Arama sonuçlarınız

1. f0cus

Zincir yağı önerisi

drytech kullandım bence güzel değil çabuk etkisi kayboluyor Benim sıralamam şu şekilde HHS Drylube > Xtrem Chain Road > Drytech Drytechi bitirmeden drylube geri döndüm hatta. Drylube "Nikkfurie" nin dediği gibi kullanınca sıçratma sıfır
  2. f0cus

www.oriontuning.com tarafından dolandırıldım.

Tek ödeme seçeneği "Banka Havale / EFT Fast ile ( Peşin fiyatına özel fırsat )" böyle şeylerin başa gelmesi normal geçmiş olsun
  3. f0cus

Motosiklet sahip olmamız mümkünmüş (Birevim)

Organizasyon ücreti alıyor, sigortayı/kaskoyu buradan keselim diyip ordan kazanıyor. 5 ay parayı işletip kazanıyor. Çekilişli sisteme girenleri dolandırıp kazanıyor
  4. f0cus

Hornet 750'yi hangi yolla almak daha mantıklı?

Yatırım tavsiyesi ise şu an uygulamaya başlayacağım
  5. f0cus

Dominar 250 Zincir-dişli hakkında

http://www.teknikmoto.com.tr/ D.I.D. Türkiye Ana distribütörü olan teknik motonun sol ekranından modelle arama yapabilirsiniz JT ve Sunstar ın ürünlerini de orijinal olarak getiriyorlar Telefon yada mailden ulaşın bölgenize yakın olan yetkili satıcılarının numarasını isteyin sistem bakıp fiyat...
  6. f0cus

Uyumlu elektrik tesisatı için yardım!

150 Drift ile aynı blok aynı beyin onlara bak hocam
  7. f0cus

XXXEvim ile motosiklet sahibi olmak

Peşinatınız varsa yada konuşacağını marka peşinatsız kesin teslimatlı tarih verebiliyorsa mantıklı Çevremde abi kardeş 2 ev aldılar, keza çalıştığım yerde de 0 araç alan var Çekilişli sistem sakat. Düzenli ve eksiksiz ödeme yapamayacaksınız asla ama asla girmeyin Sistem her gecikmeye karşılık...
  8. f0cus

KTM Duke 5000km de Subap Çaktı Garanti Red Verdi

Saçmalık olmuş Sen kitapçıkta sadece rodaja dair sınır koyuyorsun, rodaj sonrası motoru 10k devirde sürme demiyorsun ki. Üstte arkadaşın biri daha yazmış eke raporları iliştirmediği için halen itirazın önü açık güzel bir cevapla itiraz edip cevap beklemeden direkt tüketici hakem heyetine gidin...
  9. f0cus

4xl , 5xl kask arıyorum.

Ls2 de benim aldığım modele mi özgü emin değilim ama 4xl e kadar gidiyordu
  10. f0cus

4xl , 5xl kask arıyorum.

En temizi günü birlik istanbul yapıp oradaki mağazalarda denemek başka şans yok
  11. f0cus

Japona Geçmeyi Düşünüyorum

500 hornet düşünmeye başlamışsın gibi hocam, Honda motosiklet günlerinde deneme fırsatım oldu. 6k devirden sonra benim 700cl-x den bile fazla titriyor öyle diyim. Hornet 750 için deneyimim yok ama hornet 500ü denemeden karar verme
  12. f0cus

4xl , 5xl kask arıyorum.

Benim kafa da büyük, bir çok markanın 2xl olmuyor. 3xl deneyebildiğim markalar arasında ls2 ve schuberth idi Sanırım bi ruroc ve agv deneyemedim büyük beden olarak
  13. f0cus

Japona Geçmeyi Düşünüyorum

MT-25 sınırlaması yok ise XJ6, Tracer 700 güzel bir seçenek olabilir. Paranız artar çanta seti vb düzenleyebilirsiniz motosikleti CFMoto devam ederim derseniz 700CL-X Heritage, Advanture bütçenin yarı fiyatına sizi tatmin eder
  14. f0cus

Motomax iade süreci sikayet süreci

Aynısını twitterda görmüştüm. Tüketici hakem heyeti yanlış fiyatlandırma ile iptal olan siparişlere bir sonuç çıkarmıyor idi Sizin sipariş stokla alakalı olarak iptal olduğu için bir şeyler çıkar gibi Eşten dosttan chatgpt plus u olan bir üyelikten tüketici kanununu yükleyip ( kanunu pdf olarak...
  15. f0cus

Motosiklet motorlarını değiştirmek?

yapılamaz diye bir şey yok ama tek silindir bir modele 2 silindir yada aynı şekilde 2 silindir olan bir modele 4 silindir olursa mauyene vb durumunda sıkıntı olur Onun haricinde şasenin taşıyıp taşıyamayacağı da bir muallak Benim bildiğim nispeten uyumlu swaplar şunlar TNT250 - MT07 NK400 -...
  16. f0cus

Kaza Sonrası Araç Kiralama

Zaruri kısım zaten burada başlıyor hocam, eğer ki ev iş güzergahı tek vesait ile herhangi bir toplu taşıma ile ulaşılabiliyor ise zaruriyete girmez ve ödeme olmaz Çift vesait ise de bir avukatla görüşün derim, çift üstü ise zaten araç zaruri gözükür ve ödeme olur Çingene tipli ise hiç muhatap...
  17. f0cus

Kaza Sonrası Araç Kiralama

Geçmiş olsun, ulaşım zaruri ve belgenebilir olması gerek. Kiralama işlemini tek fatura ve adınıza yapmanız lazım. Ödemeyi siz yaparsınız daha sonrasında karşıya dava açarak tahsil edersiniz, genelde trafik sigortaları kiralama bedelini ödemez. Ayrıca kusurun %100 şekilde karşıda olması gerekiyor...
  18. f0cus

Radar cezaları çığrından çıkmış diyorlar

Şahısa yazmacak hocam o "zengin" kişilerin araçları hali hazırda zaten şirketlerine kayıtlı oluyor. Maliyeye beyan ettiği matrahtan %10 olarak ceza kessin bakalım bir daha kırmızı geçebiliyor yada kuralsızlık yapabiliyor mu Beyan olunan matrahtan kesecek ki vergiden kaçınıp ödemediği gibi allem...
  19. f0cus

Radar cezaları çığrından çıkmış diyorlar

Hocam iyi güzel diyorsun da hız cezalarında ne yapacağız peki? Çekici ve kamyonlarla aynı hız sınırına sahibiz. Aynı hızda gitsen bi dert gitmesen ayrı bir dert geçen 112km/h ile %50 yi aşarak 9bin küsür ceza yedim. Cezalar gelire dayalı hale gelirse asıl insanlar dikkat eder. Benim yediğim...
  20. f0cus

CF MOTO 700CL-XSport

290a sıfırını veriyorlar 300e 2.ci el almak mantıklı değil derim Onun haricinde yüksek hızlarda bir çok naked'a göre rüzgarı iyi absorbe ediyor, bu durumun özellikle EU incelemelerinde yorum olarak görebilirsin Kronik olarak 700 CL-X serisinde benzin şamandırası ve vites müşürü arızaları var...