Arama sonuçlarınız

1. solmyr

Harley-Davidson V-Rod, Honda Rune, Kawasaki Vulcan 2000, Triumph Roket III Yamaha V-M

Rune 1832cc V-Rod 1250cc Vulcan 2053cc Rocket III 2294cc V-Max 1679 cc HP grafiği Tork grafiği harley-davidson v-rod Honda Run Kawasaki Vulcan 2000 Triumph Rocket III Yamaha Vmax bu motorlar arasında kaldım, karar veremiyorum, sizcee hangisini alıyım :P
  2. solmyr

Dünya'nın En Büyükleri

Bana gelen bir mail; en büyük geyik en büyük aslan en büyük yengeç en büyük it en büyük tavşan en büyük kelebek en büyük fare en büyük kurbağa en büyük balina Dünya'nın en büyük bayrağı
  3. solmyr

Stirling Motoru (ısı ve gaz ile çalışan,subapsız)

Stirling motoru, sıcak hava motoru olarak da bilinir.Dıştan yanmalı motorlu bir ısı makinesi tipidir. Isı değişimi prosesi, ısının mekanik harekete dönüşümünün ideal verime yakın olmasına izin verir. (Carnot çevriminin pratik olarak uygulanması ile) 1816 yılında İskoç rahip Reverent Robert...
  4. solmyr

Air Car (Hava ile Çalışan Motor)

Bu araç ilk defa 2002'de fuara çıktı, dolayısıyla yeni bir buluş sayılmaz ama bir defosu varki bu kadar zamanda yaygınlaşamadı..! Air Car, Fransız MDI (Moteur Developpment International) firması tarafından geliştiren, sıkıştırılmış hava basıncıyla çalışan, yeni nesil bir otomobildir. Araç...
  5. solmyr

Stanford Üniversitesi Efsanesi

Biçok kişinin bildiği ve biçok versiyonu olan bi hikayedir. 16 yaşında ölen tek çocukları Leland Stanford Jr. nın anısına, harvard üniversitesine bina yapmak isteyen stanford çifti, harvard rektörünün odasına gider ve oğullarının anısına bi bina yapmak istediklerini söyler. rektör kötü...
  6. solmyr

Zincirli Motoru Kayışlı Yapmak

zincirle aktarımı olan bi motor, kayışlı hale getirilebilir mi:silent: şayet yapılabilinecek bi işlemse nasıl yapılır, + sı - si nedir:silent:
  7. solmyr

Dünya'nın En İlginç Canlısı

Gezegenin en ilginç canlısı!... Bir anda deniz yılanına, aslanbalığı, vatoz, deniz yıldızı ya da yassı balığa dönüşebiliyor. Bir anda istediği pek çok deniz canlısına dönüşebilen bu garip ahtapot, yüzyıllarca kendisini bir başka canlı gibi göstermiş. İlk bakışta ne olduğunu anlamak çok...
  8. solmyr

üye yemini

Üyenin Yemini Barışta ve savaşta, yerde gökte,tuvalette ve banyoda, ve forumda; 1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma 2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma 3-Arama yapmadan konu açıp...
  9. solmyr

LimeWire

kurmak istiyorum bu programı ama kullanan bazı insanların indirdiği lisanslı dosyalar yüzünden dawalık olduklarını biliyorum. Limewire kullanımı ne kadar tehlikeli bilen var mı?
  10. solmyr

MERHABA arkadaşlar benden başka BAY var mı???

merhaba, benden başka BAYMAYAN var mı? merhaba arkadaşlar, AŞŞAĞIDA YAZDIKLARIMIN HEPSİ --""BENCE""-- LERDİR... 1- forum başlığında tanışma yazıyo ama herkes bi merhaba deyip geçiyor, bu yazıyo okuyan arkadaşların samimiyeti ilerletmesini bundan sonra sadece msj yazmak için değill, arkadaş...
  11. solmyr

Herkes en sewdiği gif resmini paylaşsın :D

birbirimizin gif arşivini genişletmiş oluruz. paylaşım, forum budur:cherry:
  12. solmyr

Başarıya Ulaşmak isteyen Herkes Okusun (Matematik Asla Yalan Söylemez)

Denenmiştir. Hadi Canım deyip geçmeyin, sizce de doğruluk payı yok mu? :queen:
  13. solmyr

yer misin? yemez misin?

Bakalım morocular hangi yemekleri seviyo yada sevmiyor? ben mesela bamya yemem :farao: et yemeklerini çok severim. :queen: ya siz? :silent:
  14. solmyr

4 Kelime Oyunu

herkes üstteki üyenin yazdığı 4 kelimeden bir cümle yapacak ve alttaki için 4 kelime yazacak. mesela : tahrik taciz caiz variz "tahrik varsa variz taciz caizdir." alirızabinboğa tren almanya gelibolu
  15. solmyr

1 üstündekinin Avatarı, İmzası & Nickinden kişilik tahmini yapabilir misiniz?

Mesela bu forumda benim için kişilik tahmini yapabilecek bikaç arkadaş tanıyorum...:cherry:
  16. solmyr

Bildiğiniz en küçük motor hacimli motosiklet hangisi?

Uzun yollar için küçük hacimli ama sıvı soğutmalı en uygun motor nedir? BAŞLIĞA SIVI SOĞUTMALI YAZMAYI UNUTMUŞUM :salut:
  17. solmyr

Kanuni Caracal & Mondial Mct

Bu motorları kullanan veya kullanmayan motorcuların taafsız tavsiyelerini bekliyorum. Ben kullanmayan motorcu olarak araştırmalarım sonucunda 250lik çift silindirli mct yi değil, tek silindirli 200cc caracalı tercih ettim. şu an 5880km deyim ve hiçbir problemim yok. (vites geçişleri sesler hariç)
  18. solmyr

Şanzıman sesleri & Yağlama sorunu

Motosikletimin vites geçişleri kolay ama aşırı ses yapıyo, debriyaj birden tık tık ederek kapıveriyo, servise götürdüm yağlanamıyo dişliler ondan dedi, daha iyi yağlamasını sağlayabilirmiyiz acaba? ya da yağı azmı geliyo ki? yardım ederseniz...
  19. solmyr

Honda Honda CBF 600 ABS

Teknik Özellikler Motor Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 16 sübaplı DOHC sıralı 4 silindirli Motor hacmi (cc) 599,9 Silindir çapı& strok (mm) 65x45.2 Sıkıştırma oranı 11.6 : 1 Yakıt sistemi 4 adet 34 mm´lik VP tipi karbüratör Max güç (ps @ dev/dak) 77,5 / 10500 Max tork (Nm @ dev/dak) 58 / 8000...
  20. solmyr

Yuvarlak Dizilmde 7 Silindirli Motosiklet

:queen:İnsanın:queen: ayağını :queen:yerden:queen: kesecek:queen: bi motosiklet,:queen: sizde de böyle nacizane motosiklet resimleri varsa ekleyin