Arama sonuçlarınız

1. Drosophila

Yazlık Mont Önerisi - 2021

Merhaba, Malumunuz yaz sezonuna girdik. 2000 TL üst limit ile bir mont arayışındayım. Kışlık montum terletiyor. Havadar olması önemli. Şu an aşağıdaki 2 model ile ilgileniyorum: Alpinestars - T-GP PLUS R V2 AIR JACKET...
  2. Drosophila

Kovix KD6-FG Alarmlı Disk Kilit Kullanan Var Mı?

Tek levyeyle patlamayacak, hırsıza karşı az çok caydırıcılığı olan bir disk kilidi arıyorum. Abus vs. gibi üst seviye bir ürüne bütçem müsait değil. (max 500). Kovix KD6-FG disk kilidini kullanan var mı? Az çok orta kalite bir ürün gibi duruyor fakat dayanıklılık anlamında bir test ya da...
  3. Drosophila

Benzin Göstergesi Doğru Gösteriyor Mu?

Merhaba, Motorun benzin göstergesi motor durur vaziyette ve dik konumdayken 4-5 kademe gösteriyor (tam depo toplam 10 kademe), yürümeye başladığım zaman benzin lambası yanıyor. Mantıklı olarak, yürüdüğünde bir miktar düşük göstermesi beklenir fakat 3-4 kademe aşağı göstermesi sizce normal mi...
  4. Drosophila

Kaskın Çeneye Temas Etmesi Normal Midir?

Herkese merhaba, Konuyu açmadan forum üzerinde daha öncesinde mevcut olup olmadığını kontrol ettim. Fakat doğrudan karşılayan bir sohbet bulamadım. Malum, pandemi süreci sebebi ile mağazalarda kask denemek çok mantıklı bir hareket olmayacaktır. Dolayısıyla kargo ile kask satın alma...