Arama sonuçlarınız

1. S

34 HT 3537 Motosiklet Bayrampaşa'dan Çalındı

Mondial Z-One 150 İstanbul - Bayrampaşa / Kartaltepe evimin önünden çalınmış. Belirgin özellikleri : Sol artçı ayaklığı yok, ön çamurluk kırık, mondial yapıştırması yok üstünde Resmi ekleyemedim buraya linki: http://hizliresim.com/zYY33O İletişim : 0538 458 51 12 Bulanlar Bana...
  2. S

Ayak marsi sorunu 2

BİRGÜN MOTORLA GİDERKEN MOTOS STOP ETTİ VE TEKRAR MARŞA BASTIM VE MARŞ ÇOK ZAYIF BASIYORDU AKÜM BİTTİĞİNİ ANLADIM VE AYAK MARŞIYLA DENEMEYE ÇALIŞTIRM FAKAT AYAK MARŞINA BASTIĞIM ZAMAN HİÇ DÖNMÜYOR SANKİ TAKILI KALMIŞ GİBİ AŞAĞIYA HİÇ İNMİYOR ÖYLE KALIYOR PİSTONDAN SIKIŞMIŞ OLABİLİR DEDİ BİR...
  3. S

AYAK MARŞI SORUNU

BİRGÜN MOTORLA GİDERKEN MOTOS STOP ETTİ VE TEKRAR MARŞA BASTIM VE MARŞ ÇOK ZAYIF BASIYORDU AKÜM BİTTİĞİNİ ANLADIM VE AYAK MARŞIYLA DENEMEYE ÇALIŞTIRM FAKAT AYAK MARŞINA BASTIĞIM ZAMAN HİÇ DÖNMÜYOR SANKİ TAKILI KALMIŞ GİBİ AŞAĞIYA HİÇ İNMİYOR ÖYLE KALIYOR PİSTONDAN SIKIŞMIŞ OLABİLİR DEDİ BİR...
  4. S

Motor Marş Sorunu2

Motorumun Aküsünü Yeni Şarj ettirdim aküyü takdıkdan sonra marşı aldı 50 100metre gittikden sonra motoru stop ettim ve tekrar çalıştırmak isteyince marşa basıyorum TIK TIK TIK diye ses geliyor her marş verdiğimde TIK diye ses çıkıyor kalıyor sorun nedir sizce ?
  5. S

Moıtor Marş Sorunu

Motorumun Aküsünü Yeni Şarj ettirdim aküyü takdıkdan sonra marşı aldı 50 100metre gittikden sonra motoru stop ettim ve tekrar çalıştırmak isteyince marşa basıyorum TIK TIK TIK diye ses geliyor her marş verdiğimde TIK diye ses çıkıyor kalıyor sorun nedir sizce ?
  6. S

Motor Gaz Yemiyor

Motorun gaz kolunu çok az çevirince yavaşça gidiyor ama gazı artırdıkça motor boğulup istop ediyor bunun sorunu karbüratörlemi alakaladır? - Birde öbür motorumda kontağı açınca hiç bir tepki olmuyor farlar yanmıyor ve benzin ibresi bile olmuyor hiç bir tepki olmuyor yardımınız için şimdiden...
  7. S

Motordan Beyaz Duman Atması(KesinBirBilgiGerek)

MOTORDA ÇALIŞIRKEN BEYAZ DUMAN ATMA FALAN YOK. AMA MOTOR DURMA HALİNDE KALDIRIRKEN DİP GAZ YAPINCA 1-3 SANİYE ARASINDA BEYAZ DUMAN ATIYOR SONRA KESİLİYOR, YAVAŞ GAZ VERİNCE ÇIKMIYOR BEYAZ DUMAN KAFAMI KURCALIYOR, KAFAYA TAKDIM GALİBA BANA KESİN BİLEN BİRİSİ BİLGİ VERİRSE ÇOK SEVİNİRİM. GÜZEL...
  8. S

Motordan Beyaz Duman Atması(KesinBirBilgiGerek)

MOTORDA ÇALIŞIRKEN BEYAZ DUMAN ATMA FALAN YOK. AMA MOTOR DURMA HALİNDE KALDIRIRKEN DİP GAZ YAPINCA 1-3 SANİYE ARASINDA BEYAZ DUMAN ATIYOR SONRA KESİLİYOR, YAVAŞ GAZ VERİNCE ÇIKMIYOR BEYAZ DUMAN KAFAMI KURCALIYOR, KAFAYA TAKDIM GALİBA BANA KESİN BİLEN BİRİSİ BİLGİ VERİRSE ÇOK SEVİNİRİM. GÜZEL...
  9. S

Motor'da Sıkıntılar

Bir akşam motorla gidiyordum.Benzin bitti Stop etti motor ve en yakın benzinciye iterek götürdüm.benzin attırdım motora motoru salladım benzini alsın diye 10 dakika uğraştım el marşı olsun ayak marşı olsun hepsini denedim olmadı tamirciye götürdüm buji değişecek dediler değiştirdiler yine olmadı...