Arama sonuçlarınız

1. f0cus

Eksper gelmeden motosikleti kullanabilir miyim?

Sökmeden kullanırsanız problem olmaz ama söküp kullanmanız soru işareti, dosyayı açtığınız servise sorarsanız daha sağlıklı cevap verebilir
  2. f0cus

Eksper gelmeden motosikleti kullanabilir miyim?

Öncelikle geçmiş olsun, hangi sebep ile motosikletin parçalarını söküp kullanacaksınız? Cümle aşırı devrik, motosikletimi kullanacaksınız yoksa zarar görmemiş parçaları söküp onları mı?
  3. f0cus

Yazın Ekipman Altına Giymelik İçlik

Konuya uzaktan uzaktan bakıyordum çözüm çıkar mı diye Konuyu açan arkadaş yüksek ihtimalle benim gibi aşırı terleyen birisi Resim deki alpinestar wakeair ile bile altımda atlet ile terliyordum hava 25-30 dereceyken bunun çözümü ameliyat ilaç vb hariç yok sanırım uzun süredir bakınıyorum bende...
  4. f0cus

Fren balataları Hk. Kazık mı yiyorum?

Ebc bakın derim, benim motorda brembo kullanıyor, ön çift arka tek olmak üzere brembo balatalar yaklaşık işçilik dahil 15 bine maal oluyordu. Ebc cross refferance bakarak buldum ve ebc ile değiştirdim şu an bir problem yok hatta yarıdan biraz daha aşınmış bremboya kıyasla harika frenliyor önler
  5. f0cus

Buji sorunsalı

NGK, champion cross reference araması yapar iseniz bulabilirsiniz. Bazı ürünlerin karşılığı olmayabiliyor bunu da dikkate almak lazım
  6. f0cus

Kuyruk iptali muayeneye engel mi?

Merhabalar, garanti yüksek ihtimalle bozulur. Muayene kısmında ise ucu çok açık. Ben kendim önceki motosikletimde katlanır plakalık, kısa kuyruk ile geçtim, ama tabi o zamanlar motosiklete özel bakan tüvtürk istasyonları yoktu. Motosiklete özel istasyonlar ile beraber araçlara bakan...
  7. f0cus

Benelli TRK 702 için alternatif yetkili servis ?

İl önemli, hangi ildesiniz? Malum motosiklet namına bosch car, autoking gibi alternatif yetkili servis havasında servis yok. Yetkili servis harici herkes neredeyse kendi ustalığı/dükkanı. Burada önemli olan kıstas ustanın ne kadar çok kez büyük cc yada benzer modellere baktığı Ankara'da iseniz...
  8. f0cus

250nk Yazılım Güncellemesine Para İstenmesi

Konuştuğun servislerin yüksek ihtimalle enjeksiyonlu motosiklet bakma yetkisi yok. Bunlar UMA'dan bayilik alan Mondial grubuna bakarken CFMoto da bakan kişiler. 2024e kadar kaçak göçek bir şekilde bakıyorlardı. Artık CFMoto bakabilmesi için obd cihazı şart ve cihaz olmayan servisler servis kaydı...
  9. f0cus

nereye ilan verilmeli

Sayfalar devam ediyor ama hiç bir katkısını görmedim ben gene döndü dolaştı alacak kişi sarı siteden buldu beni
  10. f0cus

2025 Motosiklet fiyat zamları

Satmayacak. Bir önceki zamda olduğu gibi 50-100 bin aralığında fiyatları geri aşağı çekecekler. Zaten darma duman olan CFMoto piyasası iyice bitikleri yaşayacak 🥲
  11. f0cus

Yurtdışından 2 kaskı aynı anda getirmek?

Kutulu getirecek iseniz en azından açılmasın diye konulan etiketleri çıkartın, bakmak isterler ise birisi kendime birisi kardeşime dersiniz. Bakmama ihtimalleri %50
  12. f0cus

DJI Osmo action lut yardımı

Hocam RockSteady kullanıyor musunuz? Birde bataryaları nasıl sarj önerirsiniz? Battery Case'ım var 3 bataryayı içine koyup case'i 20w Apple adaptör ile sarj ediyorum ileride bataryalarda ölme yada sorunla karşılaşır mıyım? Önerilen sarj değerlerini bulamadım bir türlü
  13. f0cus

Dev MTV zammı ve dertleşme konusu

Listede bir yanlışlık mı var acaba? Araba için olan fiyat doğru ancak, motosiklet 2022 model olmasına rağmen 4-6 yaş kategorisinde 2857TL çıkıyor.
  14. f0cus

Honda yedek parça sorunu başka yaşayanlar da var mı ?

Mondial xtreme de benzin şamandırasını, keza 250clx de kazadan sonraki bir kaç parçayı tüketici hakem heyeti ile çözdüm. Üstüne düşmezseniz sallamıyorlar. Motor ne bilmiyorum ama yüksek ihtimalle katalog çizimleri parça sap kodları daha oluşmamış. Aynı problem şu an kullandığım 700clx de de var...
  15. f0cus

Kronik Sorunları Çözülmüş* Titiz Kullanıcıdan* X-Treme Maxx 200i

Marka: Mondial Model: X-Treme Maxx 200i KM: 1800 Renk: Yeşil Fiyat: 39.250 Açıklama: Kronik sorunları çözülmüş, Servis Bakımlıdır. Arazi, yağmur, kar görmemiştir. İl/İlçe: Ankara / Mamak Sahibinden İlan No: 1040681479 Sahibinden İlan Linki...
  16. f0cus

Soruları Çözmeme Yardım Edebilecek Var Mı?

Arkadaşlar aöf ile alakalı bir ödev teslim etmem gerekiyor, malum çalışma hayatından vakit ayıramadım derslere. Aşağıdaki soruları çözebilecek birileri var mıdır? eodev e felan baktım yanıt bulamadım, son çare burayı bi denemek istedim Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 1. Bir güç kaynağı 8...
  17. f0cus

150 Mr Vulture Şıkırtı Sesi

Arkadaşlar normalde motosikletimi işe git gel yaparken ve izinli günlerimde keyfi sürüyorum. Yarın 120 km bir yola gideceğim Bir kaç saat önce zinciri yağlamak, lastiklerin havasını kontrol için motoru çıkardım. Zinciri yağladım çalıştırdığım gibi ses kulağıma çarptı. Lastikleri şişirdim geldim...