Arama sonuçlarınız

1. tam1deli

2. El 50 km kullanılmış Enduro lastiği.

Sattığım Transalp marka motosikletin Enduro için kullanmayı planladığım lastikleriydi. Fotoğrafda göründüğü gibi lastiklerin durumu iyi, cuzzi bir fiyat karşılığı almak isteyen arkadaşa vereceğim. Lastik ebatları fotoğraflarda göründüğü gibidir. ve GSM 0 543 296 66 05 SATILDI
  2. tam1deli

Honda Transalp 98 model

1998 model Honda marka Transalp modeli olan motosikletimi, Special Enduro cross Motosiklet alacağım için satıyorum... Deyalı bilgi... http://www.sahibinden.com/honda_xl_600_v_98_mode_65_000_km_de_antalya_da-51WQQaXQQ11987345WQQpXQQdisplayitem sahibinden.com ilan numarası : 11987345...
  3. tam1deli

Yarış Başlıyor..

Akdeniz Enduro Şampiyonası'nın final yarışı, 20-21 Aralık tarihlerinde Antalya Çakırlar taş ocaklarında, doğal ve yapay engellerle donatılan parkurda Antalya Enduro Motosiklet Kulubü tarafından gerçekleştirilecek. Antalya'nın eşsiz doğasında, denize 3 km uzaklıktaki parkurda hem seyircilere hem...
  4. tam1deli

"Tırmanış" Buk ormanı - saklıkent ve su keyfi

Antalya, Korkuteli yolu üstünde, Bük ormanından girerek stabilize yola başlıyoruz.. Bük Orman müzesini buluyoruz. Görevli hemen bize yardımcı olup içeriyi gezidiriyor.. Tabi müzen'in içinden hiç fotoğraf almamışız :S Yollardayız Yol kenarın da gördüğümüz erik ağacı dikkatimizi...
  5. tam1deli

Trans Toroslar

Antalya'nın bize vermiş olduğu nimetlerden faydalanıp, Bu pazar çıkıp biraz keçilerimizi gezdirelim dedik:)Biraz fazla kaçırdık galiba keçileri 300 km yapıvermişiz:)Hem de ne yollarda ne manzaralarla.Buyrun size 300km'ye 2500mt'lik Trans Toroslar macerası...
  6. tam1deli

Satılık Tt 600 E

Evet arkadaşlar Arttık TT600 'ü verip daha special bir makina alma kararına vardim.. TT600 'ü takas yapabilirim Tercihen special maknedir ybr yada beat de alabilirim.. Nasıl olsa special makine alınca şehir içi için beat yada ybr olacak :) motor arayan arkadaşlara duyurulur.. Motorun sorunu...
  7. tam1deli

Antalya - Varsak Gezi ve Antik yerleşim Keşfi

Öğleden sonra saat 14:00 da hava'nın güzel olmasından faydalanarak, Doruk ( Orhan ) ve ben ( Özcan ) Antalya Varsak girişin de buluşup yola koyulduk.. Varsak Taşocağı'nın yanında bulunan stabilize (offroad Yoluda diyebiliriz ) yoldan orman'ın içine daldık. Ormanlık alanın içinde...
  8. tam1deli

Antalyadan Kocaman bir Selam

Merahaba motosiklet.net ailesi... Ben Antalyadan Özcan, Küçük bir int cafe işletiyorum. enduro ve off road tercih nedenimdir : ) doğayla ve motorumla bütünleşmeyi seviyorum.. 99 Model xt 600 E mavi renkte bir motorum var.. Sitenizdeki mevcut paylaşımlar çok dikkatimi çekti. benide...