSaN Bir SaTış Açıklaması :P

Hiç bişi söylemiyorum :) Açıklamasını okuyun arkadasın :P http://www.sahibinden.com/red_bull_-70WQQaXQQ10661614WQQpXQQdisplayitem
  14. cakalaz

SaGoPa KaJMeR Ve KoLeRa Şu an Beyaz SoV da ...

Arkadaşlar ; Rap delisi arkadaşlar ; Sago ve Kolera uzun bi aradan sonra ekranlarda.. Beyaz şov da... İzlemenizi kesinlikle öneriyorum...
  15. cakalaz

Bugün Düşen THY uçağı ; GeÇMiŞ OLSuN ...

BiliyoruZ Bugün THY Hollanda-Armsterdam uçağı düştü... bir çok yolcu hayatını kaybetti yalnız bir cok yolcu da mucizevi bir sekilde hayatta kaldı.. Kıbrıs Seferim sırasında aldığımız türbülans nedeniyle uçağımızın büyük bir düşme tehlikesi yasamasının etkisiyle olusan uçaktaki düşme korkusunu...
  16. cakalaz

AKSARAY ; İLi'nde veya Yakınında OLan var mı ?

Selam arkadaşlar! Aksaray'dan Satın almayı düşündüğüm motor için acaba yardımcı olabilecek kimseler var mı burda? Aksaray'dan veya 30-50 km yakınlarında oLan ? Varsa Lütfen eklesin ; [email protected] :wiinkk: Bi Rize de burası anlaşılan :) Motorcu yok :P
  17. cakalaz

FaiZLi MevduaT HesaPLarında; Faiz Aylık Mıdır YıLLıK Mıdır?

Merhaba arkadaşlar :) Yahu bi arkadaşla yarım saattir bunun tartısmasını yapıyoruz.. Faizli mevduat hesaplarında aylık mı faiz geliyor Yıllık mı??? Birimiz aylık diyor birimiz yıllık... Ve aylık faiz % kaç oranında geliyor? birimiz %2 diyor birimiz %4 ... Bilen varsa yazsın Lütfen:)...
  18. cakalaz

MuTLu YıLLaR ; iyiki ARamızdaSıN " alper_satriani "

Doğum Günün KutLu oLsun Alper cim :) Nice hareketli avatarlar yapman dileğiyle :)
  19. cakalaz

BaYRaM NaMaZı'nı KıLıP HeMeN BuRaYa GeLeNLeR ...

Evet arkadaşlar ; Namazdan hemen sonra MT siz yapamıyorum diyenler nerdeler :) :cherry:
  20. cakalaz

Diğer 2009 Tgb X-motıon 250 Efı

Görünüşü cok güzel :) Beğendim :cherry:

Yeni mesajlar