Arama sonuçlarınız

1. C

hangisi sizce??

Herkese hayırlı günler. Siz saygıdeğer arkadaşlarım ve abilerim.. Sizlere bir sorum var sıfır model yZF 125 mi yoksa 2.el cbr 250 mi alsam sizce hangisi değerli cevaplarınızı bekliyorum. .
  2. C

cbr 125 rr kafa nasıldır

Arkadaşlar 2010 model 37 binde cbr 125 rr kasa var yani ön kafası değişik olandan motor ustasından, gerekli bütün bakımları yapılmış motoru acılmış fakat usta garanti veriyor motor çil çil fakat km ve motor kısmının açılması biraz tedirgin etti ne yapmalıyım sizlere soruyorum
  3. C

motor satışı

Herkese iyi akşamlar size bir sorum olacak motorumu satıcağım pazartesi günü yanlız motor dedemin üzerine o da ameliyat oldu ... şimdi size sorum alcak adam pazartesi parayı vereyim . Deden hastaneden çıkınca da satışı yaparız diyor ne yapmalıyım Vekalet falan diyende oldu bu konuda 0 bilgim...
  4. C

Yağ filtresi

Herkese iyi akşamlar size bir sorum olacaktı.Benim 2012 model 10,000 km de cbf 150 var.2 sahibiyim araştırdım forumda ama bulamadım. Cbf 150 de yağ Filtresi var mı yada tel süzgeç mi yardimci olan herkese teşekkürler :-)
  5. C

zenon far sıkıntısı

Herkese hayırlı günler, size ufak bir sorum olacak.Honda CBF 150'e taktığım wıwı marka zenon far mevcut Fakat motora biniyorum geziyorum kontağı kapatayım tekrar açayım ışık yok belli süre yanmıyor,bazen 5 dakika bazen 1 saat.Gün boyu kullandığımda oluyor bazen hiç sıkıntı yapmıyor fakat bu...
  6. C

Zincirden gelen hışırtı sesi :(

Herkese hayırlı akşamlar diyorum size bir sorum olacak siz abilerime danışmak istiyorum.. 2012 model 7500 km de honda cbf 150 var fakat motoru ayaklığa aldıgım zaman vitesleri geçiyorum 4 ile 5 viteslerde rölanti de yani zincire bişiler oluyor ama ne olduğunu anlamadım hopluyor karışık bişi...
  7. C

eskişehirden selamlar ve saygılarımla

Hayırlı akşamlar arkadaşlar cbf 150 motorumu alır almaz aranıza katılmak istedimm.... uzun zamandır siteyi takip ediyorum tanışmak bugüne nasipmiş sizin saygı değer abilerim tarafından yararlı bilgiler öğrendim şimdiden bütün üyeler teşekkür ediyorum..:):)