Arama sonuçlarınız

1. 2move

yamaha virago535-95 model.alıyımı?bakın

sıfır çin alıcağıma,adı sanı belli böyle bir makina buldum.teki 95-teki 93 model..arasında 2 yaş var ama 1000ytl fiyat farkıda var.değer mi bu farkı vermeye.?para kısıtlı.yoksa veririm hemen ama kasmaya gerek varmı? varmı bu makinlerden birini kullanan?nasıl bilirsiniz? Marka Yamaha Model...
  2. 2move

ramzey 250chooper ve kanuni 250chooper hakkında teknik soru

kardeşim 250cc bu iki motor arasında gidip geliyor Kanuni 185kg tek silindir,ramzey 140kg çift silindir.ikiside4 zamnlı,aynı tork ve beygiri veriyor,yani teknik verileri aynı, son süratleri aynı.nasıl oluyor? hangi motor alınmalı ve hangisi daaha kaliteli?
  3. 2move

polisin yaptığına bak.motorcunun önünü kesiyo(video

ızledım şok oldum ,,hayret ettım ya.. bu kadar da olmaz. kazadan hemen once gelen fren sesi.polis arabasının bilerek tam yolun ortasında anıden durmasıdır. http://www.youtube.com/watch?v=2nd_KRURWS0&mode=related&search=
  4. 2move

2006 kawasaki ER-6n

motor nisan ayı trafiğe çıkışlıdır.rodajı tüm kurallara uyularak yapılmıştır.800km bakımı ulusan motorda yaptırıldı.üzerinde kawasaki orjinal tankpad ve koruma takozları(200ytl) bulunmaktadır.lastiklerde herhangi bir aşınma yoktur.motorda hiç bir hasar yoktur.çizik bile bulamazsınız.garantisi...
  5. 2move

2004 cbr 600f, piyasası nedir??

600f almaya karar verdim arkadaşlar.1-2- tane temiz makine buldum hatta bugün canlı canlı inceledim.makineler 2004 model.8000 ile 12000 km arasında değişiyor.çarpık çurpuk yok.teki yan yatmış sadece.bana verilen fiyatlar 11000,11550 ytl ile 12500 arası değişiyor.sizce normal mi?bu fiyata başka...
  6. 2move

motor yarıya kadar çamurda,su bastı.yardım.

ankarada aşırı yağıştan dün park yerine su bastı.eksozdan falan hep çamurlu su girdi.nerdeyse teker hizasına geldi..başına böyle bi olay gelen varmı? bu konu hakkında bilgisi olan? kawa er6n
  7. 2move

Er6-n/f kullanıcılarına veya herkeze teknik sorum olucaktı..

kafama takılan 1-2 soru var.lafı uzatmadan 1)depoyu fullediğimde 38-40 ytl ye doluyor.15 lt +3 lt yedek,neyse. kaç km gidiyorsunuz?agresif kullandığınızda veya normal kullandığınızda?benim 220 ile 250 km arasında değişiyor.normal mi sizce?geçen gün satılık ilanında okudum satıcı ark. 300km den...
  8. 2move

Motoruma Neon Taktım Ama Olmadı. (Resimli)

neonun kendıne hayrı yok,ışık yere ulaşamıyor bile.büyük sanayiden aldım.30cm boyunda.10ytl..+5 işçilik. napsam ekleme yapsam mı yoksa çıkartsam mı? veya varmı başka tavsiyeleriniz? led ışıkları tavsiye edermisiniz?
  9. 2move

ZX-14&HAYABUSA&SUZUKİ(yeni video)

http://videos.streetfire.net/hottestvideos/16/1E7453C0-F0A9-4FBB-8406-9750D69C05ED.htm KAWAnın kadrana bayıldım, ilk yarış sonucu gözükmüyor ama ikincide zx14 alıyor:queen: ,açıklamalara göre ilk yarışıda zx14 alıyor
  10. 2move

KAWA ZX14 & Hayabusa kapışıyor(video)

http://videos.streetfire.net/category/Bikes+%5e%5e+ATV/2/580d3797-ab54-46d2-bd9f-be9ee76c5af9.htm DÜZ YOLDA TAm gaz ... 3-1 zx14 kazanıyor :queen:
  11. 2move

Termal t-shirt kullanan veya bilgisi olan??

bu sıcak havalarda çok terletiyor montlar ve t-shirt sudan cıkmıs gıbı oluyor .acaba bu ürünü kullanan veya bılen varmı ne oldugunu.?? http://www.adrenalin.com.tr/productdetails.asp?ProductTypeID=1025
  12. 2move

19 Mayista Anitkabirdeydik (MT)- Resimli

Bu anlamlı mükemmel gezi ve fotoları..emeği geçen herkeze teşekkürler… buda benim kızım,, halk bizleri selamlıyor ...:) huzur içinde yat ATA’m
  13. 2move

antalyalı motor düşmanı a..!!kanald haber de!!!

şimdi kanald haber de izledim.antalyada bir sürücü 07 ..490 plaka lı a..ı evladı,yolun ortasında durup geri geri gitmeye başlayınca arkasındaki motosiklet sürücüsüne çarpıyor..arabadan inip bir sorun varmı diyiceğine sürücüyü tekme tokat dövmeye başlıyor.allahın a..sı suçu kendinde arayıcağın...
  14. 2move

Kawasaki er6n/f kullanıcıları bu başlığa buyrun

maksat sohbet muhabbet olsun.yarın bi gün birbirimize sormamız gereken konular olursa rahatca danışabileceğimiz bir başlığa fayda var.motorları aynı olduğu için f/n modeli diye ayırmadım.. alan ve alıcak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.
  15. 2move

Beklenen kavuşma;kawasaki ER6n aldım.

çok mutlu ve mesudum arkdaşlar.sonunda birbirimize kavuştuk.adını hemen koydum "KARAKARTAL". bekledim bekledim muradıma erdim. :-) darısı herkezin başına.inşallah daha güzelleri nasip olur sizlere... henüz rodajda olduğu için basmamıyorum.ama 6. vites 5000 devirde 93 km/h hızla geldim...
  16. 2move

fuardan mont,kaks,eldiven,bot aldım.nasıl???

bunlarda fuardan aldıklarım arkaşlar..fiyatlarınıda yazıyorum merak edenler ve alıcak için ,ona göre pazarlık yapın.bu arada söylemeden geçemeyiceğim 110euro etiketi olan bir elidiveni 80 ytl ye alabiliyorsunuz.bir örnek daha veriyim;150 euro etiketli botu 140 ytl ye alabiliyorsnuz.fiyatları...
  17. 2move

kask,mont,bot,vs. için fiyatlar aldım.nasıl sizce?

arkadaslar.yenı motor alıyorum ve yenı aksesuarlar.fazla uzatmadan lafı ,sizden ricam;fiyat,marka hakkında yorumlarınız ve tavsiyeleriniz. Mont:REVİT Hybrit uzun modelinden peşin280ytl(175euro) Kask:nolan N61 grafity peşin 160ytl(100 euro) Bot:REVİT marka peşin 245ytl(154euro) Eldiven:Revit...
  18. 2move

Kawasaki fuarda indirim yaparmı?

tecrubeli arkadaslar,kawasaki fuarda ındırım yaparlarmı bılen varmı?? er6n alcam buyuk bı ıhtımal.beklesem mı 2 hafta daha
  19. 2move

9000ytl ye bazı seçeneklerim var.yardım edin.ne alıyım?

arkadaşlar benı bılen bılır.son 2 ayımı hyosung gt250r ı incelemekle geçirdim ve alıcaktım ki vaz geçtim.tecrübeli tanıdıklarımla görüştüğümde "kesınlıkle alma o fiyata o motor değmez sıkılır satarsın ve çok zarar edersin"dediler.sonuç olarak kafama yattı.ve almıycam. şimdi sizden ciddi...
  20. 2move

NTV de motokeyf programı

arkadaslar program bugun basladı.bu hafta baslayıcagını bılmıyodum tesadüf yarısından sonra ızledım..haftaya mutlaka ızleyın .super bı program.cok yararlıbılgıler test suruslerı tanıtımlar var. ntv 11:05 de baslıyo

Yeni mesajlar