Arama sonuçlarınız

1. V

Hızları yüksek, çok sessiz ilerliyorlar!

Bahsettiğim konu şu son zamanlarda moda olan elektrikli bisikletler. Başlıktan da anlayacağınız gibi. Elektrik motoru ve akü kullandıkları için sesleri çıkmıyor. Ama hızları bir bisiklete göre oldukça fazla. Bazen ara sokaktan hızla çıkıyorlar. Bazen ters yönden ilerliyorlar. Akıllı ve zeki...
  2. V

USB Bellek Orucu Bozar mı?

En 'şeker' USB bellekler ... :mrgreen: :queen: İşte haberin devamı... http://www.samanyoluhaber.com/haber-71357.html
  3. V

Ankara Enduro Yarışları "15-16 / 22-23 Eylül 2007"

Selamlar. Ankara ; Eylül ayı içerisinde ENDURO yarışlarına doyacak. Yarışlar ; * 15 - 16 Eylül (ANKARA EMC06) ve * 22 - 23 Eylül (ANKARA HMK) olmak üzere 2 ayrı organizasyonda yapılacak! Tarihler ; TMF'nin resmi sitesinde yayınlanan takvimde belirtilmiş. Ayrıca bana da "TMF Ankara" dan haber...
  4. V

Samanyolu TV 'de Malkoçoğlu var. İzleyin!

Malkoçoğlu Kurtbey. * İnanılmaz vuruşlar. Yüksek grafikli dövüş sahneleri...:mrgreen: * Duvardan atlama ve zıpmala pozisyonları. :cherry: * At biniciliği hakkında ileri sürüş teknikleri:P:P Şu anda Samanyolu TV'de... :cat: Kaçırmayın...:queen::queen:
  5. V

Model tasarımı ve "Pro Engineer" Kullanmak!

Selamlar. Arkadaşlar aramızda makina, model tasarımı yapan , PRO ENGİNEER programını kullanan var mı? Ya da kendi bilgisayarında PRO ENGİNEER programı yüklü olan arkadaşlar? ? Öğrenci, tekniker, mühendis ; farketmez.... (Merak etmeyin çizim işi fln yaptırmayacam. :cherry: Sadece 1 tek soru...
  6. V

Eskişehir ; Çatacık Ormanları ve Asar Tepe

Selamlar. Başlığı görünce "Prometheus" ve diğer arkadaşlar hatırlayacaktır.:wiinkk: Eskişehir'de kamp organizasyonu için düşündüğümüz yerlerden biriydi "Çatacık Mevkii" Tabi benim oraya daha önceden (çok eski bir tarihte) gitmem ve şimdi orada ne olup bittiğini bilmeyişimden dolayı bu...
  7. V

CBF 250 için Depo Üstü Çanta (Sizce Hangisi?)

Merhabalar. Motor aldık. Kask, mont, korumalar da tamamlandı! :) Şimdi biraz da motor için çalışalım diyorum...:mrgreen: Aşağıda 3 çeşit depo üstü çanta var. Motorunda depo üstü çanta kullanan arkadaş varsa , yorum yaparsa da memnun olurum. CBF 250 kullanıcılarından da tavsiyelere açığım...
  8. V

PİNGU çılgınlığı

PİNGU'yu bileniniz var mı? Eskiden ATV de çıkardı. Belki çocuklara hitap ediyor ama büyükler de izlemeden duramaz...:mrgreen::mrgreen: Hareket ve mimikler süper. Hele şu kızdığı veya heyecanlandığı zaman MEYK MEYK yapması... :queen::queen: http://www.youtube.com/watch?v=oTWv63RyLP8...
  9. V

Ben Motorumdan Memnunum! ;)

Sonbahar'dan beri motor almayı düşünüyordum. Büyük motosiklet tecrübem olmadığı için 250cc ile devam etmeyi uygun gördüm ve 3 Mayıs'da Honda CBF 250 aldım. (2.el 2003 model twister 4.000 YTL iken ben gidip 8.000 YTL ye sıfır motor aldım!) Tabi haliyle soranlara söylemek gerekti ve aldığım...
  10. V

1 değil 1000

TV'de duyarız , hayret ederiz... Videolarını görürüz şaşkınlık içinde izleriz... :cyclopsan Ama adamlar olayı abartmış , günlük hayata yansıtmışlar...:farao::pr: İşte : http://www.tsk.mil.tr/HABERLER_ve_OLAYLAR/2_Hava_Ihlalleri/tatbikat_ucuslarinda_yunanistanin_mudahalesi_2007.htm :farao::pr:
  11. V

Eskişehir Belediyesi 'nden Uyarı ; Trafik Kurallarına Uymayan İnektir!

Evet yanlış duymadınız! İşte görsel kanıtları... Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ; Park Yasağı ve Trafiğe Kapalı olan yerlere İNEK HEYKELLERİ koyarak vatandaşları örnekle uyarıyor... :mrgreen: Hatalı Park Eden ve Diğer Trafik Kurallarına uymayan inek olsun... :P Aslında erkek inek...
  12. V

Güvercinlik yangınında sabotaj iddiası!

Konu sadece sabotaj değil. "KONU ; ORMAN YANGINLARI..." Vergi veriyoruz, kısa mesaj atıyoruz, bağış yapıyoruz! (Birçok noktada acil müdahale ekipleri var!) Kimin ne olduğunu , nerede tehlike olduğunu herkes biliyor! (Riskli bölgelerde , önleyici ekipler ve ani müdahale ekibine ağırlık...
  13. V

Yurt Dışından Gelen Tehlike!

Daha önce bu konudan bahsedildi mi bilmiyorum ama önemli bir husus; Yaz mevsimi nedeniyle yurt dışından tatile gelen yurttaşlarımız. Türkiye yollarında pek fazla kural tanımıyorlar. Kullandıkları Mer_ce.des ve B,MW gibi modelli araçlarla yüksek hız ve hatalı sollama yaptıklarına birçok defa...
  14. V

Kadınlar neden tek elle araba kullanamaz?

Kadınların direksiyona iki elle yapışmasının nedeni araştırıldı, ilginç sonuçlar çıktı. Tek eliyle otomobil kullanan bir adam umursamaz görünebilir ama değil. Erkeklerin neden arabayı tek elle kullanırken, kadınların direksiyona iki elle yapıştığını araştıran uzmanlar ilginç sonuçlara...
  15. V

Yeşil Krosçu ; çapır motor ile görüntülendi...

Son Dakika; Eskişehir'de Yeşil Krosçu lakabıyla tanınan ; off - road düşkünü E.Ç. , crusier tipi bir motosiklet kullanırken motosiklet.net objektiflerine yakalandı... Daha önce trafiğe kapalı alanda işlediği vukuatlar yüzünden polisin dilinde de yeşil krosçu olarak söz edilen E.Ç. ; kendisine...
  16. V

EMOK / Kırka 'ya Gelecek MT üyeleri!

Arkadaşlar diğer topikler işe yaramıyor. Ankara, Eskişehir, İzmir, İstanbul, Bursa ve diğer illerimiz... EMOK festivali için ne düşünüyor. Kimler gelecek? Kimler günübirlik gelecek veya yatıya kalacak? Festivale kesin gelecekler buraya belirtsin. Bir liste yapalım. Orada birbirimizi bulalım...
  17. V

viper_1 & Kütahya Kaçamağı... :P

Selamlar. Bugün ; sebebi malum ::blushani , Kütahya'ya gitmem gerekti. ee hazır gitmişken tabi Kütahya MT'nin hatrı sayılır üyeleri, MT dostlarıma uğramadan gelmek olmaz dedim. :) Önce alpaslan (alplion) ile irtibat kurdum. Saolsun hemen geldi. Dükkana gittik. Soğuk limonata içtikten...
  18. V

Hukukçu Arkadaş , Akıl ver!

Yine herzamanki olduğu gibi toplu bir şekilde çevirmeye girdik. Polisin kimlik ve belge sorgulamasından sonra, ekibin başındaki polis yine beni buldu ve yanıma geldi. Polis : Kardeşim siz kimsiniz? Tabi bende ses yok. Çünkü birşey diyemiyorum. Hakkımı savunacak bir gerekçe yok.! Ben : "3 -...
  19. V

[Eskişehir] Hayvan Barınağı Gezisi (O.Pazarı Bld.)

9 Haziran CUMARTESİ günü ; "siyalimuzin" (Aytaç) arkadaşımız aracılığıyla ; Hayvan Severler Derneği'nin daveti üzerine Odunpazarı Belediyesi Hayvan Barınağı'na gittik... Girişte karşılama çok güzeldi. Oradaki tüm yetkililer bizlerle teker teker tanıştı. Yiyecek ve içecek ikramında...
  20. V

[MT-Eskişehir] 10 Haziran Gürsöğüt Gezisi

Arkadaşlar, daha önce kararlaştırdığımız gibi "bedrun" (gökhan) arkadaşımızın daveti üzerine Gürsöğüt köyüne gidiyoruz! Kendisinin mesajı var : TARİH : 10 Haziran 2007 PAZAR TOPLANMA SAATİ : 07.00 TOPLANMA YERİ : H.POLATKAN MİGROS Gökhan , bizleri Sekiören'de karşılayacak...