Arama sonuçlarınız

1. TanImsIz

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Gecmis olsun başkanım. Benim KLV 1000 de de aynisi olmus, bi motor indirmedigimiz kalmisti. Sorun sadece akü çıktı. Akım az geldiğinda gaz kelebekleri açılmiyor ve motor ateşlemeyi kesiyor. Evet, sürüş halinde bile akü bitebiliyor. Japon un aküsünü hep taze tutmak gerekiyor.
  2. TanImsIz

Fikir veren, organize eden, yüzlerce km uzaktan gelen tüm dostlarin emegine tekerine sağlık.. Forumda hala bir araya geldi gelinebilecegine dair ispat oldu. İşim gereği pazar haric izin yapamadiğım için üzülerek katılamadım. Sezonu kapatmadan bir buluşma daha ( pazar günü ) yapılır ve yol...
  3. TanImsIz

Gelenler rumuz'larını sırayla yazarsa sayı aşşağı yukarı belli olur. 1- tommygun 2 - rumuz 3 - rumuz 4- 5- 6-
  4. TanImsIz

Tuzla Yanyolda Motosiklet Kamyonete Saplandı..Maalesef Sürücü Öldü..

Üstatların dediği gibi ' ben oldum dediğin gün , öldüğün gündür ' Ne trafik okumayı, ne motosiklet hakimiyetini biliyoruz. Yavaş sür hep sür be kardeşim.. Geride kalan sevdiklerine yazık değilmi. Allah rahmet eylesin..
  5. TanImsIz

Şansımızı denicez artık 🫡
  6. TanImsIz

Gelmek isterdim ama Cumartesileri calisiyorum maalesef. Katilacak dostlara afiyet olsun, keyifli sürüşler. Edit : 30 Ağustos resmi tatil ama ben yinede işteyim.
  7. TanImsIz

9.Ağustos.2025 motosiklet.net üyelerinin Kırklareli Birtat köftecisine saldırmaları

Tekerinize sağlık, ucunda köfte olan her uzun yol mübahtır. Dostlarla dahada keyiflidir 💐
  8. TanImsIz

Yeni Motorum ; Suzuki Gsx S1000

Teşekkürler Teşekkürler. Engellediğim iki kişi var, muhtemelen de onlardır zaten. Kınamak istemiyorum, bizde öyle olabilirdik. Allah yardımcıları olsun.
  9. TanImsIz

Teşekkürler 💐 Teşekkürler 💐 Benim öyle dertlerim yokki, ak550 den öncede Tuono V4 vardi. Bundan inip ayni rotayi 125 lik scooterimla da yapiyorum .Ki gezi paylaşım raporlarımda mevcut 😌
  10. TanImsIz

Teşekkürler 💐 Teşekkürler 💐 Uzun rotalarimiz olacak ins.
  11. TanImsIz

Teşekkürler 💐 Teşekkürler 💐 Teşekkürler 💐 Teşekkürler 💐 Teşekkürler 💐,Ekran dolu aslında. * Vites göstergesi * Quick Shifter * 3 Mod ( A.B.C ) * Motor suyu sicaklığı * Ortalama menzil * Ortalama tüketim * 1 Litre ile menzil * Trip A-B * Yağ değişim sayacı * Pist modu vs vs..
  12. TanImsIz

Teşekkürler 💐 Saol başkanım 😊💐
  13. TanImsIz

Teşekkürler 💐 Teşekkürler 💐 Teşekkürler 💐 Teşekkürler 💐 Teşekkürler 💐Evet gitti. Belki Ak575 gelirse onu alırım 🫡
  14. TanImsIz

Daha güzelinin sizlerin olması dileğiyle..
  15. TanImsIz

18 Saat , 5 Şehir , 890 Km Bayram Gezim.

Cok tesekkurler 1749488687 Tesekkurler 🫡 Tesekkurler 🫡 Tesekkurler , belki birilerinide heveslendirirz dedim 🎉 Tesekkurler 🫡 Tesekkurler abim ✨ Tesekkurler kardesim 🙋 , zaten bikac kişiyiz bu raporlari takip edip okuyan ve seven. ✨
  16. TanImsIz

Bunu bende çok istedim ve yapamadığımız icin üzgünüm , İzmir 'e taşınman çok ani oldu. :( Ayvalık planımızıda gerçekleştiremedik..
  17. TanImsIz

Yutubırlar gibi havalı bi başlık atayım dedimde.. Merhaba değerli Forum üyeleri Bayramın 1.günü sabah 5:00 de çıkış yapıp , akşam 23:00 de döndüğüm batı karadeniz turumdan bikaç fotoğraf , gezi raporu ve düşünen olursa rota hakkında bilgi paylaşımı yapmak istedim. Rotam şu şekilde ...
  18. TanImsIz

Pazar Gezintisi ( Tost Operasyonu )

Güzel yorumlara teşekkürler.. Fakat ; Forum , bu hiçbir meziyeti olmayıp , asalak gibi yaşayan tek hücreli omurgasız üyelerinden temizlenmediği müddetçe paylaşım yapmayı, hatta gelmeyi bile düşünmüyorum artık.
  19. TanImsIz

Kalabalıktı ve masa sayısı azdı , başkalarının yanına oturunca resim çekemedim ayıp olmasın diye. Teşekkürler Ahahaha Face grubundada aynı şeyi ben söyledim. Bi tost bana 2 bin liraya patladı nerdeyse. Susurluk ayranının bi numarası yok ya, köpürtüp veriyolar. Biraz tuzlu hepsi o kadar. Gün...
  20. TanImsIz

Sürüşe uygun güzel bir pazarı değerlendirip , tost yemek ve motorun rodajı için Susurluk'a sürdüm Pendik Feribot saati uymadığı için Osmangazi köprüsünü tercih ettim. Yol çok güzeldi, biraz uzasın istedim. Bursa otoyol' undan sonra Gölyazı' ya girdim. Turistik, sakin ve fotojenik bi göl...