Arama sonuçlarınız

1. f0cus

Motosiklet Büyütme Tavsiyesi

650mt ile er6n aynı blok. direkt lisanslanarak üretilmiş bir blok cfmoto 650 serisini eu ve abd pazarında bitirdi ülkemizde halen satılsa da zaten hali hazırdaki UMA kaynaklı parça sıkıntılarıyla beraber iyice derinleşebilir, özellikle grenaj ve gidon aksamı gibi parçalar Ama blok er6n ile...
  2. f0cus

honda dn-01

Bu nasıl bir şey diye bakayım dediydim uzaydan gelmiş gibi füturistik bir görüntüsü var. Kazasız belasız umarım düzgün lastiği bulursunuz
  3. f0cus

Sıfır Motosiklet Aldığımızda Yasal Haklarımız Nelerdir ?

Mahkemeye vererek sıfır motosiklet talep edebilirsiniz ama buradaki problem arızanın tespit yapılıp değiştirilmeye çalışılması. Değişimden sonra halen sorun devam ederse motosikleti kullanmayı bırakıp bilirkişi eşliğinde sorunu kanıtlayıp devamında mahkemeye sunmanız lazım ancak sürüngemeli bir...
  4. f0cus

Paslı egzoz temizliği hk.

Tel fırça ile pasları kazıyıp üstüne ısıya dayanıklı boya yapabilirsin yağmur/karda sürüyorsan ömrü 6 ay olur 6 ay sonra tekrar böyle Eğer ki boru titanyum ise paksil iş görür
  5. f0cus

Bu Lastik Pist Lastiği Mi? Kayma Yapar Mı?

180/55/17 120/70/17 hocam
  6. f0cus

Bu Lastik Pist Lastiği Mi? Kayma Yapar Mı?

Aynı lastiği farklı ebatta kullanıyorum. Isınmadan kullanıldığında berbat Isındıktan sonra tutuş iyi
  7. f0cus

Temiz * Bilinçli Kullanıcıdan * 700 CLX

Marka: CFMoto Model: 700 CL-X Sport KM: 20000 Renk: Gri Fiyat: 240.000 Açıklama: Linkte detaylar yazıyor İl/İlçe: Mamak/ANKARA
  8. f0cus

TVS Apache RTR 200 12 taksit ile nasıl alınır?

https://turkiye.tvsmotor.com/tr/dealer-locator Buradan yaşadığın ili seçiyor tek tek hepsini sırayla arayıp hangi kk kullandığını söylüyorsun. Kaç taksit yapabildiğini, kapora avans istenip istenmediğini soruyorsun ve buluyorsun dostum. Senin yaşadığın ilde taksit yapan yoksa çevre illeri...
  9. f0cus

zincirden bakla aldırmak

Teşekkürler yorum için Teşekkür ederim en güzeli cenaze namazını kılıp bir kaç ay motosikleti yatırmak olacak Fikir veren tecrübe paylaşan herkese teşekkürler
  10. f0cus

zincirden bakla aldırmak

Haklısınız, zaten hafta sonu keyif için bindiğim bir aleti maddi kaygılardan dolayı engellemek istemiyorum yalnızca. Ama gerçekten haklısınız kopma vb durumunda vereceği zarar gireceğim riske kıyasla çok soru işareti barındırıyor Bir kaç aylık sıkışıklığı yürütememek olarak düşünmeyin hocam...
  11. f0cus

zincirden bakla aldırmak

Düşük ccde çok yapan var, onlardan duydum aklımı kurcaladı Tamamı böyle değil yalnızca 2-3 bakla böyle gözüküyor diğerlerinde bu tarz bi Z şekli yada S şekli yok. Haklısınız hiç yaşamadım yaşamakta istemem ama imkanlar dahilinde zincir, dişli setini aynı anda şu an değiştirmem mümkün değil...
  12. f0cus

zincirden bakla aldırmak

Konuyu biraz horlatacağım ama tecrübeli arkadaşlar ne der merak ediyorum Motosikletim 20bine geldi. Gergi de sona yakın 1 çizgi var Zincir üstünde kırık çatlak yok. Did Vp2 520 114 bakla Bundan 1-2 bakla aldırsam bi 5bin daha götürür mü beni? Bi 3-4 ay maddi olarak sıkışığım zincir+dişli...
  13. f0cus

Knmaster 6100 mü Sena 5s mi?

6100 kullanıyorum sadece tiz var amaç yüksek hızlarda interkom görüşmesini net şekilde devam ettirmek olduğu mütevellit Eğer ki amacınız müzik dinlemekse 6100 yanlış tercih olur.
  14. f0cus

husqvarna svartpilen 250 almak mantıklımı

Daha uyguna aynı tarzda 250 CL-X seçenek olarak incelenebilir
  15. f0cus

DJI OSMO ACTION 4 ayarları nasıl olmalı

Ben şöyle kullanıyorum ayarları Güneşli hava: ND32 - 16 filtre (güneşe göre). 4K 30FPS, 1/60, 100-800 ISO, 5500K WB, Ultra Geniş Açı Sabah-Akşam karanlığı&Gece: 4K 30FPS, 1/60, 100-1600 ISO, 5500K WB, Ultra Geniş Açı Örnek gündüz videosu aşağıda sanırım o videoda farklar 10bit dlog ve geniş...
  16. f0cus

CF Moto Hakkında Düşünceleriniz neler?

Vites müşürü ve benzin şamandırasını EU ve USA'da şaseden çağrı yaparak değiştirdiler, yeni gelen motosikletlerinde parçalarını güncel getirdiler çözdüler. Ama UMA ne yapıyor halen 2022,2023 üretim şamandıra gönderip aynı sorunu tekrarlattırıyor 🤡 Şehir içi 6lt-10lt arası geziyorum şu an...
  17. f0cus

Enjeksiyon lu motor hava yakıt karışımı ayarlama

Yanlışım yoksa ECU zaten fazla hava girdiği için kendisi daha fazla yakıt çeker yada gönderir Hava filtresi K&N, DNA gibi testleri yapılmış bir filtre değil ise yüksek ihtimalle performansa katkısı bile olmayacaktır. Fakir karışım sebebi bile olabilir
  18. f0cus

CF Moto Hakkında Düşünceleriniz neler?

4500km 250 CLX, yaklaşık 1500kmdir 700 CLX Sport ile CFmoto kullanıyorum Anlatım biraz atlamalı oldu ama gerçek yaşanmış tecrübelerdir +Ne sürdüğünü bildiğin, hart kürt sürmediğin, bakımları aksatılmadığı sürece problem yok. -Alternatif OEM parça çok az -Aksesuar seçenekleri az -UMA Kaynaklı...
  19. f0cus

250sr kaldırma sehpası

Amaç zincir yağlamak temizlemek ise bu ürünü önerebilirim tek başına rahatça kullanılabiliyor https://share.temu.com/I1sN7iQMmwA
  20. f0cus

Dji Osmo Action 4

Dji mic 2 ile çözebilirsiniz sorunu. Type C mikrofon aldım çalışmadı iade ettim. Belki Type C mikrofonda spesifik bir gereklilik vardır detay yok hiç bir yerde

Yeni mesajlar