Arama sonuçlarınız

1. mete_han

Şu Maymun Kadar Olamadık (Kask Videosu)

Ben kendi adıma bazen kaska gerek duymam...ama bu videoyu izledikten sonra biraz utandım diyebilirim...:P ve dehşet bir kazayla bitiyor video...:P :king: 10a7e16313a3
  2. mete_han

Özlenen Beklenen Commuter Honda CB Trigger 150

.. Bizim Aptal Honda Türkiye bu cbfleri kaktıradursun....Hindistan Fabrikasında öyle güzel modeller üretiliyor ki.. şunu merak ediyorum...bizim bu Hintli tüketicilerden neyimiz eksik... neden Çin veya Tayland fabrikasına mahkumuz...Brezilya ve Indıa fabrikalarında bize uygun harika modeller...
  3. mete_han

HONDA VT250 F 250cc 35 Hp 2 Silindir (1994)

.. Şu motorun kalitesi işçiliği tarzı herşeyiyle benim motosikletlere aşık olduğum dönemlere ait... paranız varsa mutlak alınız...param olsa hobi ve hatıra amaçlı alıp evimin bir köşesine koyardım... gönül ister ki şu an üretilen 250 lik makinalarda bu sağlamlıkta ve gücte olsun...
  4. mete_han

2010 da pcden sildiğim videom

Arkadaşlar ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var...benim inanılmaz bir gezi arşivim vardı...bu arşivimi bir yanlışlık sonucu taşırken sildim...bir arkadaşım yarısını geri getirdi ama çoğu hatıralarım yok...fotolarda önemli videolarda..şu an aynı pcyi kullanmaktayım..2005 den beri aynı pc...
  5. mete_han

Yıkamacıdaki Basınclı Su Motorda Neye Zarar Verir

.. Arkadaşlar belli aralıklarla motorumuzu yıkatıyoruz...iş bilmeyen(daha doğrusu bilmek zorunda da değil) zalim :P gariban yıkamacı:P hangi bölgelere su sıkarsa motorda farkında olmadığımız ciddi deformasyonlara yol açar... yani ben sibief yüzelliciyim...benim makinamda elektronik bişey yok...
  6. mete_han

Sola sinyali verdi..Artık adam öldürebilir...

Kötü bir motor kazası... 16ff4d484062 http://www.liveleak.com/view?i=c79_1370888550
  7. mete_han

Asla Açıklanamayan Tercüme Edilemeyen Özlü Sözlerimiz

Keyfe Keder...:P Abicim bu nasıl bir kelamdır...sahibinden com da yıllardır görürüm...ne demek olur...bunu mesela İngilizceye nasıl çevirirsin..nasıl izah edersin... TDK diyor ki keyfekeder sıfat (keyfe'keder) Arapça keyfe + keder sıfat Pek üzerinde durulmayan, önem verilmeyen:cherry: e...
  8. mete_han

Ümit150zc Dünya Evine Giriyor

Evet arkadaşlar ümit150zc kardeşimin şu an Anadoluhisarında düğünündeyim... Allah bir yastıkda kocatsın diyim...biraz gec geldim damat oyuna kalktı bir türlü oturmadı... :) yormayın bu kadar damadı... :) Kemik Tayfa tam kadro burdaydı başta Tünal abi olmak üzere hepsinden Allah razı...
  9. mete_han

Her ay faturanıza yansıyan 4.90 gayme Tivibu Masalı

Türk Telekom vatandaşı nasıl soyarım diye düşünür entrikalar çevirirken başımıza 1 yıldır bu tivibu belasını sarmış.. tivibu arşiv tvsi bildiğiniz üzere...yani nette bulamadığınız filmleri falan yasal bir zeminden izleme portalı diyelim...bunu istiyormuyum hayır...ama bu gavatinyolar seni...
  10. mete_han

CBF 150 Yağ Yakma Problemine %100 Garantili Çözüm

Arkadaşlar malumunuz yeni bir melmeket gezisinde geldim... http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/116901-ist-kotaya-usak-salihli-izmir-foca-ege-turu-2250-km.html 2250 KM lik bir geziydi ve yağ eksiltme sorununun 2007-2011 arası 90.000 km her 2000 de bir yaşamış biri...
  11. mete_han

Uzun Yol Bağımlılığı Bende Ordaydım Paradigması ve Tabela Fetişizmi

Evet arkadaşlar bu 3 durumu yıllardır yaşıyorum... Uzun Yol Bağımlısıyım... küçük yaşlardan süregelen memleket köye gittiğimde otobüslerle 2-3 aylığına tatillerde giderken bile böyleydi...otobüsün camından gözümü hiç kırpmadan izlediğim yollar evler... o evlerin içinde yaşayan insanların...
  12. mete_han

Metehandro Stayla LED TV Nakliyesi (VİDEO)

Kargoculara güvenirmiyim...led tivime rövaşata yaparlar alimallah...hepsi servet düşmanı :queen: ::sm_smile :P ücretsiz kargo dediler vermedim...Yenibosnadan Seyrantepeye kadar aha bu şekilde geldim...::146:: Nakliye olayına farklı bir bakış açısı diyelim...:P Kappa Çantaya bantlayıp...
  13. mete_han

Mete Han Tronic® Yeni Nesil Şehir Şanzımanı :)

Baktım ortam gergin...makarasına bir fantaaaazimden sizlere bahsetmek istiyorum...::146::::155:: Arkadaşlar bildiğiniz üzere farklı tiplerde şanzımanlar var...Tiptronic (sıralı) şanzıman... Otomatikleştirilmiş Manuel Şanzımanlar Easytronic...Audinin geliştirdiği S-tronic...değişken oranlı...
  14. mete_han

Motosiklet Direksiyonu 5 Yaşındaki Çocuk da...

Vietnam...:P çoğu sürücüden olaya hakim...:queen:
  15. mete_han

Günübirlik veya Uzun Soluklu Gezilerin Sizce Olmazsa Olmazları

Öncelikle mevsimsel şartlar diyelim...:P Ağustos sıcağında pişmek istemezdim şahsen... sonrası içinde mutlak köfte organizasyonu olmalı... :P ve unutmadan 2000 km ve üstü olacak...:P 2000 km altı benim için turlama statüsünde :P birde bu kamp olayına girenleride takdir ederim...börtü...
  16. mete_han

İst Kötaya Uşak Salihli İzmir Foça Ege Turu 2250 KM

Değerli arkadaşlar 15 Mayıs 25 Mayıs arasındaki yıllık iznimi değerlendirmek için uzun süreli memleketim olan Uşak ziyaretini planlamaktaydım...adeta yanıp tutuşuyordum diyebilirim...bu arada Egeyide turlayım dedim..güzel bir rota çizdim... 2250 kilomterenin bana benzin maliyeti 260 lira...
  17. mete_han

İstanbul İçi ( B+) Lazımsa İtinayla Kan Verilir :)

.. Beyler khan lazımsa b pozitif tertemiz ak pak kanceeizimi verebilirim...şu son ilanlardaki tüm kişileri aradım lazımsa vereyim dedim ama güncel değilmiş artık :queen:...geziden döndüm bol oksijenli kanım ferah ve dapdaze...:P düzenli olarak kan veririm...tohtor beyin makam şoferiyken bu...
  18. mete_han

Google Chrome sen en güzel duyguların katilisin

Yahu beni şu chromeden birileri kurtarsın ne olur...:salut: ne lanet bişey bu..ne halden anlar ne yardımcı olur...ne kalkıp bi bardak su verir...:queen: namıssız tarayıcı...:P yıllardır mozılladayım...mozılla en son sürümü indirmeme rağmen arada bir takılıyor...örneğin yutub videolarını tam...
  19. mete_han

Al bunu Al bunu..all all alll

Duymuşsunuzdur bu repliği...arka sokaklar dizisinin her bölümde tekrarlanan meşhur polise özgü mesleki cümlelerinden biri...bu cümle benim için ayrı bir anlam ifade ediyor... Bazı rütbeli rütbesiz polis memurlarının ne kadar aylak ve boş beleş bir yaşamları olduğuna dair bir nüktedir...
  20. mete_han

2500 Km lik Mini Ege Turum Başlıyor...

Evett...yıllık izinden 7 günü + 3 günnöbet off iznimi birleştirip 10 günlük bir istirahat dönemine giriyorum...kalanı Temmuz da kullanıcma kısmetse... geçen sen 3 günde yaptığım 1400 kmlik memleket turumu bu sefer daha sakin kafayla yapacağım...