Arama sonuçlarınız

1. block

Düşüncelerinizi merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar; 40 yaşındayım benim de çocukluk hayalim motosiklet sürmek, yıllarcada forumu takip ettim. Tavsiye istedim. Her gece en iyi motosikleti aldım hayallerimde, kendimce çıkarmış olduğum gezi rotalarında gezdim. 33 yaşında ilk motosikletimi aldım. Herkes gibi görünüşü iyi olsun...
  2. block

Kuzuya kask giydirip moosikletle taşıyan yurdum insanı ..

Sürüş emniyetlerine önem verenlerin yapması gerektiğidir. :) Kuzuya kask takan insan modeli... Eee kurban bayramı geliyor zamanında yerine yetiştirmek lazım kurbanlıkları kendileri kurban olmazlar ise eğer. http://www.haberbeykoz.org/motorda-kuzu-tasiyan-gencler-sasirtti-video,126.html tabi...
  3. block

Dealim 250 R.

Arkadaşlar Daelim Roadwin 250 R motosikletim var, marş rublesi bozuldu, motosikletim çalışmıyor bu parçaya ihtiyacım var, elinde olan, satmak isteyen var mı, piyasada bulamadık. Ya da muadili olabilecek başka bir markanın ürünü var mı ya da hangi motosikletlerin parçaları olabilir başına...
  4. block

Marş sorunu

Merhaba arkadaşlar, motosikletimi alalı on gün oldu. Bu hafta sonu 400 km. yol yaptım yaklaşık 65 Tl.lik benzin masrafım oldu. Sarfiyat nasıl sizce fazla derseniz vites geçişlerinde sorunlarım oluyor bazı bazı. Gezdiğim şehirler arası yollarda fazla araç olmadığı için çok büyük sorunlar ile...
  5. block

yüzüm yandı ..

Arkadaşlar merhaba .. o kadar aktif bi üye değilim ama forumu uzun zamandır takip ediyorum .. bu hafta sonu olmayacak bir şey oldu bir dikkatsizlik sonucu yüzümü yaktım .. doktorlar iki üç ay içinde eski haline geleceğini söylediler .. dereceli bi yanık deil aslındıa ama gayet kötü görünüyor ...
  6. block

Bilgi

Merhaba arkadaşlar .. nerdeyse bütün sayfaları ve konuları okudum ama yinede sormak istedim aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp sormak gibi ama kusura bakmayın .. bütçem şöyle 1000 ytl kredi kartı ,, 1500 ytl gibi nakit para .. toplam 2500 ytl .. genel görüş şu ybr 125 veya cbf 150 ikinci el...

Yeni mesajlar