Arama sonuçlarınız

1. _UnReaL_

AKOM'dan 23.01.2010 için Uyarı...

AKOM'dan 23.01.2010 için Uyarı... Arkadaşlar, Dünden beri aralıklarla yağan kar yağışının asıl Cumartesi günü özellikle İstanbul'a geleceği ön görülmektedir.Konu ile ilgili açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'nden İstanbul'daki...
  2. _UnReaL_

Motosiklet aşkı engel tanımaz..!!

Motosiklet aşkı engel tanımaz, mutlaka seyredin.. http://www.facebook.com/video/video.php?v=121545408467&ref=mf
  3. _UnReaL_

Motoruma XENON taktım TEK KELİMEYLE SÜPER OLDU...

Selamlar, Sonunda motoruma XENON far taktım. Şehir içinde aralara girdiğinizde önünüzdeki yada yanınızdaki araçlar sizi çok rahat farkediyor. AKşamları ise yolu ve malum istanbul çukurlarını rahatlıkla görüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  4. _UnReaL_

MaRushin marka kask hakkında...

Cox marka çene açılır kaskımı alalı 2 sene oldu. Neredeyse her gün kullandım. Artcı kaskı olmaya aday oldu :) Bu marka kaskı tavsiye edermisiniz? Kask da aradığım şey kapalı kask olması, renkli olması ve en önemlisi beyaz tercihim.
  5. _UnReaL_

Bu kedilerden BIKTIM!!..

Selamlar, Malum herkezin sorunlarından birtanesi kedilerdir.. Gece motorunuzu park edip brandanızı örtüyorsunuz ki sabah geldiğinizde kötü bir koku.... :(( Hayvan sever biriyim kedilere vurmam.. Bari işemeden paşa paşa uyuyun.. Ona da bir şey demiycem inat işiyorda ....
  6. _UnReaL_

motor motorcunun namusudur...:)

http://www.youtube.com/watch?v=UzOpkNFXFY4 http://www.youtube.com/watch?v=uF9lwPfMvFc&NR=1
  7. _UnReaL_

PAGGIO X9 250 yakıt tüketimi hakkında

Arkadaşlar selamlar, Piaggio x9 250 sahibiyim, 2 ay önce motorumu satın aldım. Şimdi yakıt tüketimi hakkında piaggio kullanan arkdaşlardan bilgi almak istiyorum. Şehir dışı sadece otobanda denememde 2 sefer full yaparak denedim, km' de 145 kuruş ile 155 kuruş arası yaktı. Şehir içi 2 sefer full...
  8. _UnReaL_

EGzoz budur :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=157553398544&ref=mf Video yaya mutlaka bakın çok ilginç bir egzoz tasarımı :)
  9. _UnReaL_

TC Kimlik no, ad, soyad ve diğer kimlik bilgileri ile adres bilgileri internet üzerin

TC Kimlik no, ad, soyad ve diğer kimlik bilgileri ile adres bilgileri internet üzerinden satışa çıkartıldı. Bin 500 TL'ye satılan bir programla istediğiniz kişinin tüm bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. İşte skandalın ayrıntıları: Adrese dayalı kayıt sistemiyle kayıt altına alınan ve Yüksek Seçim...
  10. _UnReaL_

Jantlarımı boyatıcam Renk konusunda kararsızım

Arkadaşlar motorumu geçen hafta satın aldım. Tabiki alır almaz ufak tefek mekanik bakımlarımı hallettim. Ancak ön jantta balans yapılırken jantın kenarlarındaki boyalarda dökülmeler olmuş. Bide egzoz da paslanmalar. Malum bende birraz titizim bu konuda. Motorumu yetkili servise götürdüm mekanik...
  11. _UnReaL_

CBF150' ye devir saati takılabilirmi?

Arkadaşlar, cbf150 nin kalitesi tartışılmaz, apache mi 1 ay önce sattım ve cbf150 almaya karar verdim, en büyük neden de Metehan hocamızdır. Ancak cbf in tek takıldığım noktası devir saati takılabilirmi?*
  12. _UnReaL_

CBF 500' e terfi etmeyi planlıyorum..

2 gün önce TVS apache' i sattım, önümüzdeki sezona motor almayı planlıyordum ki 2 gündür pişman oldum. Motor tecrübem 1 sene 10bin km. Artık yetmiyordu. CBF500 düşünüyorum. Motoru biraz araştırdım, 500cc naked çift karbıratörlü vs. hatta yolda gördüğüm zaman detaylı inceliyorum. Çok ama çok...
  13. _UnReaL_

Bu sabah motorumdan ayrıldım.

C.tesi günü ufak bir kaza geçirdim. Sağ yumruğumda ağrı ve sızı var. Motorumdada 300 TL. lik masraf çıktı. (TVS apache) Aile durumu malum motoru sat dediler. DÜn akşam fotoğraflarını çektim. Sahibinden' e ilanı verdim. Sabah arkdaşın biri aradı, geldi motoru alıyorum dedi. Gittik vergi daire...
  14. _UnReaL_

SATILIK 2009 TVS APACHE siyah temiz

Arkadaşlar CC yükselteceğimden motorumu satıyorum. 2009 model siyah temizdir. 2000km önce debriyaj setini değiştirdim. 1000km önce yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji ve dublex ön teker takılmıştır. http://www.sahibinden.com/2_0_0_9_model_9000km_de-47WQQaXQQ15999102WQQpXQQdisplayitem...
  15. _UnReaL_

Ehliyetimi kaybettim :(

Selam arkadaşlar Dün gece saat 11 civarında kredi kartımı kullanmak için cüzdanımı çıkardım sonrada cebime koydum. Sabah aradım taradım dün gittiğim yerlere baktım ama yok :( cüzdan, ehliyet, kimlik, kredi kartı ) Kredi kartını kapattım, ardından karakola gittim ve bir evrak doldurdum. Şimdi...
  16. _UnReaL_

Korumalı Mont Arıyorum Uygun ve iyi bir şey nereden bulurum??

Arkdaşlar selam Mart ayında ağvaya giderken kaza yaptığımda montumun sol kolunu parçalamıştm ki mont baya kötü oldu bende bir şey olmamıştı. Neyse o zaman bu zamana hala gidipte mont alamadım. Sirkecide mont satan yerler var ama sizin tavsiyeniz varmı? Bütçem 300 TL. Revit in iyi olduğunu...
  17. _UnReaL_

R6 temiz egzoz aranıyor.

Selamlar, TVS apache kullanıyorum ve R6 egzozunun çok yakışacağı ve iyi bir ses elde edeceğimi düşünüyorum. İstanbuldan satan arkdaş varsa bana lütfen ulaşsın..
  18. _UnReaL_

7 aylık motor hayatından sonra CC büyütme :)

Arkdaşlar selamlar, Aralık 2008 de TVS apache alarak motorsiklet hayatına başladım. Motorum 7 bin km' ye geldi ve artık CC büyütme kararı aldım. 250cc yada 600cc düşünüyorum tabi bütçemle alakalı. HYSOUNG 250 Kanuni , Ninja 250 honda CBF250 olabilir. Kesinlikle CHIN malı motor düşünmüyorum...
  19. _UnReaL_

Tüm motorseverlere selamlar..

Herkeze çok selam aranıza yeni katıldım, herkeze keyifli sohbetler..

Yeni mesajlar